VIJETNAM FULL TRIP 16 DANA

HANOJ – HOI AN – HUE – HO ŠI MIN

06.04 – 21.04.2021.

16 DANA / 13 NOĆI

 

Posetite Vijetnam, zemlju koja je blagoslovena zanosnom obalom, smaragdno-zelenim planinama, koja će vas opčiniti prirodom, nacionalnim parkovima, dinamičnim gradovima, izuzetnim kulturnim nasledjem, jednom od najboljih svetskih kuhinja – jer Vijetnam ima sve. Ova zemlja spremna je da je u potpunosti istražite. Njeni ljudi su energični, meštani vole smeh i uživaju u blagodetima života, tako da ćete imati mnogo prilika da se družite sa njima i saznate njihove priče.

Hanoj je grad živopisnih pagoda i jezera. Njegove ulice prepune su skutera koji se uz konstantan zvuk sirena probijaju kroz gužvu, a burna istorija otkriće vam periode francuske i kineske okupacije gde god da krenete. Hanoj je grad koji pokušava da nadoknadi vreme, izgubljeno u strahotama Vijetnamskog rata i izolacije i to čini sa mnogo strasti. Hanoj je bio administrativni centar čitave Francuske Indokine. Više od pola veka francuske uprave ostavilo je dubok trag zbog čega Hanoj ponekad nazivaju i „Pariz Istoka“. Uticaj Francuske najviše se može videti u arhitekturi grada jer brojne kolonijalne gradjevine kao što su Opera, Državna banka, predsednička palata, katedrala Svetog Josifa, hotel Metropol…ukrašavaju njegovo lice. Upoznajte hrabre stanovnike ovog grada, zaronite u prošlost i budite sve dok budjenja Hanoja koji gleda u budućnost.  Hue  nekadašnja kraljevska prestonica, skrivena pod krilima planinskog masiva Anamese je mesto u kome se i dalje može osetiti duh vijetnamskih kraljeva. Pored impresivne lokacije, imperijalne istorije i prelepe arhitekture očaraće vas i jedinstvena atmosfera grada. Hoi An  je mali, nestvaran i jedan od najatraktivnijih gradova u Vijetnamu. Šarm i harizmu ovog grada čine hramovi, pagode i razigrane fasade drevnih kuća. Ho Chi Minh ili popularno Sajgon je grad trgovine i kulture, koji svojom nesputanom energijom vodi zemlju putem progresa. Ovaj haotični megalopolis diše životom i vitalnošću. Njegovi stanovnici i posetioci ne mogu da se odupru energiji i lepoti kontrasta, bezvremenim uličicama koje vode do starih zdanja sa jedne i modernih nebodera i tržnih centara sa druge strane. Duhovi prošlosti i dalje žive u gradjevinama koje su pre samo par decenija svedočile o strahotama rata. Danas lepota starog Sajgona predstavlja urbani kolaž dva sveta uklopljenih u jednu uzbudljivu celinu.


Plan i program puta:

1.dan (06.04.): Beograd – Doha – Hanoj

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Dohu u 12:05h, broj leta QR232. Sletanje u Dohu u 18:00h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 8h i 45 minuta. 

2.dan (07.04.): Hanoj

Nastavak leta za Hanoj u 02:45h, broj leta QR 976. Sletanje u Hanoj u 13:30h po lokalnom vremenu. Nakon graničnih formalnosti transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Nakon odmora u pratnji vodiča krenućemo u laganu šetnju kako bismo se upoznali sa okolinom i isprobali najpoznatije vijetnamske specijalitete. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan (08.04.): Hanoj

Dan u Vijetnamu počinje ispijanjem jedne od najboljih kafa na svetu. Vijetnam je drugi najveći svetski izvoznik kafe i ovaj napitak i način na koji se služi je nešto što ne smete propustiti. Krećemo u fakultativnu poludnevnu šetačku turu prestonicom Vijetnama. Polazna stanica je novi deo grada: Mauzolej Ho Ši Mina, ključne ličnosti  vijetnamske istorije i tvorca modernog Vijetnama, One Pillar Pagoda, predsednička palata, spomenik Lenjinu, Hanojska citadela, Trg Ba Djin… Obilazak nastavljamo u starom delu grada: uske ispresecane ulice, brojni kafei i bistroi nalik onim u Francuskoj, Stara gradska kapija, gradska katedrala, Ngok sok hram, Hoan Kiem jezero. Nakon završenog obilaska, u večernjim časovima isprobavamo specijalitete lokalne kuhinje u nekom od živopisnih restorana Starog Grada. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan (09.04.): Hanoj – Ha Long Bay

