PARIZ 5 DANA 13.07.

FRANCUSKA AVIO

PARIZ AVANTURA 

13.07 – 17.07.2022. 

5 DANA / 4 NOĆI


Pariz – “Grad svetlosti” , razvijao se u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Prelepi grad na Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na papir prenesu svoju očaranost  njime ili trg Konkord koji prestavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu (u jednoj ravni Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i Notr Dam) dokazi su funkcionalnosti prestonice Francuske koji svakog dana širi ruke ka novim posetiocima.


Plan i program puta:

1. dan (13.07.): Beograd – Pariz

Sastanak putnika  na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Poletanje aviona u 06:30 h, let broj W6 4045. Sletanje u Pariz u 09:05 h po lokalnom vremenu. Bus transfer do smeštaja. Check in u hotel. Slobodno vreme za istraživanje grada, šetnju i upoznavanje sa lokalnom kulturom. Preporučujemo da posetite i popnete se na Ajfelovu kulu, sa koje se pruža nestvaran pogled na ceo grad. U večernjim časovima posetite neki od mnogobrojnih bistroa, uz obaveznu degustaciju vina i fenomanalnog francuskog sira.  Za one koji žele malo više zabave, Moulin Rouge kabare je neizostavna tačka tokom boravka u Parizu. Noćenje.

2. dan (14.07.): Pariz – MontMartr – Luvr

Slobodan dan u Parizu ili vam predlažemo fakultativnu pešačku turu Montmartrom, koji je stečište umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Videćete Crkvu Sv. Srca i čuti priču o njoj, a ispred će se prostirati Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudiće u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vašem sećanju. Produžavamo prema Trgu Tetr,  gde možete osetiti duh umetnosti. Slobodno vreme za predah, a nakon toga poseta poznatom Trgu Pigal – saznajte kako je nastao Mulen Ruž i ko je sve gostovao u njemu. Organizovan povratak metroom sa vodičem ili mogućnost slobodnog vremena i individualni povratak u hotel. Preporučujemo fakultativnu posetu muzeju Luvr – jednom od najvećih muzeja umetnosti na svetu. Otvoren je za javnost 1793. godine, brzo nakon Francuske revolucije, da prikaže spektakularne vrednosti, iznete iz kraljevskih palata. Turisti sa svih strana sveta dolaze da vide čuveno remek delo velikog slikara renesanse Leonarda da Vinčija – Mona Lizu. U Luvru se nalaze i dela egipatske i antičke umetnosti, uključujući grčku, rimsku, orijentalnu umetnost. Metro koristimo da bi osetili svakodnevnu atmosferu u Parizu i pronikli u način života Parižana, kao i zbog kasnijeg lakšeg snalaženja prilikom individualnog razgledanja i mnogo bržeg cirkulisanja gradom. Noćenje.


3. dan (15.07.): Pariz – Versaj

Budjenje. Slobodno vreme za šetnju i individualno uživanje u Parizu ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajući tuda ostajete bez teksta? Nestvarna šetnja prelepim vrtovima Versaja. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (16.07.): Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u celodnevni obilazak Diznilenda najvećeg zabavnog parka u Evropi (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. Nakon povratka u Pariz sledi fakultativna vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme za kupovinu suvenira, fotkanje i završni šoping u Parizu. Noćenje.

5. dan (17.07.): Pariz – Beograd

Napuštanje smeštaja i transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 09:40h, let broj W6 4046. Sletanje u Beograd u 12:00h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ 

PARIZ od 13.07 do 17.07.2022.

Hotel Ibis Budget 2+* – Smešteni smo u hotelu Ibis 2+*superior ili sl. – Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost  all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Pariza metroom kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.


ROĐENDANSKA PROMO AKCIJA

~Promocija~
p
ovodom 16. rodjendana Manga Trip-a!

Period promocije: od 18.04.2022. do 25.05.2022.
Period putovanja:
od 01.05.2022. do 01.03.2023.


Za prijave i uplate u celosti

749€ 649€

Za prijave i uplate avansa od 250€ cena je 699€
Za prijave i uplate avansa od 100€ cena je 749€USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 100€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Pariz – Beograd – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama
-Ručni prtljag u avionu (do 7 kg)
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Parizu u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in) 
-Doplatu za 1/2 sobu – 40 eur po osobi za ceo period boravka (podložno promeni)
-Doplatu za 1/1 sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI
Mont Martr

Čuveno parisko stečište umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Videćete Crkvu Sv. Srca i čuti priču o njoj, a ispred će se prostirati Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudiće u vama duh kosmopolite i sigurno vam ostati u sećanju. Produžavamo prema Trgu Tetr, gde možete osetiti duh umetnosti na poznatom Trgu Pigal. Saznaćete kako je nastao Mulen Ruž i ko je sve gostovao u njemu.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

Dvorac Versaj

Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao što su Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta i otkrijte zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim. Nakon obilaska imamo pauzu za šetnju nestvarnim vrtovima Versaja.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom, ulaznicu i audio vodič. 

Plovidba Senom

Romantična jednočasovna plovidba rekom uz pogled na spaktakularna svetla Pariza.

Izlet uključuje: ulaznicu

Diznilend

Dan za povratak u detinjstvo i ulazak u čarobni svet Volta Diznija. Mogućnost za odmor i uživanje u parkovima ili lude vožnje rolerkosterima.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom, ulaznicu. 

Luvr

Muzej Luvr je jedan od najvećih muzeja umetnosti na svetu. Otvoren je za javnost 1793. godine, brzo nakon Francuske revolucije, da prikaže spektakularne vrednosti, iznete iz kraljevskih palata. Turisti sa svih strana sveta dolaze da vide čuveno remek delo velikog slikara renesanse Leonarda da Vinčija – Mona Lizu. U Luvru se nalaze i dela egipatske i antičke umetnosti, uključujući grčku, rimsku, orijentalnu umetnost.

Izlet uključuje: ulaznicu za muzej. 

NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!