LE MERIDIEN ILE MAURICE 4+* - Mauricijus, Pointe Aux Piments


Lokacija: Prostrani hotelski kompleks je idealan za porodice i parove. Nalazi se na plaži dugoj 1000m, u zalivu Pointe aux Piments. Živahno selo Grand Baie sa svojim prodavnicama, barovima i restoranima udaljeno je oko 15 minuta, dok vas oko kompleksa očekuje oaza mira uz tirkiznu boju vode i nestvarne peščane plaže.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  4 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske  i regionalne kuhinje, 4 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima (sa delom za decu), doktor, prodavnica suvenira, butik, frizer, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 265 soba.

Nirwana Ocean View: veličine oko 46 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Garden Ocean View: veličine oko 50 m², oceanfront sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Deluxe Premium Ocean View: veličine oko 50 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Nirwana Deluxe: veličine oko 46 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Family Suite: veličine oko 100 m², u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, ronjenje, kajak, skijanje na vodi, teretana, odbojka na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, katamaran,  tenis, biciklizam.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, čuvanje dece (uz doplatu).