RIM 5 DANA 14.02.

ITALIJA AVIO

RIM AVANTURA

14.02 – 18.02.2023. 

5 DANA / 4 NOĆI


Rim – srce Italije, grad na sedam brežuljaka, u koji, kao što je poznato, vode svi putevi je oduvek bio izazov za turiste iz svih krajeva sveta. U savremenom životu grada prepliću se istorija i arhitektura stare preko 3000 godina pa je on jedinstven, neponovljiv i ne liči ni na jednu prestonicu sveta. Istoriju grada stvarali su imperatori, pape, kraljevi i konzuli a oblik su mu dale arhitekte i veliki umetnici. Rim opčinjava veličanstvenim antičkim monumentima, znamenitim dvorcima, trgovima, stubovima, fasadama i fontanama


Plan i program puta:

1. dan (14.02.): Beograd – Rim

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla. Let za Rim u 18:05h, broj leta W6 8328. Sletanje u Rim u 19:35h po lokalnom vremenu. Po sletanju transfer do smeštaja. Slobodno vreme za istraživanje okoline. Noćenje.

2. dan (15.02.): Rim

Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Koloseuma i Foruma. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesta na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Koloseum, najveći rimski amfiteatar koji oživljava atmosferu najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora; brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova. Nakon obilaska, predlažemo odlazak do fontene di Trevi, gde ćemo tradicionalno poželeti želju, a nakon toga pradlažemo ispijanje aperola u jednom od obližnjih barova. Slobodno vreme.  Noćenje.


3. dan (16.02.): Rim

Slobodan dan za istraživanje Rima ili vam možemo ponuditi fakultativni odlazak u Vatikan i posetu čuvenim muzejima, Crkvi Sv. Petra i Sikstinskoj kapeli. Zapanjiće vas količina detalja kojim je Mikelanđelo oslikao čuvenu tavanicu kapele, a za koju mu je bilo potrebno oko 7 godina. Nakon završenog obilaska, predlažemo opuštanje uz espresso pored reke Tibar. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (17.02.): Rim

Slobodan dan za poslednje fotografisanje i kupovinu suvenira. Možemo vam predložiti odlazak do obližnjeg gradića Tivoli i njegovog kompleksa Villa d’Este. Ova vila, dom nakadašnjeg kardinala Ipolita II, predstavlja remek delo renesanse. Poznata je po svojim vrtovima i čitavom kompleksu fontana, a uvršćena je i na UNESCO listu svetske kulturne baštine. Nakon obilaska vraćamo se u Rim.  Noćenje.

5. dan (18.02.): Rim – Beograd

U dogovoreno vreme napuštamo sobe i ostavljamo stvari u prostoriju za prtljag. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd u 20:10h, broj leta W6 8327. Sletanje u Beograd u 21:45h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ 

RIM od 14.02. do 18.02.2023.

Hotel Donatelo 3* ili sl. – Hotel komforan, stilski uređen. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3. Hotel se nalazi u istorijskom centru Rima. Odlično je povezan metroom sa svim delovima Rima. Koloseum je udaljen oko 25 minuta hoda od hotela.


ROĐENDANSKA PROMO AKCIJA

~Promocija~
Promocija važi do 13.11. Zbog čestih promena cena aviokarata  i usluga inopartnera, savetujemo da putovanje rezervišete što pre, kako biste zadržali aktuelne promo cene.


Za prijave i uplate u celosti

899€ 599€ – Hot!

Za prijave i uplate avansa od 250€ cena je 649€
Za prijave i uplate avansa od 100€ cena je 699€USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 100€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Rim – Beograd – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama
-Ručni prtljag u avionu (do 7 kg)
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Rimu u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in) 
-Doplatu za 1/2 sobu – 40 eur po osobi za ceo period boravka (podložno promeni)
-Doplatu za 1/1 sobu – na upit
-Gradsku komunalnu taksu – 6€ po osobi po noći
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI
Koloseum i Forum - 50€

Izlet započinjemo posetom Koloseuma, najvećeg rimskog amfiteatara koji oživljava atmosferu najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora. zatim brežuljka Palatino, mesta na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana, a na samom kraju obilazimo Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

Vatikan - 60€

Fakultativni obilazak i razgledanje Vatikana – jednoj od najbogatijih i najraznovrsnijih umetničkih riznica na svetu sa preko sto hiljada eksponata od kojih se obilaze najvažniji: Cortile Della Pigna, Laoknovo dvoriste, Sala muza, čuvene 4 Rafaelove sobe sa njegovim remek delima i naravno neponovljiva Mikelandjelova Sikstinska Kapela, unutrašnjost crkve Sv. Petra, šetnja najvećim pešsačkim trgom na svetu ispred crkve, gde se razgledanje i završava.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

Tivoli - 60€

Poludnevni obilazak Ville D`este u Tivoliju – antičkoog letovališta Rimljana gde se nalazie ova jedinstvena villa sa vrtovima i stotinama fontana od kojih su neke imitirale cvrkut ptica, druge zvuk orgulja ili urlikanje zmajeva.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!