SEJŠELI 21.05 – KEMPINSKI RESORT SEYCHELLES BAIE LAZARE RESORT 5*


SPECIJALNA PONUDA – PRIMER PONUDE
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja + transferi)

21.05 – 30.05.2021. 


Lokacija: Kompleks se nalazi na jugozapadnoj obali Mahea, na samom Baie Lazaru, prostranom zalivu s palmama i prekrasnom peščanom plažom. To je prvi Kempinski hotel u Indijskom okeanu i nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor u elegantnoj atmosferi. Do glavnog grada Viktorije ima oko 40 minuta. Aerodrom je udaljen oko 24 km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, francuske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bankomat, prodavnica suvenira, butik, parking, čuvanje dece ( uz doplatu ). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 148 soba.

Hill View Room: veličine oko 46-50 m², sa pogledom na lagunu ili na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Sea View Garden Room: veličine oko 46-50 m², oceanfront sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

One Bedroom Suite – Hill View: veličine oko 76-80 m², sa pogledom na lagunu ili na planinu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), kuhinjska niša, frižider, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama i privatnim vrtom.

One Bedroom Suite – Sea View Garden: veličine oko 76-80 m², oceanfron sa ograničenim pogledom na more kroz vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), kuhinjska niša, frižider, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama, direktnim pristupom bazenu i privatnim vrtom.

Sea View Room – veličine oko 46-50 m², oceanfront sa pogledom/delimičnim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), frižider, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion.

Sport:
uračunato u cenu: teretana, odbojka na pesku, aerobik, mini golf, biciklizam, fudbal
uz doplatu: časovi tenisa, joga, hiking

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, bilijar.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Doha

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…) Let za Dohu u 15:40h, broj leta QR 232. Sletanje u Dohu u 21:40h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 4h i 20 minuta.

2 – 9. dan: Doha – Mahe

Poletanje aviona iz Dohe u 02:00h, broj leta QR678. Sletanje na ostrvo Mahe u 08:15h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja i odmor. Bez obzira na krajnje odredište, čim sletite u najmanji glavni grad na svetu, Viktoriju, shvatićete da svi putevi prvo vode u Mahe, najveće i jedinstveno ostrvo u arhipelagu, sa drvenim kreolskim kućama, kolonijalnim zgradama, francuskog i britanskog duha, malim radnjama, usamljenim plažama i luksuznom vegetacijom u srcu svega toga. Gusta džungla ostrva Mahe izdiže se iznad nestvarnog Indijskog okeana, slikovite plaže mekog, puderastog peska pozivaju vas na apsolutnu relaksaciju, dok će izolovane uvale, čiste tirkizne vode,  koje svetlucaju u pozadini moćnih granitnih kula učiniti da se osećate kao da ste u raju. Originalni naziv ostrva je “Ile d’Abondance” ili “Ostrvo blagostanja” koji opravdava  svojom vanrednom lepotom. Slikovite plaže sa izolovanim uvalama čiste tirkizne vode, svetlucaju u pozadini granitnih kula, drevne stene pretvorene u meki, prah pesak, pozivaju na apsolutnu relaksaciju.  Gusta šuma Morne Seichellois Nacionalnog parka mami na pešačke rute, krivudavim putevima kroz planine, pod senkom prirodnog baldahina, začinjeno sve neobičnim biljkama, kao što je Jellifish Tree, tropskim palmama i egzotičnim voćem, mango, papaja, banana, čaj… Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje, sunčanje i individualne aktivnosti. 7 noćenja

9. dan : Mahe – Doha

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme za kupanje na plaži  i kupovinu suvenira. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i check in za let za Beograd.

10. dan : Doha – Beograd

Let za Dohu u 01:45h, broj leta QR 679. Sletanje u Dohu u 05:45h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 1h i 40minuta. Nastavak leta za Beograd u 07:25h, broj leta QR231. Sletanje u Beograd u 11:40h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


MANGA PROMOCIJA

Period promocije: od 06.apr do 01.maj 2021.
Period putovanja: od 30.apr do 31.dec 2021.

Usluga: noćenje doručak – od 1649€ po osobi
Usluga: polupansion – od 1920€ po osobi


Manga PROMO + ponuda:

Ukoliko se tokom promo perioda prijavite za putovanje na Maldive i aranžman isplatite u celosti, Manga Vam poklanja vaučer u iznosu od 111€ koji možete iskoristiti pri prijavi za naredno daleko putovanje u našoj realizaciji.


Krenite sa nama u nove Manga egzotične avanture i osvajanje sveta!


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Mahe-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Transfer na relaciji aerodrom-ostrvo-aerodrom

-7 noćenja na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja
-Osiguranje od otkaza putovanja (Dunav osiguranje), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Sejšele (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za boravak do 90 dana na Sejšelima)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
-Testiranje na Covid-19 (PCR test)

Napomena: Navedena cena aranžmana je trenutna i može se promeniti u  zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama. Za putovanje na Sejšele neophodan je negativan PCR test na Covid-19 ne stariji od 72h od započinjanja putovanja.
Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899 ; +381213825638

office.ns@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!