BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

Viminacijum-Srebrno jezero

viminacium

Polazak autobusa ispred Sava Centra u 08.00h.Voznja ka Viminacijumu,rimskom gradu i prestonici rimske provincije Gornje Mezije. Lokalitet se nalazi u neposrednoj blizini sela Stari Kostolac,na 13km od Pozarevca. Viminacium kao anticki grad i legijski logor prostire se na preko 450 hektara.Obicicemo severnu kapiju vojnog logora iz prvog veka,velike gradske terme iz prvog veka,Carski mauzolej iz treceg veka,najlepse kasnoanticke freske na teritoriji Rimskog carstva, kao i amfiteatar koji je mogao da primi 12000 posetilaca. Arheoloski park Viminacijum nudi interpretaciju sa razlicitim sadrzajima: kostimirani vodici, interaktivna prezentacija života u rimskom gradu i vojnom logoru,hrana spremljena po originalnoj recepturi,ukljucivanje posetilaca u arheološka istraživanja i sl.

Viminacijum 1 Nakon obilaska nastavljamo put ka Srebrnom jezeru. Srebrno jezero je jedno od najpoznatijih turističkih izletišta u Srbiji. Ima lepe peščane plaže, hotel i kamp pored jezera. Dugačko je 14 kilometara, prosečne širine oko 300 metara. Nekada je bilo rukavac Dunava, a sada je zatvoreno dvema branama. Bogato je ribom  i pominje se u Ginisovoj knjizi rekorda jer je iz njega izvađen najveći šaran, težak oko 44 kilograma.

srebr

Idealno je za sportove na vodi. Zahvaljujući snažnim pumpama u jezeru je nivo vode stalno niži od Dunava i obezbeđuje dotok sveže vode. Na svom podzemnom putu voda se filtrira kroz brojne peščane dine što omogućava da bude besprekorno čista i bistra. Hladovina bagremove šume i prijatna klima, čine boravak na jezeru nezaboravnim. Slobodno vreme za šetnju. Polazak za Beograd oko 19h i dolazak u Beograd oko 20:30 h.

srebrno jezero


CENA ARANŽMANA

1500rsd 999rsd

Povodom 10-og rođendana MangaTrip-a spremili smo za vas neverovatnu promociju sa specijalnim uslovima prijave i plaćanja.

Uslovi

Promocija traje od 10.05. do 24.05.2016.

Broj putnika po terminu je ograničen

Instrukcije kako da napravite rezervaciju i da se prijavite za putovanje pročitajte na linku Uputstvo za prijavu

Prilikom prijave plaća se kao avans 500 rsd. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 10 dana pre puta u mesečnim ratama do 15. u mesecu. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa.


Izlet obuhvata:

– prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video, ozvučenje)

– stručno vođstvo puta za sve vreme izleta

– obilaske prema programu

– troškovi organizacije putovanja

Izlet ne obuhvata:

– Ulaznicu za Viminacium – 250 din

– individualne troškove

PRIJAVI SE