LE MERIDIEN FISHERMAN'S COVE 4* - Sejšeli, Mahe


Lokacija: Hotel se nalazi na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenju zapadnog dela Beau Vallon plaže (do plaže se dolazi preko malog pontona). Resort je idelana polazna tačka za sve aktivnosti u okruženju. Od aerodroma Mahe udaljen je 15 km.

Hotel: Hotel je smešten u tropskom vrtu sa pogledom na skrivenu uvalu. Pripada poznatom hotelskom lancu Le Meridien. Gosti mogu uživati u nekom od restorana: glavnom restoranu “Le Cardinal“ sa više različitih vrsta švedskih stolova, a la carte restoran „Le Bourgeois“ koji nudi riblje specijalitete, „Sunset Bar“ sa predivnim pogledom na Indijski okean. U  ponudi hotela nalazi se i bar, butik, bazen i  besplatni Wi-Fi u celom kompleksu.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 68 soba.

Superior: veličine oko 35 m², nalaze se u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupatilo je otvoreno ka sobi, sa kadom, tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more.

Deluxe Ocean View: veličine oko 45 m², opremljenost  kao Superior, smeštene u bungalovima u nizu, prostranije su i sa većim kupatilom, kutkom za sedenje i drvenom terasom, pogledom ka moru (delimično ograničen).

Junior Suite Ocean View: veličine oko 45 m², oprenljenost kao Superior, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa, pogled na more.

Family Suite Garden View: veličine oko 60 m², opremljenost kao Deluxe Ocean View, sa većom terasom i pogledom na baštu.

Executive Suite Ocean View: veličine oko 70 m², opremljenost kao Deluxe Ocean View, uredjeni u modernom stilu, 2 smeštajne jedinice po bungalovu, dodatno espresso mašina, terasa.

Usluga: noćenje sa doručkom i polupansion.

Zabava: povremena večernja zabava sa muzikom uživo.

Sport:
Uračunato u cenu: snorkling, kajak, fitnes centar, 1 teren za tenis sa osvetljenjem.
Uz doplatu: škola ronjenja, pecanje na pučini.

Wellness:
Uračunato u cenu: parno kupatilo.
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!