SINGAPUR – INDONEZIJA – MALEZIJA 16 DANA

SINGAPUR – BALI – KUALA LUMPUR 

13.02 – 28.02.2021.

16 DANA / 13 NOĆI

Bali

Singapur je finansijski centar Azije i kosmopolitska i najmodernija ostrvska grad-država jugoistočne Azije. Kada se pomene Singapur, glavna asocijacija su oblakoderi i moderna arhitektura. Grad spaja malajsku, kinesku, arapsku, indijsku i englesku kulturu i religiju. Njegova jedinstvena etnička tapiserija pruža posetiocima širok spektar sadržaja za razgledanje i otkrivanje. Ostrvo  leži jedan stepen severno od ekvatora, obuhvata ostrvo Singapur i 58 manjih ostrva. Glavni grad, Singapur, pokriva trećinu  glavnog ostrva. Odlična infrastruktura ostrvske republike omogućava posetiocima da uživaju u njegovim brojnim lokacijama i atrakcijama u bezbednom, čistom i zelenom okruženju. Singapur se zove “Garden City” zbog svojih brojnih parkova i bujne vegetacije. Njegovu lepotu upotpunjuje i bogato kulturno nasledje. Kako je Singapur multikulturalna sredina, u njemu se mogu čuti razni jezici, a zvanični su malezijski, mandarinski, tamilski i engleski. Jezgro Singapura je kolonijalna oblast. Svaka enklava ima svoj poseban šmek, od aromatičnih prodavnica začina Little Indije, oronule Kineske četvrti, gde je još uvek moguće naići na kaligrafa koji piše priču, ili arapskog distrikta, pretrpanog prodavnicama finih tkanina i svile. 

Bali je inspiracija, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.

Malezija je zemlja tri naroda, tri civilizacije i tri vere spojenih u jednu celinu na zajedničkom prostoru. Kao pogodno, tranzitno područje, Malezija je vekovima bila centar kulture, te su se na taj način izmešale različite nacije. Kinezi su preko Malezije prevozili začine, dok su Indijci trgovali svilom. Rezultat višedecenijskih razmena su nove rase, te danas svaka od njih ima svoje ime, praznike i kulturu. Multikulturalizam nije od Malezije napravio samo gastronomski raj već je napravio od nje i dom  za stotine živopisnih festivala. Ukoliko želite da upoznate Aziju, Malezija je prva destinacija koju biste trebali da posetite, baš zbog toga što predstavlja Aziju u malom. Svetlucava prestonica, kosmopolitskog duha, Kuala Lumpur odiše kolonijalnom arhitekturom, urbanistički savršeno uklopljenim gradjevinama, šarenim hramovima, širokim i čistim ulicama, sa mnogo zelenila, travnjaka, cveća i parkova. Impozantni neboderi, medju kojima se ističu Petronasove kule, koje su bile najviše zgrade na svetu, dok su danas najvišei kule ,,bliznakinje’’ na planeti, Batu pećine u kojima se nalazi hinduistički hram do kojeg se dolazi penjanjem uz 272 stepenice, veliki broj pijaca koje su podeljene u različite zone kakobi posetioci imali uvid u kulturološke razlike različitih naroda u Maleziji samo je deo onoga što vas očekuje.


Plan i program puta:

1.dan (13.02.): Beograd – Doha – Singapur

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Dohu u 11:40h, broj leta QR 232. Sletanje u Dohu u 18:30h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 2h. Poletanje aviona za Singapur u 20:30h, broj leta QR942.

2.dan (14.02.): Singapur

Dolazak u Singapur u 09:15h po lokalnom vremenu, transfer do smeštaja. Singapur je ostrvo – država, najmoderniji grad u Jugoistočnoj Aziji, čije ime u prevodu znači lavlji grad. Slobodno vreme. Noćenje.

bali-indonesia

3. dan (15.02): Singapur

Slobodno vreme ili fakultativni obilazak grada. Singapur je grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka, Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge.  Noćenje.

