HOLANDIJA 5 DANA

AMSTERDAM

31.12 – 04.01.2021. 

5 DANA / 4 NOĆI

Amsterdam jednostavno mami osmehe na lice i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Podjednako je grad zabave, kulture, istorije, tolerancije i različitosti. Za Amsterdam se uvek vezuje bogata kultura i umetnost, kao i slobodan duh. Ulice koje se prepliću sa kanalima vode nas do glavnih trgova, gde nam svaki od njih otkriva novo lice ovog prelepog grada. Upoznajte se sa holandskom kulturom i istorijom na trgu Dam square, a noćni život Amsterdama istražite na Lediseplanu. Predlažemo vam da iznajmite bicikl, omiljeno prevozno sredstvo domaćina, kako biste najbolje istražili ovaj impresivan grad prelepe arhitekture, otkrili barem neke njegove skrivene kutke, posetili jedan ili više muzeja i uživali u jedinstvenom okruženju uz ukuse čuvenih holandskih vafla i sireva. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaći sve što želite, od romantičnih pejzaža do čuvene „Crvene zone” (Red Light District), i saznati zašto mu se mnogi iznova i iznova vraćaju.

Amsterdam


Plan i program puta:

1. dan (31.12.): Beograd – Amsterdam

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Direktan let za Amsterdam u 10:45 h, broj leta HV5594. Sletanje u Amsterdam u 13:20 h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Ulazak u smeštaj posle 15:00 h. Nakon kratkotrajnog odmora krećemo sa upoznavanjem najliberalnijeg grada na svetu, pokušavajući da se stopimo sa sjajnom energijom koju stvara preko 170 različitih nacija na njegovim ulicama. Obilazimo glavne gradske trgove – Dam square i Leidseplein, slikamo se ispred Kraljevske palate i muzeja Rijks, divimo se fantastičnoj arhitekturi grada, šetamo po mnogobrojnim mostovima iznad kanala i prolazimo kroz čuveni „Red light district”. Po završetku obilaska uživamo u mnogobrojnim holandskim specijalitetima i svetski poznatim holandskim pivima. U večernjim časovima imamo slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova. Srećna Nova godina! Noćenje.

Amsterdam

2. dan (01.01.): Amsterdam – Roterdam

Slobodno vreme za istraživanje grada ili odlazak na fakultativni izlet „Velika holandska tura”. Vozimo se do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i zgradama podseća na grad iz budućnosti ili SI-FI filmova. Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuveni Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100 m visoki Euromast toranj, sa kog se pruža predivan pogled na čitav Roterdam kao na dlanu. Put nastavljamo ka Hagu, rezidencijalnom gradu kraljevske porodice, gde ćemo uživati u pogledu na jezero Hofvijver, koje se nalazi nadomak dvorca Binenhof. Za kraj uživamo u šetnji plažama Ševeningena, najpoznatijeg kupališta Severnog mora. Slobodno vreme do povratka za Amsterdam. Po dolasku u Amsterdam sledi slobodno vreme. Preporučujemo posetu Rembrandt pleina, trga na kojem se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih ljudi i koji, pored Lediseplana, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Noćenje.

Amsterdam avionom

3. dan (02.01.): Amsterdam

Slobodno vreme ili fakultativna vožnja brodićem kanalima grada, sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i „zlatnom dobu’” Amsterdama. Bićete iznenadjeni kad čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih znamenitosti grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice. Po završetku vožnje preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, zatim posetu kući Ane Frank, Rembrantovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heinekena! Oni koji žele da uživaju u danu najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu na kojem se i turisti osećaju kao lokalni stanovnici. Noćenje.

Amsterdam avionom

4. dan (03.01.): Amsterdam

Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet u prepodnevnim časovima u obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans, koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva i slikati se kod vetrenjača. Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu i šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle. U dogovoreno vreme povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan (04.01.): Amsterdam

Pakovanje stvari i polazak na aerodrom. Direktan let za Beograd u 07:35 h, broj leta HV5591. Sletanje u Beograd u 09:55 h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ: 

Hotel Ibis Budget 2*+ Amesterdam airport – smešteni smo u hotelu Ibis 2+*superior u  Amsterdamu ili sl. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, flat TV. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Amsterdama direktnim prevozom (bus), kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.


USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE

Manga Trip Akcija

Oživimo svoje snove!!!

Rezervišite bilo koje daleko putovanje u našoj organizaciji do 01.09. i ostvarite popust od 50€ po osobi!

Period akcije: od 27.07. do 01.09.2020.

U zavisnosti od visine avansne uplate zavisi i cena aranžmana na koju se i primenjuje ovaj popust.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

 

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA

Cene na koje se primenjuje popust:


599€ 50€
~za prijave i uplate avansa~
do 01.09. od min. 50€


549€ 50€
~za prijave i uplate avansa~
do 01.09. od min. 200€

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 50€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Amsterdam – Beograd) sa uključenim svim taksama 

-Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Amsterdamu u hotelu 2*+ na bazi 4 noćenja  (1/3 sobe sa klimom)
-Razgledanje Amsterdama po programu puta sa stručnim vodičem
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za prtljag (torba za check in) do 15 kg – 50 eur, do 20 kg – 60eur (podložno promeni)
-Doplatu za 1/2 sobu – 40€ po osobi za sve vreme boravka
-Individualne troškove
-Hranu
-Fakultativne izlete i obilaske
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena. U slučaju odustanka putnika, nakon uplaćenog fakultativnog izleta na destinaciji, prema pravilima i uslovima ino-partnera, povraćaj novca neće biti moguć. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

Vožnja brodićem 

Vozićemo se brodićem kanalima sa kojih pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i „Zlatnom dobu” Amsterdama, bićete iznenadjeni kad čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice. 

Izlet uključuje: kartu za vožnju brodićem, vodiča na srpskom jeziku. 


Velika holandska tura 

Vozimo se do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i zgradama podseća na grad iz budućnosti ili SI-FI filmova. Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuveni Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100 m visoki Euromast toranj, sa kog se pruža predivan pogled na čitav Roterdam kao na dlanu. Put nastavljamo ka Hagu, rezidencijalnom gradu kraljevske porodice, gde ćemo uživati u pogledu na jezero Hofvijver, koje se nalazi nadomak dvorca Binenhof. Za kraj uživamo u šetnji plažama Ševeningena, najpoznatijeg kupališta Severnog mora. Slobodno vreme do povratka za Amsterdam. 

Izlet uključuje: transfer, vodiča na srpskom jeziku. 


Zaanse Schans 

Zaanse Schans je tradicionalno selo koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača. Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu, šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle.

Izlet uključuje: transfer, ulaznicu za Zaanse Schans, vodiča na srpskom jeziku. 


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

PRIJAVI SE