HOTEL SAVOY SEYCHELLES RESORT & SPA 5* - Sejšeli, MaheLokacija: Hotel se nalazi direktno na 3 km dugoj pješčanoj plaži Beau Vallon. Smešten je na jednon od najlepših plaža Mahea i odiše stilskim dizajnom i opuštenom atmosferom. Dom je najvećeg bazena na Sejšelima. Centar grada Viktorije udaljen je oko 10 km, dok se u blizini  nalaze restorani i prodavnice.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, francuske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima (integrisan deo za decu), prodavnica suvenira, butik, parking, čuvanje dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 163 sobe.

Savoy Standard Room: veličine oko 40m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na planine ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Savoy Ocean View Room: veličine oko 40m², sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Savoy Junior Suite: veličine oko 60m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora i ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe vizuelno odvojene bez vrata. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Savoy Suite: veličine oko 80m², može biti sa strane mora ili strane vrta, sa pogledom/ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), kuhinjska niša, frižider, ploča za kuvanje, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama.

Savoy Deluxe Room: veličine oko 40m², sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, katamaran, kanu, skijanje na vodi, jet ski, joga.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: uživo muzika nekoliko puta nedeljno.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!