4.dan (16.02.): Singapur – Bali

Odjavljivanje iz smeštaja. Transfer do aerodroma i let do Balija. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje sa čarima ostrva bogova. Noćenje.

5.dan (17.02): Bali

Nakon budjenja, odlazak na najpopularniju plažu Kuta gde ćemo dan provesti u kupanju, sučanju, surfovanju… U popodnevnim satima uživaćemo u zalasku sunca i koktelima. Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih lanaca restorana brze hrane, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete probati veoma ukusnu balinežansku hranu. Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, klubova… Noćenje.

singapur

6.dan (18.02.): Bali – Ubud

Budimo se ujutru uz mirise canang sari-ja i pozivamo vas na fakultativno upoznavanje Ubuda. Ukoliko moramo sažeti sutinu Ubuda u jednu reč, to je svakako kultura. Prestonica balinežanske umetnosti, ušuškana u srcu Balija nikoga nije ostavila ravnodušnim. Od čarobnih portala, tradicionalnih dvorišta, preko kamene ornamentike koja pleni poglede sa svih strana, esnafskih ulica, umetničkih radionica, ateljea, galerija, dizajnerskih butika, pa sve do najboljih šolja kafe, fenomenalnih restorana. Dan započinjemo upoznavanjem sa starim zanatom oslikavanja tkanina – Batik. Potom odlazimo da vidimo majstore kako rezbare drvo iz različitih delova Indonezije. Prolazeći kroz sela centralnog Balija imamo priliku da zavirimo u jedno tipično, a tradicionalno balinežansko dvorište. Upoznaćemo se sa arhitekturom, univerzalnim karakteristikama svakog dvorišta, porodičnim hramovima i raznovrsim običajima. Put nas dalje vodi ka Svetoj šumi majmuna gde ćemo imati priliku da vidimo kako se makaki majmuni bište, igraju… Za ručak smo vam priredili opuštanje sa pogledom na pirinčana polja. Put nas dalje navodi ka jednom od najznačajnijih vodenih hramova – Tirta Empul, gde ćemo imati priliku da vidimo kako se hinduisti mole i počišćavaju. Izlet privodimo kraju u zanimljivom hramu gde su se susreli hinduizam i budizam. Povratak u Seminjak. Noćenje.

7.dan (19.02.): Bali – Jug

Slobodan dan ili fakultativni obilazak najlepših plaža na južnoj obali Balija – poluostrvu Bukit. Pozivamo vas na najjužniju tačku ostva i plaže Pandawa i Melasti, koje se međusobno takmiče u tome na kojoj se prave lepše fotografje, na kojoj se snažnije uživa! Kupamo se, sunčamo, surfujemo, ispijamo kokose ili Bintange, isprobavamo lokalne specijalitete. Dan završavamo na moćnoj litici Uluvatu hrama gde ćemo se uz zalazak sunca upoznati sa Kećakom – tradicionalnim lokalnim plesom koji izvodi preko 100 plesača i plesačica. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Bali

8.dan (20.02.): Bali – Centar

Današnji dan posvećujemo fakultativnom upoznavanju centralnog dela ostrva. U ranim jutarnjim časovima odlazimo do jednog od čuvenih vodopada – Tukad Ćepung, koji se vešto krije u velelepnim stenama. Uživamo u prirodi koja nas okružuje. Nastavljamo dalje ka Monkey baru, koji se nadvija nad šumom i jugoistočnom obalom Balija. Kupamo se u infiniti bazenu. U popodnevnim časovima se krećemo ka Padang Bai-ju gde ćemo imati priliku da gnjurimo po jednom od najživljih delova Balija kada je podvodni svet u pitanju. Sa maskama uranjamo u jedan drugi svet raskošnih koralnih grebena i šarenog i po malo neobičnog morskog sveta U dogovoreno vreme transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

Padang-Padang

9.dan (21.02.): Bali – Zapad

Nakon dobrog odmora, predlažemo vam da se fakultativno upoznamo sa dva bisera zapadne strane Balija. Put nas vodi do  neobičnog hrama koji se nalazi na steni u Indijskom okeanu – hrama Tanah Lot. Videćemo razne hramske komplekse, neobične formacije stena i gledati kako talasi udaraju podno hrama. Pravimo prelepe fotografije. Potom se spuštamo malo južnije prema mestu Ćangu i njegovoj plaži neobičnog tamnog peska. Za ljubitelje hedonizma imamo i jednu poslasticu za vas. U dogovoreno vreme transfer do Seminjaka. Slobodno vreme. Noćenje.

10.dan (22.02.): Bali – Istok

Danas vam predlažemo da zajedno pobegnemo od gradske vreve i saobraćajne gužve na istok Balija u regiju i poslednje balinežansko kraljevstvo – Karangasem. Upoznaćemo sa selom Tenganan i njegovim stanovnicima, čiji su preci nastanili ove krajeve još od pre nego što su današnji Balinežani došli na ovo ostrvo. Upoznačemo se sa viševekovnim običajima i pravilima koja su uspela da očuvaju selo i njegove meštane, ali i da im zadrži njihove posede zemlje. Zemlja u okolini vulkana Agung je više nego plodna, vegetacija intenzivne zelene boje, a pirinač u poljima samo buja. Upravo kroz njihova pirinčana polja šetamo i slušamo pikanterije lokalne kulture. Potom nas put vodi ka vodenim palatama – Taman Uđung je izgradjena u eklektičnom stilu sa upečatljivim odlikama evropske arhitekture, a druga – Tirta Ganga je izrazito Balinežanska. Oba kompleksa predstavljaju unikatne kombinacije veštačkih jezera, mostova, skulptura i pažljivo biranog ukrasnog rastinja. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11.dan (23.02.): Bali – Nusa Dua i Djimbaran

Slobodan dan za odmor ili vam možemo ponuditi fakultativni odlazak na plažu Nusa Dua, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. A mi ćemo u delu plaže raskošnog hotelskog kompleksa Ayodya uživati do kasnih popodnevnih časova. Kada sunce utanji na istoku, prećićemo na zapadnu obalu u ribarsko selo Đimbaran. Uživamo u morskim plodovima dok sunce polako ponire u okean. Povratak u smeštaj. Noćenje.

12.dan (24.02.): Bali

Fakultativni odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je  koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Slobodno vreme. Povratak u smeštaj. Noćenje.

13.dan (25.02.): Bali – Kuala Lumpur 

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Kuala Lumpur. Dolazak u Kuala Lumpur, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za privikavanje i istraživanje. Kuala Lumpur je frenetičan grad koga odlikuju izuzetni neboderi, kolonijalna arhitektura, šarmantni lokalci i dosta prirodnih atrakcija. Poseta Maleziji nije potpuna ukoliko ne degustiramo njihovu hranu u prestonici Kuala Lumpuru. Multikulturno društveno mešanje u Kuala Lumpuru stvara izuzetno raznovrsnu mešavinu domaće hrane. Pijace i ulični štandovi su odlična mesta za jelo. Noćenje.

