HILTON ROSE HALL RESORT 4* - Montego Bay


Lokacija: Smešten u Montego zalivu, sa prekrasnom okolinom i pogledima koji se pružaju u beskraj, ovaj hotel će vam pružiti neophodan odmor i mir.

Hotel: Gostima je na raspolaganju 6 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, azijske i regionalne kuhinje, 2 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (sa toboganima), market, noćni klub. Gostima je dostupan internet  u javnim prostorijama uz doplatu.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 495 soba.

Double room type1: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane bazena sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice ( uz doplatu ), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Double room type2: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane bazena sa  delimičnim pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice ( uz doplatu ), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, joga, teretana, odbojka na pesku.
uz doplatu: PADI škola ronjenja, golf.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: animacja za decu i odrasle, dečja igraonica.