KOME SU NAMENJENA MANGA PUTOVANJA ?

Manga putovanja su koncipirana za mlade ljude i sve one koji se tako osećaju, a koji ne žele klasične ture i puka turistička razgledanja. Naša putovanja pogodna su za sve avanturiste, ljude vedrog, istraživačkog duha kojima ne smeta prevaljivanje više stotina, pa i hiljada kilometara u raznim prevoznim sredstvima kako bi otkrili, upoznali i osetili nešto novo.

Postojeći programi puta, rezultat su vaših sugestija i želja koje ste do sada izrazili, uz naše predloge najzanimljivijih i najinteresantnijih mesta koja ne bi trebalo propustiti. Pristupačne cene naših putovanja rezultat su dugogodišnjeg iskustva i odličnih poslovnih odnosa.

Manga putovanja vam omogućavaju i dozvoljavaju stapanje sa novom sredinom. Interesantnim pričama uvodimo vas u nove sfere svake destinacije koju obilazimo, bilo da su to city break putovanja, proputovanja(obilasci više gradova), letovanja ili poseta dalekih destinacija. Izbegavamo serviranje izbledelih informacija, već se fokusiramo na priče koje podstiču maštu, razmišljanje i kontakt sa lokalnim žiteljima, čije životne priče i iskustva najbolje oslikavaju destinaciju koju posećujemo.

Manga tim čine mladi i nasmejani ljudi, fanatični ljubitelji putovanja i od nas možete očekivati minimum ispunjenje obećanja, iako su naši ciljevi postavljeni daleko iznad. Naši vodiči su ujedno i istrživači, koji prethodno samostalno obilaze sve destinacije iz naše ponude i iz svojih iskustava formiraju planove i programe putovanja koji našim putnicima čine nezaboravno životno iskustvo.

Pozivamo vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete

više ćete znati. A, ZNANJE JE MOĆ!

Ukoliko i vi niste nasmejani, vedri i dobro raspoloženi, molimo vas da sa tim vibracijama ne kucate na naša vrata.