Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

NEW YORK 

8 dana – avio

05.09 – 12.09.2017. 

New York

 

“New York, New York’’, inspiracija, fascinantna šarmantnost, velika svetla, betonska dzungla u kojoj se prave snovi, koketan, beskrajno privlačan, od svog nastanka, pa sve do danas. Bilo da su u pitanju naša sećanja iz filmova uz koje smo odrasli, sve ono što nam se manje vise nametalo, NY ne možemo zameriti. Upravo sve ono što smo do posete NY mogli da vidimo i istražimo, oblakodere sa Menhetna, zavodljiv izlog Tyffany and co., žuti taksi, koji nonšalantno prelazi preko kanalizacije iz koje kulja dim, Central park u kom su mnogi umetnici našli svoju inspiraciju, gde I danas možete da se provozate kočijama. Bilo koje godišnje doba da je u pitanju, nikada nije izgubio svoje zaljubljenike I pored njih uvek dolaze novi doseljenici I turisti. Država, grad, ostrvo, velika jabuka, posebna od svih, izdvojeno, samouvereno, dostojanstveno stoji na svom mestu, raširenih ruku pozivajući sve nas da napišemo novu knjigu, kompoziciju, pesmu, vidimo nove boje, osetimo nove mirise, vidimo nova lica u milionskom broju, upoznamo dobre prilike, osetimo nonšalantnost u vazduhu koja nas nosi svakim korakom po mekom betonu, ili ipak, ne manje bitno, upotpunimo foto album sa svetskim znamenitostima, dragocenim trenutcima.

Njujork

1. dan – Beograd – NY

Sastanak grupe, na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…) . Let uz usputno presedanje  do New Yorka.

2. danNY

Dolazak u NY na aerodrom JFK, transfer metroom do smeštaja. Čekiranje u odabrani smeštaj, utapanje u atmosferu Velike Jabuke. Noćenje.

njujork

 

3 – 6. danNY

Welcome to Urban Jungle! Za vreme našeg boravka stopićemo se u atmosferu ovog po mnogima glavnog grada sveta. Planirana je fakultativna poseta Liberty Island-u i obilazak Kipa Slobode, a u dogovoru sa vodičem možemo  organizovati i obilazak  neke od više stotina muzejskih postavki ogromne kulturne zbirke grada Njujorka.. Popnite se do osmatračnice čuvenog  Empire State Building-a visoke 381 metar i uživajte u nesvakidašnjem pogledu na Manhattan sa zgrade koja je nekada važila za najvišu na svetu, obiđite  Financial District (Wall Street) kao i Lower Manhattan, ”China Town”, ”Soho”, ”Little Italy”, i sve to uz neizbežan chill u Central Parku. Dopustite da vas osvoji pogled na zalazak sunca iza Brooklin parka, budite obasjani svetlošću reklama čuvenog Times Square-a,  jednostavno, dopustite da vas obuzme euforija i puls ovog grada i dozvolite sebi da se, bar na kratko, osetite kao Njujorčanin jer to, sasvim sigurno, može svako!

VII danNY – Beograd

Napuštanje hostela, opraštanje od NY-a uz neizbežnu kafu u Starbucks-u. Transfer do Aerodroma. Noćni let …

7. danBeograd

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Sabiramo utiske i planiramo novo Manga putovanje.

New York City


 Smeštaj:  Smešteni smo u hostelu u centru Njujorka, na Menhetnu. Svaka soba u svom sklopu poseduje zasebno kupatilo. Sobe su 1/6, 1/4, 1/3 krevetne uz mogućnost doplate za sobe sa manjim brojem ležaja (dostupno na upit). Za sve informacije možete kontaktirati agenciju.


CENA ARANŽMANA

 1299€ 

Za prijave do 01.05.2017. cena iznosi 1099€.


Pogledajte galeriju slika iz New Yorka.

Aranžman obuhvata:

– Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Njujork – Beograd.

– Transfer do i od aerodroma ukoliko se putuje iz Budimpešte. Transfer do i od izabranog smeštaja.

– 5 noćenja  u hostelu na Menhetnu u 1/6, 1/4, 1/3, 1/2  – krevetnim sobama.

– Troškove organizacije putovanja.

– Sve aerodromske takse.

– Stručno vodjenje puta.

Aranžman ne obuhvata:

-Usluge pripreme dokumentacije, zakazivanja intervjua i dobijanja američke vize – plaća se ambasadi.

– Troškove transfera na destinaciji i ulaznice za muzeje.

– Induvidualne troškove putnika.


Napomena:

Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 prijavljenih putnika.

VIZNI REŽIM:

Potrebna dokumenta  za dobijanje američke vize možete pogledati ovde.


NAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.
Prijave su najkasnije 2 meseca pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

Za opšte napomene klikni ovde.

njujork-taksi

PRIJAVI SE