VERANDA HOTEL GRAND BAIE 3+* - Mauricijus, Grand Baie


Lokacija: Nalazi se na severozapadnoj obali, pravo u zalivu Grand Baie. Uz peščanu plažu, stiže se do živahnog grada Grand Baie sa brojnim radnjama i restoranima, za 10ak minuta. To je oko 22 km do Port Louisa.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima (integrisan deo za decu), prodavnica suvenira, frizer, čuvanje dece (uz doplatu), parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 94 sobe.

Comfort Family Room: veličine oko 35 m², nalazi se pored vrta sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, dečija soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Comfort Room: veličine oko 32-38 m², nalazi se pored vrta sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Superior Room: veličine oko 36 m², nalazi se pored vrta sa pogledom na bazen ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Privilege Room: veličine oko 55 m², nalazi se pored vrta sa pogledom na bazen ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, ronjenje, kajak, teretana, odbojka na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, katamaran, časovi tenisa, pecanje, skijanje na vodi, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: sportske animacije, plesne večeri, uživo muzika nekoliko puta nedeljno.