Mokra gora – Tara

ČAROBNI BREG

~Nacionalni ekološki centar~

Individualni polasci / Avgust & Septembar

Danas kad su svi u potrazi za savršenim mestom za odmor i opuštanje, kad su u planovima i razmišljanju gde bi otišli i šta bi radili, sa sigurnošću možemo da kažemo da je planina Tara savršen izbor za beg od gužve i stresa svakodnevice i, verujte, postaće vaša oaza mira. Tome će pomoći svež planinski vazduh, veliki broj pešačkih staza kroz netaknutu prirodu, zdrava lokalna hrana i ljubazni domaćini. Mi smo je obišli, nismo pogrešili… i od srca vam preporučujemo kako Taru kao destinaciju, tako i eko smeštaj „Čarobni breg”. Predlog Plana i programa puta:

Prvi dan: Tara (Mokra Gora)

Putovanje sopstvenim prevozom do Tare. Dolazak u „Čarobni breg”. Smeštaj u sobe posle 13 časova. Nakon kratkog odmora, predlažemo vam da u poslepodnevnim časovima prošetate do obližnjeg vrha – Kršanjske glavice u pratnji lokalnog vodiča – fakultativno. Uživajte u fantastičnom pogledu na okolna uzvišinja uz zalazak sunca. U večernjim časovima slobodno vreme iskoristite za uživanje i druženje. Noćenje.

Drugi – Pretposlednji dan: Tara (Mokra Gora)

Boravak u smeštaju na bazi uplaćene usluge. Slobodni dani za uživanje na Tari. Kako biste upotpunili svoj odmor, predlažemo fakultativne aktivnosti: Link

Poslednji dan: Tara (Mokra Gora)

Pakovanje stvari i napuštanje soba do 10 časova. Individualni odlasci sa Tare. Kraj programa. S osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.SMEŠTAJ: TARA (MOKRA GORA)

Nacionalni ekološki centar „Čarobni breg”: Na padinama planine Tare, u okviru parka prirode „Mokra Gora”, nalazi se smeštaj „Čarobni breg”. Udaljen je 9 km od Drvengrada u Mokroj Gori i 15 km od Mitrovca na Tari. Na 1350 m visine, podno najvišeg vrha Tare, Čarobni breg se nalazi na pogodnoj lokaciji za istraživanje ove regije, a istovremeno je smešten u netaknutom šumskom okruženju. Raspolaže sa 22 sobe. Ukupan kapacitet je 50 gostiju, koji mogu biti smešteni u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Svaka soba ima bežični internet, kao i TV. U Čarobnom bregu se nalazi i restoran sa 60 mesta, koji nudi uslugu polupansiona, kao i organizaciju manjih slavlja. U lobiju se nalazi bar sa 80 mesta, koji je na raspolaganju gostima tokom čitavog boravka. Na prostranoj terasi ispred samog objekta moguće je organizovati i različite dogadjaje na otvorenom. Različite radionice i seminari mogu se organizovati u sali u okviru objekta, koja je u potpunosti opremljena za to. Do „Čarobnog brega” vodi asfaltni put koji je prohodan i dostupan u svako doba godine. U smeštaju se nalazi i garaža, kao i prostor za parking na otvorenom. S obzirom na lokaciju i položaj, eko centar „Čarobni breg” se nalazi na idealnom mestu za sve ljubitelje aktivnog odmora, koji imaju želju da upoznaju i istraže lepote Tare, Mokre Gore, kao i drugih delova zapadne Srbije. U neposrednoj blizini nalazi se ski staza Iver, opremljena ski liftom i veštačkim osnežavanjem, naročito pogodna za decu i početnike. U letnjim mesecima gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima, kao što su hajking, biciklizam, vožnja kajaka ili se jednostavno mogu opustiti u laganim šetnjama u prirodi i odmoriti se od svakodnevne gradske gužve.
Usluga: noćenje sa doručkom / polupansion.


MANGA PROMOCIJA

U zavisnosti od raspoloživog vremena za odmor i beg u prirodu, spremili smo pakete na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni) ili polupansiona (doručak + večera), u trajanju od dva do osam dana. Ponudu možete pogledati ispod i izabrati za vas odgovarajući paket.
Naša je preporuka paket od pet ili od sedam noćenja, obzirom da su u cenovnu kalkulaciju uračunati popusti (50% popusta na peto noćenje ili 100% popusta – gratis, na sedmo noćenje).


~ ČAROBNI BREG ~
1 noćenje
AVGUST / SEPTEMBAR
 • Noćenje sa doručkom – 3500 rsd
 • Polupansion – 4100 rsd

~ ČAROBNI BREG ~
2 noćenja
AVGUST / SEPTEMBAR
 • Noćenje sa doručkom – 7000 rsd
 • Polupansion – 8200 rsd

~ ČAROBNI BREG ~
3 noćenja
AVGUST / SEPTEMBAR
 • Noćenje sa doručkom – 10500 rsd
 • Polupansion – 12300 rsd

~ ČAROBNI BREG ~
4 noćenja
AVGUST / SEPTEMBAR
 • Noćenje sa doručkom – 14000 rsd
 • Polupansion – 16400 rsd

~ ČAROBNI BREG ~
5 noćenja
AVGUST / SEPTEMBAR
 • Noćenje sa doručkom – 15750 rsd
 • Polupansion – 18450 rsd

~ ČAROBNI BREG ~
6 ili 7 noćenja
AVGUST / SEPTEMBAR
 • Noćenje sa doručkom – 21000 rsd
 • Polupansion – 24600 rsd

SVE CENE SU PO OSOBI

Cena obuhvata: Smeštaj na Mokroj Gori u Nacionalnom ekološkom centru ~ Čarobni breg ~ na bazi odabranog broja noćenja sa odabranom uslugom u izabranom tipu sobe (1/2, 1/3 i 1/4 sobe sa sopstvenim kupatilom)


Napomena:

– Boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po danu po osobi plaća se na recpeciji smeštaja prilikom prijave; deca do 2 godine besplatno; deca 2-12 god. plaćaju 50 rsd po danu.
– Cena smeštaja za decu: 0-2 god. besplatno; 2-12 god. 50% popusta
– Mogućnost organizovanja prevoza (iz gradova u Srbiji) za zatvorene grupe (min. 6 pax)
– Za organizaciju fakultativnih aktivnosti obratite se na recepciji smeštaja 

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

Pri prijavi plaća se iznos od 3500 rsd po osobi
Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put. 

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:

Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)

Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


PREDLOG FAKULTATIVNIH AKTIVNOSTI: Izvodi ih lokalni partner u saradnji sa lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne aktivnosti i sa manjim brojem prijavljenih uz korekciju cene – raspitati se na recepciji smeštaja). VIŠE INFO. NA LINKU


Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!
 

PRIJAVI SE