VIJETNAM – BALI 16 DANA

HO ŠI MIN – BALI (SEMINJAK) – HANOJ – DOHA

22.08 – 06.09.2020.

16 DANA / 14 NOĆI

Bali je inspiracija, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdnozelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.

Ho Ši Min ili popularno Sajgon je grad trgovine i kulture, koji svojom nesputanom energijom vodi zemlju putem progresa. Ovaj haotični megalopolis diše životom i vitalnošću. Njegovi stanovnici i posetioci ne mogu da se odupru energiji i lepoti kontrasta, bezvremenim uličicama koje vode do starih zdanja sa jedne i modernih nebodera i tržnih centara sa druge strane. Duhovi prošlosti i dalje žive u gradjevinama koje su pre samo par decenija svedočile o strahotama rata. Danas lepota starog Sajgona predstavlja urbani kolaž dva sveta uklopljenih u jednu uzbudljivu celinu.


1. dan (22.08.): Beograd – Doha – Ho Ši Min

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Dohu u 12:05h, let broj: QR232. Sletanje u Dohu u 18:00h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova 1h i 55 min. Poletanje aviona iz Dohe u 19:55h, let broj: QR972.

2. dan (23.08.): Ho Ši Min

Dolazak u Ho Ši Min u 07:55h po lokalnom vremenu i transfer do smeštaja. Nakon kratkorajnog odmora, sledi fakultativno razgledanje grada koji je dugo godina nosio atribut bisera Indokine. Danas je to najveći grad i ekonomski centar Vijetnama. Videćemo katedralu Notr Dam, zgradu Glavne pošte, Palatu Ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, muzej rata, markete Ben Tan i Saigon Skver. Po završenom razgledanju, slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (24.08.): Ho Chi MinhCu Chi tuneli 

Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Cu Chi tunele, koji predstavljaju najverniji primer snalažljivosti Vijetnamaca u ratu koji su vodili protiv okupatora. Više od 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mesta, bolnice, skloništa i fabrike oružja. Imaćete priliku da prodjete kroz neke od njih. Mesto koje će vas vratiti nekoliko decenija unazad i na kome možete zaista osetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Po završenom obilasku vraćamo se u Ho Ši Min i nastavljamo da istražujemo ovaj grad. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (25.08.): Ho Chi Minh – Delta reke Mekong 

Slobodan dan ili krećemo u fakultativnu avanturu deltom reke Mekong – najdužom rekom u Jugoistočnoj Aziji i 7. najdužom rekom na svetu. Ova reka svojim tokom od blizu 4500km prolazi kroz 6 zemalja, a njen sliv obuhvata neverovatnu površinu od 795.000km2. U ovom području se proizvodi najviše pirinča, kokosa, šećera i tropskog voća u Vijetnamu. Ukrcavamo se na brodić i iz glavnog toka reke prelazimo u manje kanale, krstarimo kroz autentična sela, posećujemo farmu meda, učimo kako se prave bombone od kokosa i degustiramo nesvakidašnje lokalne specijalitete – pirinčano i zmijsko vino. Povratak u Ho Ši Min. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan (26.08.): Ho Chi Minh – Denpasar – Seminjak

Pakujemo stvai i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma i let za Denpasar. Dolazak na Bali i transfer do smeštaja u Seminjaku. Smeštanje i odmor. Slobodno vreme za privikavanje. Bujno vulkansko ostrvo Bali, ukrašeno je netaknutim plažama, rekama, smaragdnim pirinčanim poljima i sjajnom arhitekturom. Plaže su idealne i za aktivnosti i za relaksaciju. Noćenje.

6.dan (27.08.): Seminjak – Ubud – Monkey forest – Pirinčana polja Tengalalang – Hram Tirta Empul

Budjenje uz mirise canang sari-ja. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili predlažemo fakultativno upoznavanje Ubuda. Ušuškan u srcu Balija, Ubud nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Krase ga umetničke radionice, ateljei, galerije, dizajnerski butici. okruženi pirinčanim poljima u kojima ćemo uživati uz šoljicu najbolje kafe. Upoznaćemo se sa starim zanatom oslikavanja tkanina – batik i imaćemo priliku da čujemo interesantne priče o veštim balinežanskim duborescima i uveriti se u njihove majstorske sposobnosti. Prolazeći kroz nestvarne pejzaže centralnog Balija pažnju će nam odvući tradicionalno balinežansko selo. Svako selo ima tri hrama, a svaka kuća u selu ima svoj (porodični) hram, koji koji krasi svako dvorište. Put nas dalje vodi ka Svetoj šumi majmuna.  Šetnja parkom uz fotografisanje makaki majmuna dok se igraju ili bište upotpuniće celokupni doživljaj. Nakon obilaska vreme je za ručak u skrivenom Manga kutku koji garantuje ekstazu svih čula. Hedonizam sa pogledom na pirinčana polja. Nakon opuštanja put nas dalje vodi ka jednom od najznačajnijih vodenih hramova – Tirta Empul, gde pravimo pauzu za razgledanje hrama. Po završenoj poseti povratak u Seminjak. Noćenje.

7. dan (28.08.): Plaža Pandava – Plaža Melasti – Hram Uluvatu

Slobodan dan ili fakultativni obilazak najlepših plaža na južnoj obali Balija – poluostrvu Bukit. U pitanju su plaže Pandava i Melasti. Kupamo se, sunčamo, ispijamo kokose i koktele. Plažni bar/restoran na Melasti mesto je koje postavlja standarde uživanja na Baliju i nezaobilazna je Instagram lokacija. Slobodno vreme. Dan završavamo na moćnoj litici Uluvatu hrama gde ćemo se uz zalazak sunca upoznati sa Kećakom – tradicionalnim lokalnim plesom koji izvodi preko 100 plesača i plesačica. Ova lokalna atrakcija mesto je susreta drevnih rituala i hinduističkog epa – Ramajana. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

8. dan (29.08.): Vodopad Tukad Ćepung – Monkey bar – Snorkeling Padang Bai

Današnji dan posvećujemo fakultativnom upoznavanju centralnog dela ostrva. U ranim jutarnjim časovima odlazimo do jednog od čuvenih vodopada – Tukad Ćepung, koji se vešto krije u velelepnim stenama. Uživamo u prirodi koja nas okružuje. Nastavljamo dalje ka Monkey baru, koji se nadvija nad šumom i jugoistočnom obalom Balija. Kupamo se u infiniti bazenu. U popodnevnim časovima se krećemo ka Padang Bai-ju najpoznatijem sorkeling iskustvu na Baliju. Sa maskama uranjamo u podvodni svet raskošnih koralnih grebena, šarenog i neobičnog morskog sveta. U dogovoreno vreme povratak u Seminjak. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan (30.08.): Hram Tanah Lot – Ćangu plaža (La Brisa)

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativni izlet zapadne obale Balija. Put nas vodi do neobičnog hrama koji se nalazi na steni u Indijskom okeanu – hram Tanah Lot. Videćemo neobične formacije stena, kako talasi udaraju podno hrama… Pravimo prelepe fotografije. Nakon obilaska nastavljamo prema mestu Ćangu i plaži tamnog peska. Vreme do povratka u Seminjak provodimo na plaži i u baru La Brisa, kojem se Manga putnici rado vraćaju. Kokteli, bazeni, palme, lejzi begovi, specijaliteti i poslastice čine ovo mesto idealnim izborom za uživanjem u zalasku sunca. U dogovoreno vreme transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

10. dan (31.08.): Selo Tenganan – Vodene palate Taman Udjung i Tirta Ganga

Nakon doručka vam predlažemo izlet na istok Balija – fakultativno. Posetom selu Tenganan i njegovim žiteljima – starosedeocima Balija, upoznajemo  se sa viševekovnim običajima i pravilima koja su uspela da očuvaju identitet i integritet sela podno Agunga. Zemlja u okolini vulkana Agung je više nego plodna, vegetacija intenzivne zelene boje, a pirinač u poljima buja. Upravo kroz pirinčana polja šetamo i slušamo prirodu. Put nas vodi ka vodenim palatama poslednje balinežanske dinastije Karangasem po kojoj ovaj kraj i nosi ime. Taman Udjung je prva palata koju ćemo posetiti. Izgradjena je u eklektičnom stilu sa upečatljivim odlikama evropske arhitekture. Druga je Tirta Ganga klasično balinežanskog stila. Oba kompleksa predstavljaju unikatne kombinacije veštačkih jezera, mostova, skulptura i pažljivo biranog ukrasnog rastinja. Nakon razgledanja povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan (01.09.): Nusa Dua i Djimbaran

Slobodan dan za odmor ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet na plažu Nusa Dua, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima i dobrim restoranima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Vreme provodimo na delu plaže raskošnog hotelskog kompleksa Ayodya gde ćemo uživati do kasnih popodnevnih časova, kada prelazimo na obalu ribarskog gradića Djimbaran u kome dočekujemo zalazak sunca. Ispraćajući sunce uživamo u morskim delikatesima. Povratak u hotel. Noćenje.

12. dan (02.09.): Bali – Vulkan Batur i termalni izvori Toya Devasya

Za ljubitelje prirode i akcije danas sa menija nudimo fakultativni izlet na vulkan Batur. U noćnim satima se vozimo do podnožja vulkana i oko dva sata se lagano penjemo na nadmorsku visinu od 1717m. Dok hormoni sreće naviru pijemo toplo piće i čekamo da se pojavi sunce i rodi novi dan. Dok jutarnje sunce obasjava vulkan, dok se spuštamo sa kratera imamo priliku da uživamo u prirodi i punimo baterije. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali opuštamo umorne mišiće u termalnim izvorima Toya Devasya. Povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

13.dan (03.09.): Bali – Hanoi

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Hanoj. Dolazak u Hanoj i transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Noćenje.

Delta Makonga

14. dan (04.09.): Hanoi 

Dan u Vijetnamu počinje ispijanjem jedne od najboljih kafa na svetu. Vijetnam je drugi najveći svetski izvoznik kafe i ovaj napitak i način na koji se služi je nešto što ne smete propustiti. Krećemo u fakultativnu poludnevnu šetačku turu prestonicom Vijetnama. Polazna stanica je novi deo grada: Mauzolej Ho Ši Mina, ključne ličnosti  vijetnamske istorije i tvorca modernog Vijetnama, One Pillar Pagoda, predsednička palata, spomenik Lenjinu, Hanojska citadela, Trg Ba Djin… Obilazak nastavljamo u starom delu grada: uske ispresecane ulice, brojni kafei i bistroi nalik onim u Francuskoj, Stara gradska kapija, gradska katedrala, Ngok sok hram, Hoan Kiem jezero. Nakon završenog obilaska, u večernjim časovima isprobavamo specijalitete lokalne kuhinje u nekom od živopisnih restorana Starog Grada. Slobodno vreme. Noćenje.

15. dan (05.09.): Hanoi – Doha 

Odjavljivanje iz smeštaja. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje iz Hanoi-a u 08:55h, let broj QR969. Sletanje u Dohu u 11:55h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja. Ulazak u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.

16. dan (06.09.): Doha – Beograd 

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma. Nastavak puta ka Beogradu u 06:55h, broj leta QR231. Dolazak u Beograd u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ: 

HO CHI MINH od 23.08. do 26.08.2020.

Dragon Palace II Hotel 3* ili sl. – nalazi se u centru turističkog dela Ho Chi Minha (District 1). Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Hotel poseduje: internet centar, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove i restoran. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

BALI (SEMINJAK) od 26.08. do 03.09.2020.

Hotel Destiny 3* ili sl. – nalazi se u centru Seminjaka. Hotel raspolaže modernim i komfornim dvokrevetnim sobama svaka sa klima uredjajem, sefom, besplatanim internetom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica. 

HANOI od 03.09. do 05.09.2020.

Hanoi Chic Boutique Hotel 3*
ili sl. – nalazi se u starom delu grada na 900 metara od centra. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru hotela nalazi se restoran. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinetalni).

DOHA od 05.09. do 06.09.2020.

Kingsgate Hotel 3* ili sl.hotel je povezan sa tržnim centrom, a nalazi se na nekoliko minuta od Islamskog kulturnog centra Fanar i ulice Grand Hamad. Ovaj hotel je u neposrednoj blizini Nacionalne biblioteke Katar i Gold Souk. Sobe su dvokrevetne, svaka sa kupatilom. Sobe poseduju čajne kuhinje sa frižiderom i mikrotalasnim pećnicam, telefone, bežični internet, kao i sefove i minibarove.

MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič) 


1549€ 1499€

Za prijave i uplate avansa do 25.03. od min. 500€ cena je 1449€
Za prijave i uplate u celosti do 25.03. cena je 1399€

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

Pri prijavi plaća se iznos od 100€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put. 

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati. Postoji mogućnost da deo aranžmana u iznosu od 250€ po osobi platite na destinaciji za usluge izvršene od strane inopartnera.

NAČINI PLAĆANJA:

Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Ho Ši Min / Hanoj – Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Avio prevoz prevoz redovna linija (Ho Ši Min – Denpasar – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15kg prtljaga
-Avio prevoz redovna linija (Denpasar – Hanoj – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15kg prtljaga
Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-Smeštaj u Ho Ši Minu u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (1/2 i 1/3 sobe sa klimom )
-Smeštaj na Baliju u hotelu 3* na bazi 8 noćenja (1/2 sobe sa klimom)
-Smeštaj u Hanoju u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 i 1/3 sobe sa klimom)
-Smeštaj u Dohi u hotelu 3* na bazi 1 noćenja (1/2 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
Pozivno pismo i vizu za Vijetnam (60€ + 50 usd)
-Vizu za Indoneziju (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za Indoneziju  za boravak do 30 dana)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena. U slučaju odustanka putnika, nakon uplaćenog fakultativnog izleta na destinaciji, prema pravilima i uslovima ino-partnera, povraćaj novca neće biti moguć. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Ho Chi Minh – razgledanje grada

U našoj šetnji obilazimo najzanačajnije znamenitosti grada: katedralu Notr Dam, zgradu Glavne pošte, Palatu Ujedinjenja, zgradu Opere, Skupštinu grada, Muzeja rata, markete Ben Tan i Saigon Skver.

Izlet uključuje: predstavnika agencije i ulaznicu.


Cu Chi Tuneli izlet 

Radi se o 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mesta, bolnice, skloništa i fabrike oružja. Imaćete priliku da prođete kroz neke od njih. Mesto koje će vas vratiti nekoliko decenija unazad i na kome možete zaista osetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Posle podne planiran povratak u  Saigon.

Izlet uključuje: prevoz, lokalnog vodiča i ulaznicu.


Mekong Delta izlet

Krećemo u fakultativnu avanturu po delti reke Mekong, koja izvire na Tibetu i dugačka je 4500km – najduža reka u Jugoistočnoj Aziji. U tom području se proizvodi najviše pirinča, kokosa i šećerne trske, tropskog voća, pirinča u Vijetnamu. Ulazimo u brod vozimo se rekom Mekong i prelazimo iz glavnog kanala u manje, prolazimo kroz autentična sela. Nastavljamo putovanje uzvodno, posetićemo farmu meda, videćemo kako se prave bombone od kokosa, degustirati ih. Prilika da probate i nesvakidašnje lokalne specijalitete, pirinčano vino ili popijete čašicu zmijskog vina.

Izlet uključuje: prevoz kombijem, vožnju brodom, rucak lokalnog vodiča

Izlet ne uključuje: napojnice za vozače broda i čamca.


Ubud – Monkey forest – Pirinčana polja Tengalalang – Hram Tirta Empul

U prvom delu dana ćemo posetiti radionice u kojima se tradicionalno oslikava tkanina i rezbari drvo. Posetićemo i tipičnu balinežansku kuću i upoznati se sa načinom života. Potom odlazimo u Svetu šumu majmuna gde se upoznajemo sa vragolastim makakijima. Pauzu za ručak pravimo u pirinčanim poljima. Popodne je namenjeno upoznavanju sa balinežanskim hinduizmom, kulturološkim značajem i verskim običajima koji se ovde praktikuju.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice i predstavnika agencije.


Plaža Pandava – Plaža Melasti – Hram UluvatuKećak ples

Tokom ovog izleta, posetićemo plaže na samom jugu ostrva Bali – Pandava i Melasti, uživati u celodnevnom kupanju. Na plaži Melasti ćemo se smestiti u plažni bar Palmilla koji se estetski utapa u stene južnih obronaka Bukita, a infiniti bazen deluje kao da se stapa sa okeanom. U popodnevnim časovima posećujemo veličanstveni hram Uluwatu, koji je smešten na vrhu litice sa koje se pruža pogled na zalazak sunca i dok se pred nama u amfitatru razmotava jedan od najznačajnijih hinduističkih epova – Ramajana uz vokalnu pratnju pevača koji su u transu.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice na plaže Pandava i Melasti, ulaznicu i konzumaciju u iznosu od oko 8 eura, ulaznicu za Uluwatu hram, ulaznicu za Kećak ples i predstavnika agencije.


Vodopad Tukad Ćepung – Monkey bar – Snorkeling Padang Bai

Rano ujutru polazimo da pozdravimo sunce na prelepom vodopadu Tukad Ćepung. Zavlačimo se kroz mali kanjon do skrivenog vodopada. Potom odlazimo da odmorimo u Monkey Bar – bar na brdu koje se nadvija nad šumom i jugoistočnom obalom Balija. Kupamo se u Infinity bazenu. Dalje nas put odvodi na jednu od čuvenih plantaža kafe. Upoznaćemo se sa vrstama kafe koje se gaje u ovom regionu ali i drugim začinskim biljem i voćem koje Balinežani koriste za pravljenje čajeva. Luwak iliti Cibetka je životinjica koja je uključena u proces dobijanja najskuplje kafe na svetu. Dan završavamo na Traditional Art Marketu u Ubudu.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice, konzumaciju u Monkey Bar-u u iznosu od oko 6.5 evra, opremu za snorkeling i predstavnika agencije.


Hram Tanah Lot – Ćangu plaža

Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru kog zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plaži Ćangu, uz našu preporuku da se dan provede u jednom izuzetno interesantnom plažnom baru.. Popodne povratak u hotel.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice, predstavnika agencije.


Selo Tenganan – Vodene palate Taman Udjung i Tirta Ganga

Dan predvidjen za posetu istočnom delu ostrva u regiju Karangasem. Dan započinjemo upoznavanjem tradicionalnog balinežanskog sela Tenganan u kome žive starosedeoci Balija. Interesantni i drugačiji običaji i pravila su uslov bez kojeg ova zajednica ne bi opstala. Idemo i na treking kroz njihova imanja – pirinčana polja. Potom idemo da istražimo vodene palate poslednje balinežanske dinastije Karangasem – Taman Udjung. Kombinujući prelepu planinsku padinu, blizinu mora, sudar stilova istoka i zapada daje nam mogućnost da se apsolutno opustimo i uživamo u njoj. Potom odlazimo do sestrinske vodene palate Tirta Gangga izraženog balinežanskog stila. Smatra se jednim od najlepših lokaliteta na Baliju.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice u palate i selo, lokalnog vodiča u selu i na imanju Tenganana i predstavnika agencije.


Nusa Dua i Djimbaran 

Odlazimo na plažu Nusa Dua, a mi ćemo uživati u delu plaže koja pripada kompleksu Ayodya. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Popodne odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca.

Cena izleta uključuje: prevoz, peškir i konzumaciju u iznosu od oko 13 evra i predstavnika agencije.


Vulkan Batur – Treking + termalni izvori 

Polazak iz hotela u 2h ujutru. Treking traje oko 2 sata u jednom pravcu na visini od oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan, kalderu i fenomenalan izlazak sunca. Nakon završenog trekinga, opuštamo se na termalnim izvorima Toja Devasja na samoj obali jezera Batur ušuškanog u krateru nekadašnjeg vulkana.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznicu za vulkansku regiju, lokalnog vodiča na vulkanu, kafu/čaj i doručak (sendvič od jaja i banana) i ulaznicu na termalne izvore i predstavnika agencije.


Hanoi – razgledanje grada

Polazimo na fakultativnu poludnevnu šetačku turu prestonicom Vijetnama. Polazna stanica je novi deo grada: Mauzolej Ho Ši Mina, ključnog čoveka vijetnamske istorije i tvorca modernog Vijetnama, One Pillar Pagoda, predsednička palata, spomenik Lenjinu, Hanojska citadela, Trg Ba Djin… Obilazak nastavljamo u starom delu grada: uske ispresecane ulice, brojni kafei i bistroi nalik onim u Francuskoj, Stara gradska kapija, gradska katedrala, Ngok sok hram, Hoan Kiem jezero.

Izlet obuhvata: ulaznice na lokalitete i vodiča.


Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

PRIJAVI SE