BARSELONA 4 DANA 04.11.

ŠPANIJA 4 DANA

BARSELONA

04.11 – 07.11.2022.

4 DANA / 3 NOĆI

Barselona je danas verovatno najdinamičniji i najinovativniji grad Sredozemlja. Ona je splet višemilenijumskog nasledja i ogromne stvaralačke snage koja bukti kroz čitavu njenu istoriju. Malo je gradova na obalama Mediterana koji se mogu pohvaliti takvim napretkom u gradjevinarstvu i arhitekturi i toliko bogatom kulturom u kojoj su se sreli dah duge prošlosti i savremenog doba. Barselona je grad kojem su katalonska renesansa i modernizam dali specifičan pečat i obojili njegovu autentičnost. Barselona je grad koji živi od umetnosti i neprekidnog stvaralaštva, grad čije je nasledje savremenom svetu predalo jednu od najzanimljivijih urbanih tvorevina u čitavoj Evropi. I kratkotrajan boravak u Barseloni dovoljan je da vas fascinira i zaintrigira. Ako ne njena umetnička duša, ono što privlači najviše mladih ljudi u Barselonu zasigurno je i najraznovrsniji noćni život u Evropi.


Plan i program puta:

1. dan (04.11.): Beograd – Barselona

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Direktan let za Barselonu u 18:00 h, broj leta W6 4115. Sletanje u Barselonu u 20:35 h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smeštaj u sobe. Noćenje.

2. dan (05.11.): Barselona

Dan namenjen za barselonsku grand turu (fakultativno): metroom odlazimo do crkve Sagrada Familia, koja je najčuvenije delo poznatog katalonskog arhitekte Antonia Gaudia i ultimativni simbol grada, razgledanje spoljašnjih fasada koje obiluju neobičnim skulpturama, biblijskim prizorima i materijalom koji imitira prirodne oblike u kombinaciji sa trenkadizom, po kome je arhitekta bio poznat. Odlazak do Trijumfalnog luka i obilazak monumentalnog parka Citadela, jednog od najlepših u gradu, čuvenom po EXPO-u iz 1888. godine, velikoj fontani i Prirodnjačkom muzeju. Odlazak do jedne od najlepših gotičkih crkvi u gradu – Santa Maria del Mar. Prolazimo kroz delove stare Barselone – El Born i La Riberu, sve do najpoznatije gradjevine katalonskog modernizma – Palate katalonske muzike, čija jedinstvena arhitektura pleni neverovatnom fasadom i mnoštvom neobičnih oblika. Nastavljamo obilazak preko trga Urkinaona, odakle metroom dolazimo do čuvene Plaza Espanja. Potom sledi panoramsko razgledanje sa vrha nove Koride, sa koje se pruža pogled na poznato brdo Monžuik. Odlazimo do magičnih fontana i Nacionalnog muzeja Katalonije. Našu turu završavamo na vrhu Monžuika u Olimpijskom kompleksu iz 1992. godine. Povratak u centar grada i slobodan ostatak dana ili vam možemo ponuditi fakultativnu posetu barselonskom akvarijumu, koji je jedan on najvećih u Evropi, sa mnoštvom životinja iz morskih dubina, pingvinima i velikim bazenom sa ajkulama, koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Noćenje.

3. dan (06.11.): Barselona

Slobodan dan u katalonskoj prestonici ili fakultativni izlet na Montserat, jedan od najlepših kutaka Katalonije i nesvakidašnje remek-delo majke prirode koje mnogi Katalonci smatraju mitskim mestom. Planina Montserat nalazi se na oko 1,5 h vožnje od centra Barselone i poznata je po svetilištima iz doba Rimljana, manastiru Santa Maria de Montserat, kao i po nesvakidašnjim krečnjačkim oblicima, koji ovu planinu čine rajem za ljubitelje impozantne prirode i raskošnih vidikovaca, koji se pružaju sa oko 1000 m iznad mora! Do vrha Montserata se dolazi posebnom zupčastom železnicom, koja je i sama po sebi atrakcija, jer na svom putu od sela podno planine prevaljuje veliku visinsku razliku u samo 5 km, prolazeći kroz nesvakidašnje predele od čije lepote zastaje dah. Na samom vrhu postoji i uspinjača koja povezuje manastir sa najvišom kotom planine, odakle se pruža veličanstveni pogled na čitavo okruženje. Za sve one koji ostaju u Barseloni možemo preporučiti posetu parku Guelj (obavezno je individualno zakazivanje unapred) ili stadionu Camp Nou, koji predstavlja prestonicu španskog fudbala, sedište FC Barcelona i hram za ljubitelje fudbala! U večernjim satima predlažemo odlazak u neki od klubova.  Noćenje.

4. dan (07.11.): Barselona – Beograd

Pakovanje stvari i izlazak iz soba. Slobodno vreme za kupovinu suvenira. Polazak na aerodrom u popodnevnim časovima. Direktan let za Beograd u 21:15 h, broj leta W6 4116. Sletanje u Beograd u 23:55 h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

Barselona Manga Trip Nova Godina

 


SMEŠTAJ: 

BARSELONA od 04.11. do 07.11.2022.