Slobodni dani u Hanoju ili vam možemo preporučiti odlazak na dvodnevni fakultativni izlet u Ha Long Bay – čudo prirode na obali Južnog kineskog mora. Ovaj ogromni arhipelag krečnjačkih stena koje vertikalno izranjaju iz mora je čudo prirode koje ćete svakako dugo pamtiti. U jutarnjim časovima krećemo iz Hanoja, nakon 3 sata vožnje stižemo u lokalnu luku gde se ukrcavamo na brod kojim krećemo u istraživanje arhipelaga od preko 2000 ostrva, zaštićenog od strane UNESCO-a, obilazimo brojne uvale i mini zalive kojima smo okruženi.  Zalazak sunca na ovoj lokaciji predstavlja fantastično iskustvo.  Noćenje na brodu.

5.dan (10.04.): Ha Long Bay – Hanoj

Budjenje, povratak u luku i transfer do Hanoja. Odmaramo se i prikupljamo snagu za nastavak putovanja. Slobodno vreme za šetnju i  kupovinu suvenira. Slobodno vreme. Noćenje.

6.dan (11.04.): Hanoj – Nin Bin

Slobodan dan ili fakultativna poseta Nin Binu. Kolevka vijetnamske civilizacije potiče sa Crvene reke. Sama reka prolazi kroz nekoliko provincija, a Nin Bin je jedan od istorijskih i prirodnih dragulja severnog Vijetnama. Uživamo u neverovatnim predelima – pirinčanim poljima, impozantnim planinama koje krase ovu provinciju. Upoznaćmo se sa drevnom vijetnamskom prestonicom – Hoa Lu koja je bila središte moći za tri vijetnamke sdinastije, dok se konačno nije preselila u Hanoj. Imaćemo priliku da posetimo hram Kralja Dina, koja nam pruža uvid u umetničke slojeve Vijetnamskih umetnika u prethodnih 1000 godina. Nakon uživanja u tipičnoj hrani severnog Vijetnama, krećemo na plovidu sampan čamcima. Reka, pećine, nestvarne kraške planine nas okružuju dok mi uživamo u plovodbi. Po pristizanju u luku za čamce penjemo se na bicikle i vozimo se lokalnim putevima dok uživamo u nestvarnom ambijentu. Povratak u Hanoj. Slobodno vreme. Noćenje.

7.dan (12.04.): Hanoj – Hue

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Hue. Sletanje u Hue i transfer do smeštaja. Dobrodošli u Hoi, grad u kome se i dalje može osetiti duh vijetnamskih kraljeva. Prilikom izgradnje ovog grada poštovale su se prirodne odlike lokaliteta, te je grad izgradjen u skladu sa pet glavnih tačaka (centar, sever, jug, istok i zapad), pet prirodnih elemenata (zemlja, metal, drvo, voda i vatra) i pet osnovnih boja (crna, bela, žuta, plava i crvena) po kojima mnogi delovi grada nose ime.  Nakon smeštaja prošetaćemo obalom Mirisne reke (Parfume river) i posetiti noćnu pijacu. Noćenje. 

8.dan (13.04.): Hue 

Dan rezervisan za odmor ili za fakultativno obilaženje i uživanje u znamenitostima ovog magičnog gradića, čiji su mnogi delovi zaštićeni od strane UNESCO-a. Istražujemo ruševine zabranjenog ljubičastog grada, nekada rezervisanog za ličnu upotrebu cara i njegovih konkubina, gotovo potpuno uništenog tokom Vijetnamsko-Američkog rata. Posetićemo budistički manastir  iz 17. veka – Thien Mu Pagoda. Tokom posete videćemo i automobil bivšeg monaha kojim se vozio u Sajgonu 1963. da bi se zapalio u znak protesta zbog lošeg tretmana prema budistima od strane južnog Vijetnamskog režima. Uživaćemo u kratkom krstarenju niz reku pre ručka u manastiru. Posetićemo i  grob cara Tu Duk pre polaska nazad za Hue. Napomena: čamci možda neće biti dostupni ako putujete u periodu festivala. Tokom ovog vremena putovanje će se odvijati kopnenim delom. Noćenje.

