SANTORINI 5 DANA 05.09.

SANTORINI 5 DANA

THIRA

05.09 – 09.09.2022.

5 DANA /4 NOĆI

 

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kikladi. Jedna od najslikovitijih, najpoznatijih i turistički najposećenijih destinacija u Grčkoj, a na BBC-jevoj listi najlepših ostrva na svetu zauzeo je prvo mesto nekoliko godina zaredom. Na Santoriniju se nalazi i selo Oia, proglašeno za najlepše turističko selo na planeti. Oia se nalazi na samom vrhu ostrva sa zapadne strane, na samoj ivici stene sa koje se pruža najlepši pogled na ostrvo i vulkan.


Plan i program puta:

1. dan (05.09.): Beograd – Santorini

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla. Let za Santorini u 13:05h, broj leta W6 4005. Sletanje na Santorini u 15:55h po lokalnom vremenu. Po sletanju na Santorini, transfer do izabranog smeštaja. Slobodno vreme za istraživanje okoline. Prošetajte kilometrima dugačkim šetalištem koji spaja mesta Perisu i Perivolos, duž koga ćete pronaći mnogobrojne restorane grčke i internacionalne kuhinje, kafiće i barove u kojima se možete opustiti i uživatu nesvakidašnjem prizoru u vidu plaže sa crnim vulkanskim peskom. U kasnim večernjim časovima možete posetiti Firu, glavni grad ostrva, i prošetati njegovim uskim kaldrmisanim ulicama okružene autentičnim belim kućama. Pogled iz Fire na vulkan i kalderu nikoga ne ostavlja ravnodušnim a sam grad je epicentar noćnog života ostrva i u njemu ćete pronaći mnoštvo zabavnog sadržaja, pregršt prodavnica, suvenirnica, restorana i barova koji rade do kasno u noć. Slobodno vreme. Noćenje.

2 – 5. dan (06.09 – 09.09.): Santorini

Ovo egzotično ostrvo predstavlja ostatak velikog vulkana, nastalo nakon erupcije oko 1600. godine p.n.e. Jedno je od najlepših i najluksuznijih ostrva Egejskog mora i sveta koji svojim posetiocima pruža mitsko iskustvo. Na ovom ostrvu sva čula su osetljivija zahvaljujući njegovim brojnim kontrastima: crna zemlja nasuprot belo okrečenim kućama naslonjene na liticu ili divlje vulkanske skulpture pored elegantnih linija Kiklada. Kombinacija romantike, kulturnog nasledja, prirodnih lepota sa danonoćnim žurkama po plažama i klubovima, prelepi zalasci sunca, mnoštvo vinarija i tradicionalnih grčkih taverni, dobitna su kombinacija za letovanje iz snova. Fira, Ia(Oia) i drugi gradići i seoca, u kombinaciji sa plažama sa crnim vulkanskim peskom urezaće vam se zauvek u sećanje. Ne propustite Red i White beach, popnite se na najvišu tačku ostrva i sa manastira Sveti Ilija gledajte ostrvo kao na dlanu, posetite slikoviti gradić Pirgos, krstarite brodićem do vulkana, kupajte se u hot springsu i opustite se na ležaljci neke od mnogobrojnih plaža sa osvežavajućim koktelom u ruci. Iskusiti zalazak sunca sa mesta Oia, kao što hiljade njih rade svake godine, je ritual. Za nekoliko minuta energija pejzaža je opipljiva. Kako vatreno sunce tone u Egejsko more, ovaj zalazak imaće zauvek mesto u vašem srcu. Promocija slikom Grčke u svetu i većina grčkih razglednica baš je snimljena i uslikana na ovom ostrvu. Aktivan odmor može da počne! 3 noćenja.

5. dan (09.09.): Santorini – Beograd

U dogovoreno vreme napuštamo sobe i ostavljamo stvari u prostoriju za prtljag. Slobodno vreme do polaska na aerodrom koristimo za finalni shopping, kupovinu suvenira, kupanje i sunčanje. U popodnevnim časovima krećemo na aerodrom. Let za Beograd u 16:30h, broj leta W64006. Sletanje u Beograd u 17:25h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ: 

SANTORINI od 05.09 do 09.09.2022.

Holiday beach resort 3* – Hotel se nalazi na 750 metara od obale izmedju Perise i Perivolosa, na par minuta hoda od plaže i  supermarketa Carrefour.  Hotel poseduje bazen, bar, bilijar. Bar na bazenu je otvoren svakog dana i služi koktele, fast food, kafe. Sobe su dvokrevetne, tokrevetne i četvorokrevetne. Svaka poseduje kupatilo,mini  frižider, klimu, sat TV, sef i fen za kosu. WI FI Internet je dostupan i besplatan. Poslovanje hotela je prilagođeno najvišim higijenskim standardima. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


ROĐENDANSKA PROMO AKCIJA

~Promocija~
p
ovodom 16. rodjendana Manga Trip-a!

Period promocije: od 18.04.2022. do 25.05.2022.
Period putovanja:
od 01.05.2022. do 01.03.2023.


HOLIDAY BEACH RESORT 3*

Za prijave i uplate u celosti cena od
649€ 499€

Za prijave i uplate avansa od min. 250€ cena od 549€USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

1. Pri prijavi se plaća avans od 250€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
2. Ostatak novca koji se plaća u zemlji treba uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati. 

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz (Beograd – Santorini – Beograd) sa uključenim svim taksama i ručnom torbom maksimalnih dimenzija 40 x 30 x 20cm i težine do 10kg
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi)
-Smeštaj na Santoriniju u izabranom hotelu na bazi 4 noćenja  sa doručkom (1/2, 1/3  i 1/4 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za dodatni ručni prtljag maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm i težine do 10kg (30€) –  podložno promeni
-Doplatu za čekirani prtljag maksimalnih dimenzija 149 x 119 x 171 cm i težine do 10kg (60€) ili 20kg (80€) – podložno promeni
-Individualne troškove
-Hranu koja nije obuhvaćena ponudom
-Fakultativne izlete i obilaske 
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje sa pokrićem za Covid-19 (obavezno za ulazak na teritoriju Grčke)
-Osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
-Hotelske takse (3e po sobi po danu)Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!