ROUND HILL HOTEL & VILLAS 5* - Montego Bay


Lokacija: Kompleks je izuzetno cenjen još od 1950-ih, i odiše jamajčanskim gostoprimstvom pomešanim sa kolonijalnom elegancijom. Smešten u prelepoj uvali u Montego zalivu, omiljen je medju mnogim zvezdama koje traže privatnost i raskoš.

 Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuju specijalitete internacionalne, vegeterijanske i regionalne kuhinje, bar na plaži, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisani deo za decu), prodavnica suvenira, frizer, mini-market. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 63 sobe i 27 vila.

Deluxe Villa Suite with pool: Nalazi se pored bazena, sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i direktnim pristupom bazenu.

Oceanfront balcony: Veličine oko 42 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Grand Pineapple Villa Suite: Nalazi se pored bazena, sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

2 Bedroom Deluxe Villa with Pool: Nalazi se pored bazena, sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 3, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i direktnim pristupom bazenu i bašti.

Three Bedroom Deluxe Villa with Pool: Nalazi se pored bazena, sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 4, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 3 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i direktnim pristupom bazenu i bašti.

Four Bedroom Deluxe Villa with Pool: Nalazi se pored bazena, sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 5, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 4 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i direktnim pristupom bazenu i bašti.

Oceanfront View Room: Veličine oko 42 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, frižider, roomservice (uz doplatu), telefon, radio, internet, kupatilo, fen za kosu.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: surfovanje, kajak, pedalino, brod sa staklenim dnom.
Uz doplatu: kajak, PADI škola ronjenja, snorkeling, katamaran, skijanje na vodi, pilates, joga, tenis.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: živa muzika nekoliko puta nedeljno.