BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

ZANZIBAR – Individualni polasci

ZANZIBAR

12 DANA / AVIO 

INDIVIDUALNI POLASCI

 

Na samo 6° južno od ekvatora, uz istočnu obalu Afrike, sija dragulj indijskog okeana, Zanzibar, arhipelag burne prošlosti i bogate istorije, kulture i tradicije, netaknutih belih peščanih plaža uz obilje sunca, egzotičnih Svahili jela i gostoljubivih ljudi.  Menjaju poglede na svet nezamislive različitosti afričkog tla: šume prepune retkih vrsta biljnog i životinjskog sveta, siromašna sela puna života lokalnog stanovništva a izlaz na kilometarsko dugačke  plaže od najfinijeg belog peska, pogled u horizont i more raskošne boje uz belinu velikih oblaka, čine pravi egzotični doživljaj. Kao da smo vremenskom kapsulom došli u prošlost, na tlo kome je istorija utisnula stotine godina trgovine začinima- muskantnog oraščića, cimeta i šafrana, na koje su monsunski vetrovi dovodili mnoge putujuće trgovce iz daleke Evrope, Bliskog Istoka i Kine, često na udaru osvajača, svako doprinevši oblikovanju kulturnih ukusa ostrva. Zaboravite na sve što ste čuli ili mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite sebi luksuz da ih samo čulima upoznate! Izgubite se u svetu u kojem je Hakuna Matata jedini životni moto, uz najveće hedonističke užitke koje pruža Ostrvo začina. Misteriozni Zanzibar razbija svakodnevnu rutinu i nudi nezaboravno iskustvo.

zanzibar

Plan i program putovanja :

1. dan : Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje. Let za Zanzibar sa usputnim presedanjem.

2. dan : Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Smeštanje u hotel. Noćenje

3 – 11. dan : Zanzibar

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

11. dan : Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

12. dan : Beograd

Dolazak u Beograd. 

Moguće je skratiti / produžiti boravak na Zanzibaru.

Drugi hoteli dostupni su na upit.

Zanzibar plaža


SMEŠTAJ :

Z Hotel 4* – Plaža Nungwi :

Nalazi se na 1 minut od plaže Nungwi. U okviru hotela nalazi se infiniti bazen, bar, spa centar i restoran koji gleda na Indijski okean. Sobe su dvokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj, tv uređaj, mini bar, fen za kosu, sef. Besplatan wifi internet je dostupan u okviru hotela. 

The Zanzibari 4* – Plaža Nungwi :

Nalazi se na 4 minuta od plaže Nungwi, na litici odakle se pruža na Indijski okean. U okviru hotela nalazi se spa centar, bazen, bar i restoran koji služi internacionalnu i lokalnu kuhinju. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, balkon, sef, klima uređaj,  fen za kosu, ketler. Besplatan wifi internet je dostupan u okviru hotela. Doručak je uključen, večera je moguća uz doplatu.

My Blue hotel 4* – Plaža Nungwi :

Nalazi se na 4 minuta od plaže Nungwi. U okviru hotela nalazi se wellnes centar, bazen, centar za ronjenje, restoran koji služi lokalnu i internacionalnu kuhinju. Sobe su dvokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, balkon, klima uređaj, mini bar, tv uređaj, sef. Besplatan internet dostupan je u okviru hotela. Doručak je uračunat, ručak i večera su mogući uz doplatu.

Double Tree  Resort by Hilton Zanzibar 4* – Plaža Nungwi :

Nalazi se na samoj plaži Nungwi. Bazen i bar okruženi se zelenom baštom. U okviru hotela nalazi se restoran u kome se uveče organizuju zabave. Sobe su dvokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj, mini bar, tv uređaj, sef, peškire. Doručak je uključen u cenu, ručak, večera i all inclusive su dostupni uz doplatu. Wifi internet dostupan je u okviru hotela.


Aranžman obuhvata : 

Avio kartu sa svim taksama i prtljagom 23kg

9 noćenja u odabranom hotelu

Aranžman ne obuhvata :

Vizu 50$ (viza se dobija na aerodromu)

Transfere

Individualne troškove

Fakultativne izlete i obilaske

Hranu koja nije predviđena programom

Usluge vodiča

zanzibar