HOTEL RIU TEQUILA 4* - Playa del Carmen


Lokacija:  Nalazi se na oko 800m od plaže Playa del Carmen, a oko 3 km do centra mesta gde se nalaze barovi, restorani i diskoteke, u nizu sa ostalim hotelima iz lanca. Komforan kompleks je novije gradnje i odiše modernim stilom i enterijerom, okružen bujnom vegetacijom.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 5 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, meksičke, azijske i vegeterijanske kuhinje, 5 barova, 5 bazena sa ležaljkama i suncobranima (odvojen dečji bazen), noćni klub, usluga čuvanja dece ( uz doplatu). Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 630 soba.

Double Standard: veličine oko 29 m². Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Juniorsuite: veličine oko 54 m². Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: kajak, surfovanje, ronjenje, katamaran, odbojka na pesku, teretana.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, jet ski.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar, beauty centar

Zabava: dečje animacije, sportske animacije, plesne večeri, uživo muzika nekoliko puta nedeljeno.