BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

ŠRI LANKA za porodice

02.12 – 16.12.2017.

27.01 – 12.02.2018. – Popunjen termin

28.01 – 14.02.2018 – Novi termin

15 dana / avio
Porodicne avanture

Istražite mističnu Šri Lanku, biser Orijenta i prihvatite ovaj egzotični izazov! Provedite porodični odmor na tropskim plažama Indijskog okeana. Zaronite u toplo more, čija temperatura retko pada ispod 27 stepeni celzijusa i uživajte u raznolikoj flori i fauni, drevnim spomenicima, arheološkim nalazištima svetske baštine priznate od UNESCO-a, poljima čaja i začina, rudniku mesečevog kamena po kojem je čuvena, hramovima… i isprobajte neke, od preko hiljadu specijaliteta, koji će zadovoljiti svačiji ukus. Ovo živopisno čudo, karakterišu bogatstvo i lepota a utisak koji ostavlja, učiniće sve članove Vaše porodice prijatno uzbuđenim za sve vreme boravka na ostrvu. Vaše dane možete provesti i aktivno, upoznajući vašu decu sa kulturom i znamenitostima ove čarobne zemlje, ploviti lagunama, planinariti, surfovati i osetiti čari poslednje, divlje egzotike na svetu u kojoj će mališani posebno uživati. Beskrajne, tropske plaže, ruševine iz nekih zaboravljenih vremena, priroda i neopisivo lepe boje, divlji slonovi koji slobodno tumaraju ostrvom, narod koji je preživeo mnoge teškoće a ostao srdačan, kolonijalne tekovine i plantaže čaja dokle god se pogled pruža, hrana koja će vam probuditi čula, talasi savršeni za surfovanje, delfini i kitovi nadomak obale, učiniće odmor Vaše porodice nezaboravnim i napuniti porodične albume spektakularnim fotografijama. Omogućite svojoj deci sticanje znanja koja nikada neće zaboraviti i priuštite im neprocenljivo životno iskustvo!

Negombo plaza

Plan i program putovanja:

1.dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Upoznajemo se i uzbuđeno brojimo minute do polaska! Let sa presedanjem za Kolombo.

Sri Lanka trafika

 2.dan: Negombo

Slećemo na internacionalni aerodrom Bandaranaike. Dobrodošli u mističnu Šri Lanku, egzotičnu u svakom smislu te reči! Transfer do smeštaja u mestu Negombo, koje se nalazi na obali okeana. Odmaramo se uz šum talasa i uživamo u mirisima ove magične zemlje. Slobodno vreme. Predlažemo zajedničku šetnju i večeru u nekom od lokalnih restorana, uživanje u svežim morskim plodovovima. Noćenje.

Rezervat za slonove

3. dan: Negombo – Kendi

Budimo se rano i krećemo u porodičnu avanturu! Napuštamo sobe i putujemo za Kendi, slikoviti gradić u srcu ostrva. Okruženi smo zelenim brdima i plantažama čaja, čija nas lepota ostavlja bez daha. Usput posećujemo rezervat slonova, gde imate priliku da upoznate divlje slonove i sloniće u njihovom prirodnom okruženju. Smeštanje u guest house, u popodnevnim časovima i nakon kraćeg odmora, sledi odlazak u šetnju i obilazak grada Kendi, kulturno bogatstvo Šri Lanke. U večernjim časovima fakultativno posećujemo najznačajniji budistički hram u Šri Lanki, hram Sri Dalada Maligawa ili Hram Buding zuba, gde se možete upoznati sa budističkom kulturom i inspirativnom tradicijom ove mistične zemlje. Slobodno vreme. Noćenje.

Polja caja Sri Lanka

4.dan: Kendi

Slobodan dan ili fakultativni, poludnevni izlet u čuvenu Kraljevsku botaničku baštu, gde možete videti raznovrsno tropsko cveće iz čitavog sveta! Prilika da se mnogo toga nauči, uživa u prirodi i lepoti ovog ogromnog parka i pravi momenat za nastanak prelepih porodičnih fotografija uz šarenoliku, ezgotičnu floru. Slobodno popodne za istraživanje čudesnog Kendija. Noćenje.

Sri Lanka

5.dan: Kendi – Nuwara Eliya (Zemlja čaja)

Slobodno vreme u Kendiju ili celodnevni fakultativni izlet : Zemlja čaja! Krećemo jutarnjim vozom u višesatnu vožnju kroz jednu od najslikovitijih regija Šri Lanke i uspon na oko 1500m nadmorske visine! Još jedno lice ove magične zemlje koje treba otkriti. Dok se voz lagano penje, upijte energiju božanstvenih predela i družite se sa lokalnim stanovništvom, upoznajte decu sa novim narodom, njihovim običajima, navikama i kulturom.U okruženju polja čaja, vazduh postaje svežiji a vegetacija drugačija. Stižemo u Nuwara Eliyu. Vreme za odmor i osveženje a zatim, kraći obilazak ovog kolonijalnog mesta u brdima. Nakon toga, sledi povratak minibusom, uz obavezna usputna zaustavljanja u poljima čaja i poseta jednoj od najvećih i najstarijih fabrika čaja u Šri Lanci, gde imate priliku da se upoznate sa procesom uzgajanja i proizvodnje ovih blagotvornih trava, kao i da kupite najkvalitetniji crni, zeleni i beli čaj, uzgajan na okolnim plantažama. Povratak u Kendi u večernjim časovima. Noćenje.

Sri Lanka priroda

6. – 14. dan: Ikaduva

Buđenje i pakovanje, polazak na obalu! Napuštanje smeštaja u jutarnjim satima i polazak prema plažama. Vožnja do Ikaduve. U popodnevnim časovima stižemo i smeštamo se u guest house, a odmah nakon toga, istrčavamo na plažu! Huk talasa, opkoljeni palmama, miris soli u vazduhu i opuštajuća muzika iz okolnih barova, opijaju.  Prepuštanje ovom magičnom ostrvu i potpuno stapanje sa prirodom…

Ikaduva je jedno od najpoznatijih turističkih mesta na jugozapadu ostrva, ali i dalje pomalo divlje i mirno, kao i čitava Šri Lanka. Dugačka i široka, peščana plaza koja je obavijena talasima sa jedne strane, a sa druge palmama, potpuno očarava. Uzbuđenjima tokom dana nikad kraja, a dane ispraćamo uz tropski zalazak sunca i sve nijanse narandžaste boje prosute po nebu, koji čini da se sve više zaljubljujemo u ovo mesto, kome ćemo često poželeti da se vratimo.

Za vreme našeg boravka u Ikaduvi, čekaju nas mnoge aktivnosti: vožnja po lagunama,  poseta rudniku Mesečevog kamena – dragog kamena po kojem je Šri Lanka čuvena u svetu, poseta uzgajivačima cimeta (fakultativno). Svaki dan degustiramo nešto novo od specijaliteta morske hrane, egzotičnog voća i napitaka. Mališani će posebno uživati u susretima sa raznim vrstama kornjača, a ako budemo posebne sreće, možda ćemo prisustvovati njihovom izlegnuću! U blizini se nalazi još prelepih plaza, koje možemo posetiti u dnevnim izletima (fakultativno).

Jedan ceo dan posvećujemo odlasku u jedan od najpoznatijih nacionalnih parkova Šri Lanke – rezervat Udalawe. Videćete zašto je ova zemlja svetski poznata po bujnom biljnom i životinjskom svetu (fakulativno)! Otkrijte zašto je Šri Lanka među poslednjom “divljom” egzotikom na svetu i ponesite puno lepih uspomena sa ovog magičnog, porodičnog putovanja.  8 noćenja.

Plaza Mirisa Sri Lanka

14.dan: Ikaduva – Beograd

Pakovanje stvari. Transfer do aerodroma u zavisnosti od vremena leta. Let za Srbiju, sa presedanjem. Sabiramo utiske koji su se nakupili u danima iza nas, dok letimo kroz noć. Uspomene za čitav život i putovanje sa kojeg se vraćamo drugačiji.

15.dan: Beograd

Slećemo u Beograd. Sa osmehom na licu se rastajemo i vraćamo svakodnevnim obavezama, uz jedan širi pogled na život oko nas. Planirajte novu Manga, porodičnu avanturu i upoznajte vašu decu, na najlepši mogući način, sa svetom koji ih okružuje!

Egzoticno voce Sri Lanka


SMEŠTAJ :
 
KENDIHotel Kandy Supreme
Smešteni smo u jednostavnom i udobnom guesthouse-u na lokaciji pogodnoj za istraživanje ovog gradića. Sobe su dvokrevetne, svaka sa svojim kupatilom sa toplom vodom.
 
IKADUVAGuesthouse Mother˙s Place
Smešteni smo u udobnom guesthouse-u u neposrednoj blizini plaže a nedaleko od centra Ikaduve. Sobe su dvokrevetne, svaka sa svojim kupatilom, jednostavne i sredjene. Recepcija je otvorena 24h.
 
NEGOMBOGuesthouse Angel Inn
Guesthouse je uradjen u lokalnom stilu i nalazi se nedaleko od plaže. Sobe su dvokrevetne, svaka sa svojim kupatilom sa toplom vodom. Wi-Fi je dostupan gostima smeštaja.

NAPOMENE

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa u iznosu od 100€ po osobi za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla ili lično u našim prostorijama u roku od 48h

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899

Cana aranžmana

– Odrasli: 1199€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 899€ 

– Deca od 2 do 12 godina (u ležaju sa roditeljima): 699€

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)


Jeste li za caj ? Sri Lanka

Aranžman obuhvata :

 • Avio prevoz sa taksama (Beograd-Colombo-Beograd)
 • Sve transfere prema programu
 • 1 noćenje u guesthouse-u u Negombu (1/2 sobe sa kupatilom) na bazi noćenja sa doručkom – švedski sto
 • 3 noćenja u guesthouse-u u Kandiju (1/2 sobe sa kupatilom)
 • 8 noćenja u guesthouse-u u Ikaduvi (1/2 sobe sa kupatilom)
 • Organizacija i vodjenje puta
 • Stručni vodič za sve vreme boravka u Šri Lanki

Aranžman ne obuhvata :

 • Vizu za Šri Lanku (30$)
 • Individualne troškove
 • Fakultativne izlete i obilaske
 • Ulaznice za hramove i lokalitete

Mali istrazivac - Sri Lanka

PRIJAVI SE