HOLIDAY INN RESORT MONTEGO BAY 4* - Montego Bay


Lokacija: Montego zaliv je druga po veličini i popularnosti destinacija na Jamajci, koja pleni svojom lepotom i energijom predstavljajući Karipski duh u punom svetlu. Nalazi se aa svega oko 20 min od Donald Sangster aerodroma.

Hotel: Gostima je na raspolaganju 7 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, morske, azijske i regionalne kuhinje, 4 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, butik, frizer, bankomat, noćni klub, kazino, usluga čuavnaj dece (besplatno). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 512 soba.

Beach Front: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora i pogledom na isto. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, usluga čišćenja sobe (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Standard room: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane vrta sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, usluga čišćenja sobe (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Juniorsuite: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane vrta sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, usluga čišćenja sobe (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Superior partial ocean view: sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, usluga čišćenja sobe (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet ( besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: katamaran, ronjenje, kajak, joga, teretana, mini golf.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: animacja za decu i odrasle, uživo muzika, sportske animacije.