LE MERIDIEN FISHERMAN'S COVE 4* - Sejšeli, Mahe


Lokacija: Hotel se nalazi na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenju zapadnog dela Beau Vallon plaže (do plaže se dolazi preko malog pontona). Resort je idelana polazna tačka za sve aktivnosti u okruženju. Od aerodroma Mahe udaljen je 15 km.

Hotel: Hotel je smešten u tropskom vrtu sa pogledom na skrivenu uvalu. Pripada poznatom hotelskom lancu Le Meridien. Gosti mogu uživati u nekom od restorana: glavnom restoranu “Le Cardinal“ sa više različitih vrsta švedskih stolova, a la carte restoran „Le Bourgeois“ koji nudi riblje specijalitete, „Sunset Bar“ sa predivnim pogledom na Indijski okean. U  ponudi hotela nalazi se i bar, butik, bazen i  besplatni Wi-Fi u celom kompleksu.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 68 soba.

Superior: veličine oko 35 m², nalaze se u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupatilo je otvoreno ka sobi, sa kadom, tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more.
Deluxe Ocean View: veličine oko 45 m², opremljenost  kao Superior, smeštene u bungalovima u nizu, prostranije su i sa većim kupatilom, kutkom za sedenje i drvenom terasom, pogledom ka moru (delimično ograničen).
Junior Suite Ocean View: veličine oko 45 m², oprenljenost kao Superior, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa, pogled na more.
Family Suite Garden View: veličine oko 60 m², opremljenost kao Deluxe Ocean View, sa većom terasom i pogledom na baštu.
Executive Suite Ocean View: veličine oko 70 m², opremljenost kao Deluxe Ocean View, uredjeni u modernom stilu, 2 smeštajne jedinice po bungalovu, dodatno espresso mašina, terasa.

Usluga: noćenje sa doručkom i polupansion.

Zabava: povremena večernja zabava sa muzikom uživo.

Sport:
Uračunato u cenu: snorkling, kajak, fitnes centar, 1 teren za tenis sa osvetljenjem.
Uz doplatu: škola ronjenja, pecanje na pučini.

Wellness:
Uračunato u cenu: parno kupatilo.
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Mahea (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Sejšela sa usputnim presedanjem.

2. dan: Mahe

Dolazak na medjunarodni aerodrom Sejšela – Mahe. Transfer do odabranog smeštaja. Noćenje.

2 – 9. dan: Mahe/Praslin/La Digue

Bez obzira na krajnje odredište, čim sletite u najmanji glavni grad na svetu, Viktoriju, shvatićete da svi putevi prvo vode u Mahe, najveće i jedinstveno ostrvo u arhipelagu, sa drvenim kreolskim kućama, kolonijalnim zgradama, francuskog i britanskog duha, malim radnjama, usamljenim plažama i luksuznom vegetacijom u srcu svega toga. Gusta džungla ostrva Mahe izdiže se iznad nestvarnog Indijskog okeana, slikovite plaže mekog, puderastog peska pozivaju vas na apsolutnu relaksaciju, dok će izolovane uvale, čiste tirkizne vode,  koje svetlucaju u pozadini moćnih granitnih kula učiniti da se osećate kao da ste u raju. Originalni naziv ostrva je “Ile d’Abondance” ili “Ostrvo blagostanja” koji opravdava  svojom vanrednom lepotom. Slikovite plaže sa izolovanim uvalama čiste tirkizne vode, svetlucaju u pozadini granitnih kula, drevne stene pretvorene u meki, prah pesak, pozivaju na apsolutnu relaksaciju.  Gusta šuma Morne Seichellois Nacionalnog parka mami na pešačke rute, krivudavim putevima kroz planine, pod senkom prirodnog baldahina, začinjeno sve neobičnim biljkama, kao što je Jellifish Tree, tropskim palmama i egzotičnim voćem, mango, papaja, banana, čaj…
Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje, sunčanje i individualne aktivnosti. 7 noćenja

9. dan : Mahe – Beograd

Check out iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan : Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Mahe-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Svi transferi po programu
-7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Doplatu za transfer do okolnih ostrva (cena zavisi od tipa transfera koji odaberete)

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje