BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

KOME SU NAMENJENA MANGA PUTOVANJA ?

Manga putovanja su koncipirana za mlade ljude i sve one koji se tako osećaju, a koji ne žele klasične ture i puka turistička razgledanja. Naša putovanja pogodna su za sve avanturiste, ljude vedrog, istraživačkog duha kojima ne smeta prevaljivanje više stotina, pa i hiljada kilometara u raznim prevoznim sredstvima kako bi otkrili, upoznali i osetili nešto novo.

Postojeći programi puta, rezultat su vaših sugestija i želja koje ste do sada izrazili, uz naše predloge najzanimljivijih i najinteresantnijih mesta koja ne bi trebalo propustiti. Pristupačne cene naših putovanja rezultat su dugogodišnjeg iskustva i odličnih poslovnih odnosa.


Drugi o nama

Pogled na svet iz ugla putnika, pustolova, avanturista i putopisaca, mesto gde spajamo i delimo iskustva. Istražujemo svet i prenosimo energiju kroz objektiv na Manga avanturama. Uživajte u putovanjima i slobodno se priključite.

Instagram Svet putovanja Facebook 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More


 

Manga tim čine mladi i nasmejani ljudi, fanatični ljubitelji putovanja i od nas možete očekivati minimum ispunjenje obećanja, iako su naši ciljevi postavljeni daleko iznad. Naši vodiči su ujedno i istrživači, koji prethodno samostalno obilaze sve destinacije iz naše ponude i iz svojih iskustava formiraju planove i programe putovanja koji našim putnicima čine nezaboravno životno iskustvo.

Pozivamo vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete

više ćete znati. A, ZNANJE JE MOĆ!

Ukoliko i vi niste nasmejani, vedri i dobro raspoloženi, molimo vas da sa tim vibracijama ne kucate na naša vrata.