Deliblatska peščara – Vršac – Manastir Mesić

POLASCI:

Polazak autobusa sa parkinga ispred Sava centra u 7.30 h. Dolazak u Deliblatsku peščaru – Devojački bunar. U okviru Deliblatske peščare nalazi se i parkovski uređeno uzvišenje najlepšeg i napitomijeg dela specijalnog prirodnog rezervata – Devojački bunar.

Nastavljamo put ka Vršcu. Obilazak Vladičinog Dvora, Narodnog pozorišta „Sterija“, Sterijine kuće, Apoteke na stepenicama, crkve Sv. Nikolaja, katedrale Sv. Gerharda, sportske hale „Milenijum“ i ostalih znamenitosti. Posetićemo i vršačko vinogorje koje je poznato još iz doba Rimljana i degustitrati  vino u jednom od mnogobrojnih vinskih podruma. Prošetaćemo se do kule Brega, građevine iz 15. veka i po želji koristiti usluge spa centra u vili Breg ili šetati Vršačkim bregom i uživati u prirodi i čistom vazduhu.

Nastavak puta prema manastiru Mesić, zdanju iz 15. veka.
Obilazak ovog ženskog manastirskog kompleksa i crkve posvećene Sv. Jovanu Preteči. Nakon obilaska manastira, puni utisaka spremamo se za pokret. Polazak za Beograd, put nas vodi preko Kovina i Pančeva.Dolazak ispred Sava centra oko 20.00 h.

Vršac


CENA ARANŽMANA

1500rsd 999rsd

Povodom 10-og rođendana MangaTrip-a spremili smo za vas neverovatnu promociju sa specijalnim uslovima prijave i plaćanja.

Uslovi

Promocija traje od 10.05. do 24.05.2016.

Broj putnika po terminu je ograničen

Instrukcije kako da napravite rezervaciju i da se prijavite za putovanje pročitajte na linku Uputstvo za prijavu

Prilikom prijave plaća se kao avans 500 rsd. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 10 dana pre puta u mesečnim ratama do 15. u mesecu. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa.


Izlet obuhvata:

– prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video, ozvučenje)
– stručno vođstvo puta za sve vreme izleta
– obilaske prema programu
– troškovi organizacije putovanja

Izlet ne obuhvata ulaznice:
Vladištanski dvor – oko 50 din, Muzej i Apoteka na stepenicama – 100 din, degustacija vina – 400 din i individualne troškove.

PRIJAVI SE