DUBROVNIK

Polasci:

DubrovnikDubrovnik je poznato turističko mesto na jugu Hrvatske i jedno od najvažnijih istorijsko-turističkih središta te zemlje. Ceo grad je jedan veliki kulturno-istorijski spomenik, a njegova najveća znamenitost je upravo arhitektura, odnosno zidine i kule koje ga opasuju. Zidine su gradjene, pojačavane i dogradjivanje od XII do sredine XVII veka, a od mnogobrojnih kula, najmonumentalnija je kula Minčeta, koja je postala simbol Dubrovnika, i sa koje se pruža pogleda na grad i Jadran. Stari grad je mesto kojim ćete sa osmehom šetati i slikati Knežev dvor, Palatu Sponza, Crkvu sv. Vlaha… Glavna gradska ulica – Stradun, jedinstveni primer dvorane pod vedrim nebom. Osim istorijskih i kulturnih sadržaja, Dubrovnik nudi i veliki izbor kafića, vrhunskih restorana i klubova koji garantuju dobru zabavu. Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja…

Plan i program puta:

I dan – Beograd-Dubrovnik
Polazak autobusa sa parkinga OTC Buvljak u 21:00. Noćna vožnja kroz Srbiju, Bosnu i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

II dan – Dubrovnik
Dolazak u Dubrovnik u prepodnevnim časovima. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti uz pratnju vodiča. Stradun, tvrdjava Minčeta, statua Svetog Vlaha, trg Luž, palata Sponza, dominikanski manastir u kome se nalazi Ticijanova slika Marije Magdalene, Knežev dvor… Odmor u nekom od mnogobrojnih kafića i slobodno vreme za kupanje, šetnju plažama, degustaciji domaćih specijaliteta i kupovinu suvenira, pravljenje nestvarnih fotografija ili uživanje u prelepom pogledu sa tvrdjave Minčeta. Slobodno vreme. Oko 21h polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

III dan – Dubrovnik-Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima, gde uz osmeh na licu planiramo sledeće putovanje.


Cena aranžmana iznosi :
50 €

35 €

Povodom 10-og rođendana MangaTrip-a spremili smo za vas neverovatnu promociju sa specijalnim uslovima prijave i plaćanja.

Uslovi

Promocija traje od 10.05. do 24.05.2016.

Broj putnika po terminu je ograničen

Instrukcije kako da napravite rezervaciju i da se prijavite za putovanje pročitajte na linku Uputstvo za prijavu

 

Prilikom prijave plaća se kao avans 10€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana (2 rate), platnim karticama ili preko računa.


Aranžman obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
– stručno vođstvo puta i razgled Dubrovnika sa vodičem
– troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
– međunarodno zdravstveno osiguranje – 3 eur – nije obavezno
– individualne troškove putnika

PRIJAVI SE