Hotel Campanile Barcelona Sud – Cornella 3* ili sl. – Hotel se nalazi u širem centru Barselone i poseduje 1/2 i 1/3 sobe. Svaka soba ima svoje kupatilo. Autobuska stanica nalazi se na 500 metara od hotela (autobusom je potrebno 15 min vožnje do strogog centra grada). Hotel poseduje restoran, besplatan wi-fi internet, koji je dostupan gostima u javnim delovima hotela, travel shop, luggage room, mašina (aparat) za hranu i piće. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


ROĐENDANSKA PROMO AKCIJA

~Promocija~
p
ovodom 16. rodjendana Manga Trip-a!

Period promocije: od 18.04.2022. do 25.05.2022.
Period putovanja:
od 01.05.2022. do 01.03.2023.


Za prijave i uplate u celosti 

599€ 399 – Hot!

Za avans od min. 250€ cena je 449€

Za avans od 100€ cena je 499€USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 100€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Barselona -Beograd – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama
-Ručni prtljag u avionu (do 7 kg)
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Barseloni u hotelu 3* na bazi 3 noćenja (1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in)
-Doplatu za 1/2 sobu – 40 eur po osobi za ceo period boravka (podložno promeni)
-Doplatu za 1/1 sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

Grand tura

Barselona – drugi najveći grad Španije, centar autonomne pokrajine Katalonije, Gaudijev grad, grad imigranata, umetnika, trgovaca, legendarnog fudbalskog kluba. Barselonu mnogi smatraju najlepšim gradom čitavog sveta. Imaćete priliku da se upoznate sa nesvakidašnjom crkvom Sagrada Familia, da posetite brdo Monžuik, na kom je grad osnovan, obidjete nacionalnu katalonsku palatu, olimpijski kompleks, prošetate se širokim bulevarima Diagonal, Kortes i Grasia, kao i raskošnim trgovima Espanja, Katalunja, Tetuan, Kolon, i naravno svetski poznatom La Ramblom. Dan za pamćenje!

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

Nou Kamp

O fudbalu se ne treba znati mnogo da bi se znalo za jedan od najboljih svetski fudbalskih klubova – legendarni FC Barcelona – osvajača mnogobrojnih lokalnih, evropskih i svetskih fudbalskih titula. Nudimo vam jedinstvenu priliku da zaronite u samo srce ovog kluba, njegov domni stadion Nou Camp na kome je toliko puta Barsa ispisivala fudbalsku istoriju.

Izlet uključuje: ulaznicu i vodiča. 

Montserat  nacionalni park i svetilište device Marije

Nacionalni park Montserat se nalazi u barselonskom planinskom zaledju i karakterističan je zbog svojih okomitih, nazubljenih vrhova koji čine ovu planinu jedinstvenom u Kataloniji i celoj Španiji. Njegova bogata istorija dugačka je više desetina vekova, a zna se da su se čak i stari Rimljani divili ovoj planini, na kojoj su izgradili i Venerino svetilište. U 11. veku sagradjen je benediktanski manastir, koji je do danas najvažnije religijsko odredište u Kataloniji, posebno poznato po skulpturi Crne Device Marije, čije se svetilište nalazi u crkvi manastira. U manastiru je takodje aktivan i jedan od najstarijih horova u celoj Evropi. Najpre nas čeka vožnja zupčastom železnicom od podnožja planine do manastira (vožnja traje oko 20 minuta), koja prolazi kroz živopisne predele od kojih zastaje dah – sama zupčasta železnica na ovom mestu postoji više od 120 godina i ponos je inženjerstva katalonskih železnica. Na gornjoj manastirskoj stanici nalazi se turistički kompleks, sam manastir i svetilište, kao i muzej sa delima poznatih španskih slikara, poput El Greka, Dalija, Pikasa, Zurbarana, ali i mnogih drugih svetskih umetnika, kao što je na primer Karavadjo. Posebna atrakcija je uspinjača Svetog Jovana, koja prevazilazi visinsku razliku od dodatnih 300 m i vodi na sam vrh planine, odakle se pruža fantastičan pogled na celu regiju. Nakon kraće informativne ture sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti, a potom polazak nazad ka Monistrolu u dogovoreno vreme i dalja vožnja nazad ka Barseloni. 

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom i uslugu vodiča. 

Akvarijum

Jedan od najvećih zatvorenih akvarijuma u svetu nudi vam putovanje u neobičan svet morskih dubina – preko 450 raznih životinjskih i biljnih vrsta, od kojih se posebno izdvajaju ajkule, koje ćete imati priliku da gledate u „podmorskom” tunelu dužine 80 m. Ovaj akvarijum je jedna od najvećih atrakcija u gradu, a do danas ga je posetilo više od 15 miliona oduševljenih turista. Verujemo da i vas čeka podjednako oduševljenje!

Izlet uključuje: transfer lokalnim prevozom, ulaznicu za akvarijum, vodiča na srpskom jeziku. 

NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.