KOME SU NAMENJENA MANGA PUTOVANJA ?

Manga putovanja su koncipirana za mlade ljude i sve one koji se tako osećaju, a koji ne žele klasične ture i puka turistička razgledanja. Naša putovanja pogodna su za sve avanturiste, ljude vedrog, istraživačkog duha kojima ne smeta prevaljivanje više stotina, pa i hiljada kilometara u raznim prevoznim sredstvima kako bi otkrili, upoznali i osetili nešto novo.

Postojeći programi puta, rezultat su vaših sugestija i želja koje ste do sada izrazili, uz naše predloge najzanimljivijih i najinteresantnijih mesta koja ne bi trebalo propustiti. Pristupačne cene naših putovanja rezultat su dugogodišnjeg iskustva i odličnih poslovnih odnosa.


Drugi o nama

Pogled na svet iz ugla putnika, pustolova, avanturista i putopisaca, mesto gde spajamo i delimo iskustva. Istražujemo svet i prenosimo energiju kroz objektiv na Manga avanturama. Uživajte u putovanjima i slobodno se priključite.

Instagram Svet putovanja Facebook 

[wdi_feed id=“1″]


 

Manga tim čine mladi i nasmejani ljudi, fanatični ljubitelji putovanja i od nas možete očekivati minimum ispunjenje obećanja, iako su naši ciljevi postavljeni daleko iznad. Naši vodiči su ujedno i istrživači, koji prethodno samostalno obilaze sve destinacije iz naše ponude i iz svojih iskustava formiraju planove i programe putovanja koji našim putnicima čine nezaboravno životno iskustvo.

Pozivamo vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete

više ćete znati. A, ZNANJE JE MOĆ!

Ukoliko i vi niste nasmejani, vedri i dobro raspoloženi, molimo vas da sa tim vibracijama ne kucate na naša vrata.