SANDS SUITES RESORT & SPA 4+* - Mauricijus, Flic en Flac


Lokacija: Odmaralište u stilu Mauricijusa nalazi se na zapadnoj obali, na finoj peščanoj plaži Vollmar i nudi prelep pogled na zapanjujuću planinu Le Morne. Ovo odmaralište karakteriše mirna, romantična lokacija i pogled na svetlucavu lagunu Tamarin koji oduzima dah. Do centra Port Luisa ima oko 25 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, frizer, parking čuvanje dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 91 sobe.

Deluxe Suite: veličine oko 52 m², imaju pogled na more i nalaze se u prizemlju. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Superior Suite: veličine oko 52 m², oceanfront sa pogledom na more, nalaze se na prvom i drugom spratu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Beach Front Suite: veličine oko 52 m², oceanfront sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Exclusive Suite: veličine oko 145 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe, dnevni boravak. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Polupansion,

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, kajak, veslanje u stojećem položaju, teretana, odbojka na pesku, aerobik.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, katamaran, časovi tenisa, biciklizam,

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno.