BULL REINA ISABEL & SPA HOTEL 4* - Las Palmas


Lokacija: Smešten u centru živahnog grada, odmah na plaži Canteras i šetalištu. Mesta za kupovinu i zabavu nalaze se u neposrednoj blizini. Istorijski stari grad Vegueta sa susednom tradicionalnom četvrti Triana i prelepim gradskim parkom San Telmo nalaze se na oko 6 km udaljenosti.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, mediteranske, regionalne, španske i vegeterijanske kuhinje, 2 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima, usluga pranje veša. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 225 soba.

Double room seaview: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane plaže i pogledom na istu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Double room standard: nalazi se u glavnoj zgradi sa strane ulice. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Junior Suite seaview: veličine oko 51 m², oceanfront sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba/spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Suite seaview: veličine oko 53 m², oceanfront sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana.

Wellnes:
Uključeno u cenu: sauna.
Uz doplatu: masaže, kozmetički salon.