9.dan (14.04.): Hue – Hoi An

Ujutru se polako spremamo, napuštamo sobe i autobusom polazimo ka Hoj Anu. Ukoliko nam vremenske  i organizacione prilike dozvole možemo organizovati fakultativnu posetu Ba Na Hills. Ovo je jedan od novijih i interesantnijih projekata u Vijetnamu. Ovo staro turističko odmaralište iz francuskog kolonijalnog perioda danas je preuređeno u rizort-tematski park koji svoje posetioce lansira u najraznovrsnije delove Francuske – od bašti Versaja, preko Notr Dama, Mon Martra. Ukoliko vam se čini da fale francuski Alpi, ne zaboravite da iste žičare kojima se po Alpima vozite, to ćete činiti i ovde. Zlatni most – most koji drže dve šake polako postaju jedan od zaštitnih znakova turističke posete Vijetnamu, pa je mi svakako nećemo propustiti. Skup grupe u vreme dogovoreno sa vodičem kod parkinga i nastavak putovanja prema finalnoj destinaciji. Dolazak u hotel. Smeštamo se i potom imamo slobodno vreme. Noćenje. 

10.dan (15.04.): Hoi An

Slobodan dan ili vam predlažemo fakultativni poludnevni izlet do arheološkog nalazišta My Son. Pre nego što je narod Južnih Vijeta krenuo da širi svoje teritorije na jug, u ovim krajevima se nalazilo hinduističko kraljevstvo Čama, sa svojim sedištem u Mi Sonu. Spiritualni koreni ovog naroda dolaze iz Hinduizma i sa indijskog subkontinenta. Hramovi Mi Sona su posvećeni hinduističkim božanstvima kao što su Krišna, Višnu i Šiva. Hramovi kraljevstva Čampa su i najznačnajnije građevine njihove civilizacije i spomenici ne samo božanstvima kojima su posvećena već i majstorima svog zanata čije tajne ni do dana današnjeg nisu otkrivene. Nalazište su pronašli Franczi u periodu kolonije, a teško je oštećeno tokom Amerićkog rata, tako je danas od nekadašnjih 68 preostalo svega 20ak struktura. Istražujemo ovo nalazište koje se nalazi na UNESCO-voj listi kulturne baštine i uživamo u inetereasntnim pričama o ovoj prezanimljivoj staroj civilizaciji. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje. 

Delta Makonga

11.dan (16.04.): Hoi An – Ho Ši Min

Pakujemo stvari i nakon doručka napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Ho Ši Min. Sletanje u Ho Ši Min i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Ho Ši Min ili popularno Sajgon je grad trgovine i kulture, koji svojom nesputanom energijom vodi zemlju putem progresa. Ovaj haotični megalopolis diše životom i vitalnošću. Njegovi stanovnici i posetioci ne mogu da se odupru energiji i lepoti kontrasta, bezvremenim uličicama koje vode do starih zdanja sa jedne i modernih nebodera i tržnih centara sa druge strane. Duhovi prošlosti i dalje žive u gradjevinama koje su pre samo par decenija svedočile o strahotama rata. Danas lepota starog Sajgona predstavlja urbani kolaž dva sveta uklopljenih u jednu uzbudljivu celinu. U dogovoreno vreme prošetaćemo užim centrom u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Noćenje.

12.dan (17.04.): Ho Ši Min

Nakon doručka sledi fakultativno razgledanje grada koji je dugo godina nosio atribut bisera Indokine. Danas je to najveći grad i ekonomski centar Vijetnama. Videćemo katedralu Notr Dam, zgradu Glavne pošte, Palatu Ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, muzej rata, markete Ben Tan i Saigon Skver. Po završenom razgledanju, slobodno vreme. Noćenje.

13.dan (18.04.): Ho Ši Min – Cu Chi tuneli

Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Cu Chi tunele, koji predstavljaju najverniji primer snalažljivosti Vijetnamaca u ratu koji su vodili protiv okupatora. Više od 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mesta, bolnice, skloništa i fabrike oružja. Imaćete priliku da prodjete kroz neke od njih. Mesto koje će vas vratiti nekoliko decenija unazad i na kome možete zaista osetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Po završenom obilasku vraćamo se u Ho Ši Min i nastavljamo da istražujemo ovaj grad. Slobodno vreme. Noćenje.

14.dan (19.04.): Ho Ši Min – Delta reke Mekong

Slobodan dan ili krećemo u fakultativnu avanturu deltom reke Mekong – najdužom rekom u Jugoistočnoj Aziji i 7. najdužom rekom na svetu. Ova reka svojim tokom od blizu 4500km prolazi kroz 6 zemalja, a njen sliv obuhvata neverovatnu površinu od 795.000km2. U ovom području se proizvodi najviše pirinča, kokosa, šećera i tropskog voća u Vijetnamu. Ukrcavamo se na brodić i iz glavnog toka reke prelazimo u manje kanale, krstarimo kroz autentična sela, posećujemo farmu meda, učimo kako se prave bombone od kokosa i degustiramo nesvakidašnje lokalne specijalitete – pirinčano i zmijsko vino. Povratak u Ho Ši Min. Slobodno vreme. Noćenje.

15.dan (20.04.): Ho Ši Min – Doha

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Dohu u 19:30h, broj leta QR 971. Sletanje u Dohu u 23:45h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 7h i 10 minuta.

16.dan (21.04.): Doha – Beograd

Nastavak leta za Beograd u 06:55h, broj leta QR 231. Sletanje u Beograd u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ:

HANOI od 07.04. do 12.04.2021.

Hanoi Chic Boutique Hotel 3*
ili sl. – nalazi se u starom delu grada na 900 metara od centra. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru hotela nalazi se restoran. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinetalni).

HUE od 12.04. do 14.04.2021.

Rosaleen Boutique Hotel 3* ili sl. – nalazi se na 900 metara od centra grada. Hotel poseduje moderno uredjene dvokrevetne i trokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i klimom. U okviru hotela nalazi se bazen, spa i wellness centar i bar. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. U sobi se nalazi sef. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

HOI AN od 14.04. do 16.04.2021.

Atlas Hotel 4*
ili sl. – nalazi se na 900 metara od centra grada. Hotel poseduje dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i klimom. U okviru hotela nalazi se restoran, bazen i bar. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. U sobi se nalazi sef i ketler. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

HO CHI MINH  od 16.04. do 20.04.2021.

Dragon Palace III Hotel
3* ili sl. – nalazi se u centru turističkog dela Ho Chi Minha (District 1). Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Hotel poseduje: internet centar, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove i restoran. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinetalni).


USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE

Manga Trip Akcija

Oživimo svoje snove!!!

Rezervišite bilo koje daleko putovanje u našoj organizaciji do 01.09. i ostvarite popust od 100€ po osobi!

Period akcije: od 27.07. do 01.09.2020.
Za putovanja: od 01.08. do 01.06.2021.

U zavisnosti od visine avansne uplate zavisi i cena aranžmana na koju se i primenjuje ovaj popust.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

MANGA PROMOCIJA

Cene na koje se primenjuje popust:


1399€ 100€
~za prijave i uplate avansa~
do 01.09. od min. 50€


1349€ 100€
~za prijave i uplate avansa~
do 01.09. od min. 500€

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 50€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati. Postoji mogućnost da deo aranžmana u iznosu od 250€ po osobi platite na destinaciji za usluge izvršene od strane inopartnera.

NAČINI PLAĆANJA:
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)


Aranžman obuhvata:
Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Hanoj / Ho Ši Min-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
Avio prevoz redovna linija (Hanoj – Hue – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15 kg prtljaga
-Avio prevoz redovna linija (Hoi An – Ho Ši Min – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15 kg prtljaga
-Prevoz autobusom (klima, video, audio) na relaciji Hue – Hoi An
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Ho Ši Min-u u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom  (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Smeštaj u Hoi An-u u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Smeštaj u Hue-u u hotelu  3*  na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Smeštaj u Hanoju u hotelu 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Pozivno pismo, uslugu viziranja i vizu za Vijetnam (40€ + 25 usd)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena. U slučaju odustanka putnika, nakon uplaćenog fakultativnog izleta na destinaciji, prema pravilima i uslovima ino-partnera, povraćaj novca neće biti moguć. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Hanoi – razgledanje grada

Polazimo na fakultativnu poludnevnu šetačku turu prestonicom Vijetnama. Polazna stanica je novi deo grada: Mauzolej Ho Ši Mina, ključnog čoveka vijetnamske istorije i tvorca modernog Vijetnama, One Pillar Pagoda, predsednička palata, spomenik Lenjinu, Hanojska citadela, Trg Ba Djin… Obilazak nastavljamo u starom delu grada: uske ispresecane ulice, brojni kafei i bistroi nalik onim u Francuskoj, Stara gradska kapija, gradska katedrala, Ngok sok hram, Hoan Kiem jezero.

Izlet obuhvata: ulaznice na lokalitete i vodiča.


Ha Long Bay 

Dvodnevni fakultativni izlet u Ha Long Bay – čudo prirode na obali Južnog kineskog mora. Ovaj ogromni arhipelag krečnjačkih stena koje vertikalno izranjaju iz mora ostaviće vas bez daha i ostati vam urezan u sećanje za ceo život. U jutarnjim časovima krećemo iz Hanoja, nakon 3 sata vožnje stižemo u lokalnu luku gde se ukrcavamo na brod kojim krećemo u istraživanje arhipelaga od preko 2000 ostrva zaštićenog od strane UNESCO-a i 8. svetskog čuda, obilazimo brojne uvale i mini zalive kojima smo okruženi – nezaboravno! Zapanjeni prizorom fantastične prirode gledamo zalazak sunca.  Noćenje na brodu. Sutradan povratak u luku i transfer do Hanoja.

Izlet obuhvata: transfer od hotela do luke, brod sa noćenjem, rucak, večeru, doručak i ručak, ulaznice na lokalitete, vodiča i transfer od luke do hotela.
Izlet ne obuhvata: piće na brodu i napojnice za osoblje broda i lokalnog vodiča.


Hue – razgledanje grada 

Istražujemo ruševine Zabranjenog ljubičastog grada, nekada rezervisanog za ličnu upotrebu cara i njegovih konkubina, ali gotovo potpuno uništenog tokom Vijetnamsko-Američkog rata. Posetićemo budistički manastir  iz 17.veka – Thien Mu Pagoda. Tokom posete videćemo i auto bivšeg monaha kojim se vozio u Sajgon 1963. da bi se zapalio u znak protesta zbog lošeg tretmana prema budistima od strane južnog Vijetnamskog režima. Uživaćemo u kratkom krstarenju niz reku pre ručka u manastiru. Konačno, posećujemo grob cara Tu Duk pre polaska nazad za Hue. Napomena : čamci možda neće biti dostupni ako putujete u periodu festivala. Tokom ovog vremena putovanje će se odvijati kopnenim delom.

Izlet obuhvata: kombi/bus, lokalnog vodiča i ulaznice na lokalitete.


Ho Chi Minh – razgledanje grada

U našoj šetnji obilazimo najzanačajnije znamenitosti grada: katedralu Notr Dam, zgradu Glavne pošte, Palatu Ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, Muzeja rata, markete Ben Tan i Saigon Skver.

Izlet obuhvata: predstavnika agencije i ulaznicu.


Cu Chi Tuneli izlet 

Radi se o 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mesta, bolnice, skloništa i fabrike oružja. Imaćete priliku da prodjete kroz neke od njih. Mesto koje će vas vratiti nekoliko decenija unazad i na kome možete zaista osetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Posle podne planiran povratak u  Saigon.

Izlet obuhvata: prevoz, lokalnog vodiča i ulaznicu.


Mekong Delta izlet

Krećemo u fakultativnu avanturu po delti reke Mekong, koja izvire na Tibetu i dugačka je 4500km – najduža reka u Jugoistočnoj Aziji. U tom području se proizvodi najviše pirinča, kokosa i šećerne trske, tropskog voća, pirinča u Vijetnamu. Ulazimo u brod vozimo se rekom Mekong i prelazimo iz glavnog kanala u manje, prolazimo kroz autentična sela. Nastavljamo putovanje uzvodno, posetićemo farmu meda, videćemo kako se prave bombone od kokosa, degustirati ih. Prilika da probate i nesvakidašnje lokalne specijalitete, pirinčano vino ili popijete čašicu zmijskog vina.

Izlet obuhvata: prevoz kombijem, vožnju brodom, rucak lokalnog vodiča
Izlet ne obuhvata: napojnice za vozače broda i čamca.


Mi Son

U jutarnjim časovima transfer dolazi po nas i nakon oko sat vremena vožnje dolazimo do arheološkog nalazišta Mi Son. Otpočinjemo upoznavanje sa najvažnijim strukturama preostalih hramova kraljevstva Čampa. Upoznajemo se i sa neverovatnom pričom vezanom za same materijale koji su kroz vekove odoleli zubu klimatskih uslova. 

Izlet obuhvata: prevoz, ulaznice, lokalni vodič i pratilac grupe.


Nin Bin

Na ovom izletu posećujemo Nin Bin provinciju koja se nalazi na oko 100km južno od Hanoja. Prvo ćemo posetiti Hoa Lu antičku prestonicu Vijetnama ušuškanu u predivne planine. Posetićemo hram posvećen Kralju Dinu. Nakon toga odlazimo na ručak gde ćemo imati priliku da uživamo  Vijetnamskim specijalitetima. Potom ulazimo na čamce i vozimo se rekom. Uživamo u prelepim pogledima na planine koje nas okružuju. Po iskrcavanju iz brodića, sedamo na bicikle i polazimo u avanturu kroz ruralne predele Vijetnama. Na kraju ove pastoralne avanture čeka nas autobus koji nas vraća za Hanoj. 

Izlet obuhvata: prevoz, vijetnamski ručak, vožnja brodićem, vožnja biciklima, lokalni vodič, pratioc grupe.


Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs

Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

PRIJAVI SE