IBEROSTAR GRAND HOTEL ROSE HALL 5* - Montego Bay


Lokacija: Ovaj luksuzni hotel stilizovan i moderan, donosi evropsku raskoš, koja uz strast i energiju Kariba pruža gostima nezaboravno iskustvo. Smešten u Montego zalivu, sa prekrasnim prizorima i bogatom ponudom, nudi odmor iz snova koji je na dohvatu ruke.

Hotel: Gostima je na raspolaganju 6 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, mediteranske, italijanske  i regionalne kuhinje, 5 barova, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, butik, frizer, doktor, noćni klub, bankomat. Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 366 soba.

Suite: veličine oko 50 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Suite Ocean View: veličine oko 50 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Suite Superior: veličine oko 50 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, roomservice besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Suite Swim-Out: veličine oko 50 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), mini-bar (besplatno), aparat za kafu/čaj, roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i pristupom bazenu.

Usluga: All inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, jedrenje, surfovanje, teretana, tenis.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: živa muzika nekoliko puta nedeljno, animacije.