ZANZIBAR – RIU PALACE ZANZIBAR 5*


SPECIJALNA PONUDA – ZANZIBAR 12 DANA
(Avio karta sa svim taksama + 9 noćenja
+ transferi)


12.09 – 23.09.2020.
 25.10 – 05.11.2020. 
   21.11 – 02.12.2020.   
10.12 – 21.12.2020.
  13.01 – 24.01.2021. 
  04.02 – 15.02.2021. 
 02.03 – 13.03.2021.

Usluga: all inclusive – od 2336 po osobi


Lokacija: Hotel Riu Palace nalazi se na prelepoj peščanoj Nungwi plaži, na severozapadu ostrva Zanzibar. Stone Town je od hotela udaljen 55 km, a aerodrom 63 km.

Hotel: Enterijer ovog luksuznog rizorta uredjen je u modernom arapsko-afričkom stilu, okružen tropskim vrtom. Gostima su na raspolaganju tri restorana koja nude jela internacionalne, azijske i regionalne kuhinje, tri bara –pored bazena, na plaži i lounge bar, bazen, djakuzi, butik i besplatan internet.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 100 soba.

Junior Suite: veličine oko 45 m². U svom sastavu ima kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj,  mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, balkon/terasu.

Suite: veličine oko 51 m². U svom sastavu ima kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj,  mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, terasu sa garniturom za sedenje.

Jacuzzi Suite: veličine oko 90 m². U svom sastavu ima kupatilo (odvojeni tuš, kada, WC), fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, terasu sa ležaljkama i djakuzijem. 

Beach Villa: veličine oko 90 m². U svom sastavu ima kupatilo, fen, klimu, mrežu protiv komaraca, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), sofu, telefon, sat TV, internet, terasu sa ležaljkama i privatnim bazenom.

Usluga: all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, yoga.
Uz doplatu: personalni treninzi, windsurfing, kitesurfing, ronjenje, snorkling.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.

Napomena: Hotel namenjen osobama starijim od 18 godina.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Zanzibar sa usputnim presedanjem.

2 – 11. dan: Zanzibar

Dolazak na Zanzibar. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskih kornjača koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. Zaboravite na sve što ste čuli ili mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite sebi luksuz da ih samo čulima upoznate! Izgubite se u svetu u kojem je Hakuna Matata jedini životni moto, uz najveće hedonističke užitke koje pruža ostrvo začina.  9 noćenja

11. dan: Zanzibar – Beograd

Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom koristimo za sunčanje na plaži i kupovinu suvenira. Obogaćeni novim iskustvom i napunjenih baterija u dogovoreno vreme krećemo put aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

12. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Zanzibar-Beograd sa presedanjem – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
-9 noćenja na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata :
-Vizu za Tanzaniju- plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu koja nije obuhvaćena programom
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Napomena: 
Navedena cena aranžmana se može promeniti u zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama.