ZANZIBAR – KENDWA ROCK BEACH HOTEL 3*


INDIVIDUALNO – ZANZIBAR 12 DANA
(Avio karta sa svim taksama + 9 noćenja
+ transferi)


12.09 – 23.09.2020.
 25.10 – 05.11.2020. 
   21.11 – 02.12.2020.   
10.12 – 21.12.2020.
  13.01 – 24.01.2021. 
  04.02 – 15.02.2021. 
 02.03 – 13.03.2021.

Usluga: noćenje doručak– od 1340 po osobi
Usluga: polupansion– od 1440 po osobi
Usluga: pun pansion – od 1540 po osobi


Na samo 6° južno od ekvatora, uz istočnu obalu Afrike, sija dragulj indijskog okeana, Zanzibar, arhipelag burne prošlosti i bogate istorije, kulture i tradicije, netaknutih belih peščanih plaža uz obilje sunca, egzotičnih Svahili jela i gostoljubivih ljudi.  Menjaju poglede na svet nezamislive različitosti afričkog tla: šume prepune retkih vrsta biljnog i životinjskog sveta, siromašna sela puna života lokalnog stanovništva a izlaz na kilometarsko dugačke plaže od najfinijeg belog peska, pogled u horizont i more raskošne boje uz belinu velikih oblaka, čine pravi egzotični doživljaj. Kao da smo vremenskom kapsulom došli u prošlost, na tlo kome je istorija utisnula stotine godina trgovine začinima- muskantnog oraščića, cimeta i šafrana, na koje su monsunski vetrovi dovodili mnoge putujuće trgovce iz daleke Evrope, Bliskog Istoka i Kine, često na udaru osvajača, svako doprinevši oblikovanju kulturnih ukusa ostrva. Zaboravite na sve što ste čuli ili mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite sebi luksuz da ih samo čulima upoznate! Izgubite se u svetu u kojem je Hakuna Matata jedini životni moto, uz najveće hedonističke užitke koje pruža Ostrvo začina. Misteriozni Zanzibar razbija svakodnevnu rutinu i nudi nezaboravno iskustvo.

zanzibar


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Zanzibar sa usputnim presedanjem.

2 – 11. dan: Zanzibar

Dolazak na Zanzibar. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskih kornjača koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. Zaboravite na sve što ste čuli ili mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite sebi luksuz da ih samo čulima upoznate! Izgubite se u svetu u kojem je Hakuna Matata jedini životni moto, uz najveće hedonističke užitke koje pruža ostrvo začina.  9 noćenja

11. dan: Zanzibar – Beograd

Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom koristimo za sunčanje na plaži i kupovinu suvenira. Obogaćeni novim iskustvom i napunjenih baterija u dogovoreno vreme krećemo put aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

12. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ

Hotel Kendwa Rock Resort 3*  – nalazi se na severo-zapadnoj strani ostrva i po nama na najlepšoj plaži na celom ostrvu – Kendwa beach. Sam resort poseduje jedan od najboljih restorana i plažnih barova na celom Zanzibaru, bazen, plažni bar, diving centar, uslugu pranja veša, room service. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka sa kupatilom (fen za kosu, peškiri, toaletni pribor). Sobe su dekorisane u Zanzi stilu i poseduju sat TV i wi-fi internet. 


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Zanzibar-Beograd sa presedanjem – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
-9 noćenja na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata :
-Vizu za Tanzaniju- plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu koja nije obuhvaćena programom
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Napomena: 
Navedena cena aranžmana se može promeniti u zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama.