NICA 5 DANA 20.09.

NICA 5 DANA

AZURNA OBALA

20.09 – 24.09.2022.

5 DANA /4 NOĆI

Nica je glavni turistički centar Azurne obale, i posle Pariza druga najpopularnija turistička destinacija u Francuskoj. Stari deo grada karakteriše mnoštvo uskih i krivudavih ulica sa visokim kućama. Grad je prepoznatiljiv po gužvi na plažama, luksuznim jahtama, palmama i glamuru. Novi deo grada se prostire pored obale. Bulevari ukrašeni zelenim palmama i cvećem, njegova su najveća odlika. Mnoge VIP holivudske ličnosti su česti gosti ovog grada, a većina njih pristiže velelpnim jahtama. Englesko šetalište, dugo 5 km, je možda najprivlačniji deo grada. Ukrašen vilama, elitnim hotelima, parkovima i vrtovima, ostavlja bez daha.


Plan i program puta:

1. dan (20.09.): Beograd – Nica

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla. Let za Nicu u 13:30h, broj leta W6 4025. Sletanje u Nicu u 15:55h po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za istraživanje okoline. Noćenje.

2. dan (21.09.): Nica – Monte Karlo
Celodnevni fakultativni izlet za Monte Karlo. Šetnja ulicama glavnog grada Monaka Kneževa palata, kazina, otvoreni vrt, Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanogreafski muzej, staza Formule 1. Nestvarna atmosfera šljaštećeg grada kocke oduzima dah. Povratak u Nicu u popodnevnim satima. Noćenje.

 

3. dan (22.09.): Nica-Kan
Celodnevni fakultativni izlet u Kan. Nakon dolazska u Kan sledi razgled grada: šetalište sa luksuznim hotelima i buticima, stari grad “Suke” ulice Srba i Antiba sa brojnim radnjama i robnim kućama. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Nicu u dogovoreno vreme. Dolazak u Nicu u večernjim satima. Noćenje.

4. dan (23.09.): Nica

Slobodan dan za kupanje, odmor i uživanje u Nici. Savetujemo posetu nekom od ribljih restorana na obali ili jednostavno odlazak na gradsku plažu, finalni shopping i kupovinu suvenira. Noćenje.

5. dan (24.09.): Nica- Beograd

U dogovoreno vreme napuštamo sobe i ostavljamo stvari u prostoriju za prtljag. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd u 16:05h, broj leta W64026. Sletanje u Beograd u 17:55h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ 

NICA od 20.09. do 24.09.2022:

Hotel Ibis Budget 2+* – Smešteni smo u hotelu Ibis 2+*superior ili sl. – Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel je povezan sa centrom Nice metroom kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.


CENA ARANŽMANA


Za prijave i uplate u celosti

699€ 499€ – HOT!

Avans od min. 250€ cena je 549€

Avans od min. 100€ cena je 599€USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 100€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžmana obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Nica -Beograd – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama
-Ručni prtljag u avionu (do 7 kg)
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Nici u hotelu Ibis Budget 2* na bazi 4 noćenja sa doručkom (1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžmana ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in) 
-Doplatu za 1/2 sobu – 40 eur po osobi za ceo period boravka (podložno promeni)
-Doplatu za 1/1 sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI
Kan - 40€

Celodnevni fakultativni izlet u Kanu, centar filmskog sveta i luskuza. Videćemo šetalište sa luksuznim hotelima i buticima, stari grad “Suke”, ulice Srba i Antiba sa brojnim radnjama i robnim kućama. Videćemo “Palais des Festivals”, dom Filmskog festivala u Kanu. Provodimo ostatak dana ispijajući vino na obali sa pogledom na Mediteran.

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

Monte Karlo - 40€

Odlazimo u minijaturnu grad-državu, Monako. Njegov glavni grad Monte Karlo centar je svetskog džet seta, a zbog poreskih olakšica ovaj grad je dom brojnih zvezda svetskog sporta, glume i šou biznisa. Prošetaćemo kroz bulevare i avenije, videćemo Grand Casino, hotel Ermitraž kao i stazu formule 1. 

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene - cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs