SEJŠELI 04.06 – HOTEL SAVOY SEYCHELLES RESORT & SPA 5*


SPECIJALNA PONUDA – PRIMER PONUDE
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja + transferi)

 04.06 – 13.06.2021. 


Lokacija: Hotel se nalazi direktno na 3 km dugoj peščanoj plaži Beau Vallon. Smešten je na jednon od najlepših plaža Mahea i odiše stilskim dizajnom i opuštenom atmosferom. Dom je najvećeg bazena na Sejšelima. Centar grada Viktorije udaljen je oko 10 km, dok se u blizini  nalaze restorani i prodavnice.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, francuske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima (integrisan deo za decu), prodavnica suvenira, butik, parking, čuvanje dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 163 sobe.

Savoy Standard Room: veličine oko 40m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na planine ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Savoy Ocean View Room: veličine oko 40m², sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Savoy Junior Suite: veličine oko 60m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora i ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe vizuelno odvojene bez vrata. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Savoy Suite: veličine oko 80m², može biti sa strane mora ili strane vrta, sa pogledom/ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), kuhinjska niša, frižider, ploča za kuvanje, dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje, ležaljkama.

Savoy Deluxe Room: veličine oko 40m², sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), dasku za peglanje, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, katamaran, kanu, skijanje na vodi, jet ski, joga.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: uživo muzika nekoliko puta nedeljno.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Doha

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…) Let za Dohu u 15:40h, broj leta QR 232. Sletanje u Dohu u 21:40h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 4h i 20 minuta.

2 – 9. dan: Doha – Mahe

Poletanje aviona iz Dohe u 02:00h, broj leta QR678. Sletanje na ostrvo Mahe u 08:15h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja i odmor. Bez obzira na krajnje odredište, čim sletite u najmanji glavni grad na svetu, Viktoriju, shvatićete da svi putevi prvo vode u Mahe, najveće i jedinstveno ostrvo u arhipelagu, sa drvenim kreolskim kućama, kolonijalnim zgradama, francuskog i britanskog duha, malim radnjama, usamljenim plažama i luksuznom vegetacijom u srcu svega toga. Gusta džungla ostrva Mahe izdiže se iznad nestvarnog Indijskog okeana, slikovite plaže mekog, puderastog peska pozivaju vas na apsolutnu relaksaciju, dok će izolovane uvale, čiste tirkizne vode,  koje svetlucaju u pozadini moćnih granitnih kula učiniti da se osećate kao da ste u raju. Originalni naziv ostrva je “Ile d’Abondance” ili “Ostrvo blagostanja” koji opravdava  svojom vanrednom lepotom. Slikovite plaže sa izolovanim uvalama čiste tirkizne vode, svetlucaju u pozadini granitnih kula, drevne stene pretvorene u meki, prah pesak, pozivaju na apsolutnu relaksaciju.  Gusta šuma Morne Seichellois Nacionalnog parka mami na pešačke rute, krivudavim putevima kroz planine, pod senkom prirodnog baldahina, začinjeno sve neobičnim biljkama, kao što je Jellifish Tree, tropskim palmama i egzotičnim voćem, mango, papaja, banana, čaj… Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje, sunčanje i individualne aktivnosti. 7 noćenja

9. dan : Mahe – Doha

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme za kupanje na plaži  i kupovinu suvenira. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i check in za let za Beograd.

10. dan : Doha – Beograd

Let za Dohu u 01:45h, broj leta QR 679. Sletanje u Dohu u 05:45h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 1h i 40minuta. Nastavak leta za Beograd u 07:25h, broj leta QR231. Sletanje u Beograd u 11:40h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


MANGA PROMOCIJA

Period promocije: od 06.apr do 01.maj 2021.
Period putovanja: od 30.apr do 31.dec 2021.

Usluga: noćenje doručak – od 1739€ po osobi
Usluga: polupansion – od 2055€ po osobi
Usluga: pun pansion – od 2279€ po osobi


Manga PROMO + ponuda:

Ukoliko se tokom promo perioda prijavite za putovanje na Maldive i aranžman isplatite u celosti, Manga Vam poklanja vaučer u iznosu od 111€ koji možete iskoristiti pri prijavi za naredno daleko putovanje u našoj realizaciji.


Krenite sa nama u nove Manga egzotične avanture i osvajanje sveta!


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Mahe-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Transfer na relaciji aerodrom-ostrvo-aerodrom

-7 noćenja na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja
-Osiguranje od otkaza putovanja (Dunav osiguranje), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Sejšele (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za boravak do 90 dana na Sejšelima)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
-Testiranje na Covid-19 (PCR test)

Napomena: Navedena cena aranžmana je trenutna i može se promeniti u  zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama. Za putovanje na Sejšele neophodan je negativan PCR test na Covid-19 ne stariji od 72h od započinjanja putovanja.
Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899 ; +381213825638

office.ns@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!