ACURIO LIFESTYLE HOTEL 4* - Las Palmas


Lokacija: Nalazi se na severoistoku ostrva na oko 20km od aerodrom. Lociran u srcu Las Palmasa okružen brojnim restoranima, turističkim atrakcijama, prodavnicama i šetalištima i sa prelepim pogledom na dve prostrane peščane plaže.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, mediteranske, regionalne, španske i vegeterijanske kuhinje, bar, terasa za sunčanje. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 21 sobe.

Double room park: veličine oko 23 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na park ili na ulicu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu ), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu.

Double room standard: veličine oko 23 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na grad. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu.

Juniorsuite balcony park: veličine oko 28 m², nalazi se u glavnoj zgradi,  sa pogledom na grad. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, aparat za čaj/kafu,  mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon.

Juniorsuite Terrace: veličine oko 36 m², nalazi se u glavnoj zgradi,  sa pogledom na grad. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, aparat za čaj/kafu, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion.