BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DUBROVNIK

Polasci:

DubrovnikDubrovnik je poznato turističko mesto na jugu Hrvatske i jedno od najvažnijih istorijsko-turističkih središta te zemlje. Ceo grad je jedan veliki kulturno-istorijski spomenik, a njegova najveća znamenitost je upravo arhitektura, odnosno zidine i kule koje ga opasuju. Zidine su gradjene, pojačavane i dogradjivanje od XII do sredine XVII veka, a od mnogobrojnih kula, najmonumentalnija je kula Minčeta, koja je postala simbol Dubrovnika, i sa koje se pruža pogleda na grad i Jadran. Stari grad je mesto kojim ćete sa osmehom šetati i slikati Knežev dvor, Palatu Sponza, Crkvu sv. Vlaha… Glavna gradska ulica – Stradun, jedinstveni primer dvorane pod vedrim nebom. Osim istorijskih i kulturnih sadržaja, Dubrovnik nudi i veliki izbor kafića, vrhunskih restorana i klubova koji garantuju dobru zabavu. Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja…

Plan i program puta:

I dan – Beograd-Dubrovnik
Polazak autobusa sa parkinga OTC Buvljak u 21:00. Noćna vožnja kroz Srbiju, Bosnu i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

II dan – Dubrovnik
Dolazak u Dubrovnik u prepodnevnim časovima. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti uz pratnju vodiča. Stradun, tvrdjava Minčeta, statua Svetog Vlaha, trg Luž, palata Sponza, dominikanski manastir u kome se nalazi Ticijanova slika Marije Magdalene, Knežev dvor… Odmor u nekom od mnogobrojnih kafića i slobodno vreme za kupanje, šetnju plažama, degustaciji domaćih specijaliteta i kupovinu suvenira, pravljenje nestvarnih fotografija ili uživanje u prelepom pogledu sa tvrdjave Minčeta. Slobodno vreme. Oko 21h polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

III dan – Dubrovnik-Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima, gde uz osmeh na licu planiramo sledeće putovanje.


Cena aranžmana iznosi :
50 €

35 €

Povodom 10-og rođendana MangaTrip-a spremili smo za vas neverovatnu promociju sa specijalnim uslovima prijave i plaćanja.

Uslovi

Promocija traje od 10.05. do 24.05.2016.

Broj putnika po terminu je ograničen

Instrukcije kako da napravite rezervaciju i da se prijavite za putovanje pročitajte na linku Uputstvo za prijavu

 

Prilikom prijave plaća se kao avans 10€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana (2 rate), platnim karticama ili preko računa.


Aranžman obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
– stručno vođstvo puta i razgled Dubrovnika sa vodičem
– troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
– međunarodno zdravstveno osiguranje – 3 eur – nije obavezno
– individualne troškove putnika

PRIJAVI SE