LA DIGUE ISLAND LODGE 4* - Sejšeli, La Digue


Lokacija: Hotel je smešten usred egzotičnog vrta sa palmama i drvećem Takamaka direktno na peščanoj plaži Anse Reunion na ostrvu La Digue. Ovo ostrvo, iako po veličini četvrto sejšelsko ostrvo, zauzima površinu od svega 4 km². U blizini hotelskog kompleksa nalaze se poznate granitne stene Anse Source d’Argent.

Hotel: U okviru hotelskog kompleksa gostima je na raspolaganju restoran u kojem se pored tradicionalnih recepata služe specijaliteti raznih drugih kuhinja, kao i barovi u kojima mogu uživati u raznovrsnim pićima i koktelima. Besplatan WiFi je dostupan gostima u predvorju hotela. Usluga čuvanja dece je moguća uz doplatu.

Smeštaj: Hotel ima 74 sobe i 44 bungalova.

Beach Chalet, Bungalowveličine oko 55m², sa pogledom na more ili ograničenim pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), kuvalo za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, sat TV, kupatilo, fen i terasu sa ležaljkama. Za krevetac je neophodan upit.

Beach House Room: u glavnoj zgradi, veličine oko 53m², sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), kuvalo za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, kablovska TV, kupatilo, fen i balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Za krevetac je neophodan upit.

Standard Garden Room: veličine oko 35m². Sve sobe imaju klimu, sef (besplatno), kuvalo za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), telefon, TV, kupatilo i fen. Za krevetac je neophodan upit.

Usluga: noćenje sa doručkom i polupansion.

Sport:
Uz doplatu: 
ronjenje.

Wellness:
Uz doplatu:
 masaže i spa.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!