COUPLES TOWER ISLE 5* - Ocho Rios


Lokacija: Romantični hotelski kompleks namenjen parovima, u modernom stilu smeštenom u tropskom vrtu. Bilo je jako popularna destinacija filmskih zvezda iz 50-ih godina. U tihom delu, na severu Jamajke, sa prekrasnim pogledom na more kroz brojne palme osetićete pravi duh Kariba.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 4 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske  i regionalne kuhinje, 3 bara, 3 bazena sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 226 soba.

Deluxe Garden: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane vrta. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Premier Ocean: nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Superior Ocean: nalazi se u sa južne strane, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: kajak, jedrenje, katamaran, skijanje na vodi, ronjenje, teretana, joga, aerobik, odbojka na pesku, biciklizam.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, tenis.

Wellness:
Uključeno u cenu: parna kupatila.
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: živa muzika nekoliko puta nedeljno, plesne večeri, karaoke.