Kuala lumpur

14.dan (26.02.): Kuala Lumpur – Batu Caves

Slobodno vreme ili krećemo fakultativnu avanturu: obilazimo Central Market – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market, odlazak do botaničke bašte gde pravimo pauzu za odmor i užinu… Nakon toga odlazak do Batu Caves-a – najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pećini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami grada (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada…). U Batu Caves se održava najveći hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posvećen Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveća statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u Batu Caves. Čuvajte svoju hranu ili piće, jer u suprotnom će vam ih majmunčići veštim pokretima oteti. Nakon razgledanja Batu Caves slobodno vreme za razgledanje ili individualnu – fakultativnu posetu Dark Cave (edukativna tura 45 minuta) – pećine koja je dom preko 200 000 slepih miševa i raznih insekata – kojima se slepi miševi hrane. Nakon posete Batu Caves povratak u centar Kuala Lumpura i slobodno vreme ili vam predlažemo da krenete sa nama do Petronas Tower-a, najveće kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. 88 spratova betona ukrašenog čeličnom i staklenom fasadom oduzima dah. Možete se popeti na 42 sprat (fakultativno – individualno) i na mostu koji spaja dve kule napraviti fantastične fotografije grada. Noćenje.

15.dan (27.02.): Kuala Lumpur

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme za kupovinu suvenira.  Ukoliko vreme dozvoljava predlažemo vam da obidjete Little India, gde možete naći veliki broj prodavnica indijske robe i restorana. Imaćete utisak da ste na tren otputovali u Indiju. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i čekiranje na let za Beograd.

16.dan (28.02.): Kuala Lumpur – Doha – Beograd

Poletanje aviona za Dohu u 02:15h, broj leta QR853. Sletanje u Dohu u 05:20h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 1h i 40 minuta, Poletanje aviona za Beograd u 07:00h, broj leta QR231. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u 10:40h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Nasmejani planiramo novu Manga avanturu.


SMEŠTAJ:

SINGAPUR od 14.02. do 16.02.2021.

Hotel 81 Premier Hollywood  2* ili sl. – u širem centru grada. Hotel je dobro povezan linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Sobe u hotelu su dvokrevetne, svaka sa kupatilom i klima uredjajem.

BALI od 16.02. do 25.02.2021.

Harris Hotel 4* ili sl. – hotel se nalazi u Seminjaku. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru smeštaja nalazi se bazen, restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

KUALA LUMPUR od 25.02. do 27.02.2021.

Ibis Kuala Lumpur City Center Hotel 4* ili sl. – Nalazi se u centru grada. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE

Manga Trip Akcija

Oživimo svoje snove!!!

Rezervišite bilo koje daleko putovanje u našoj organizaciji do 01.09. i ostvarite popust od 100€ po osobi!

Period akcije: od 27.07. do 01.09.2020.
Za putovanja: od 01.08. do 01.06.2021.

U zavisnosti od visine avansne uplate zavisi i cena aranžmana na koju se i primenjuje ovaj popust.


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

MANGA PROMOCIJA

Cene na koje se primenjuje popust:


1549€ 100€
~za prijave i uplate avansa~
do 01.09. od min. 50€


1499€ 100€
~za prijave i uplate avansa~
do 01.09. od min. 500€

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:
Pri prijavi plaća se iznos od min. 50€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe) o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati. Postoji mogućnost da deo aranžmana u iznosu od 250€ po osobi platite na destinaciji za usluge izvršene od strane inopartnera.

NAČINI PLAĆANJA:
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Singapur/Kuala Lumpur-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
Avio prevoz redovna linija (Singapur – Bali – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15 kg prtljaga
Avio prevoz redovna linija (Bali – Kuala Lumpur – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15 kg prtljaga
Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
Smeštaj u Kuala Lumpuru u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/2+1 sobe sa klimom)
Smeštaj na Baliju u hotelu 4* na bazi 9 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/2+1 sobe sa klimom)
Smeštaj u Singapuru u hotelu 2* na bazi 2 noćenja (1/2 sobe sa klimom)
Troškove organizacije putovanja
Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
Vizu za Singapur (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za Singapur za boravak do 30 dana)
Vizu za Indoneziju (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za Indoneziju  za boravak do 30 dana)
Vizu i uslugu viziranja za Maleziju (10 € )
Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
Individualne troškove
Fakultativne izlete i obilaske koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
Hranu koja nije obuhvaćena planom i programom puta
Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije kojom se leti – cena na upit)
Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (koje se preporučuje)FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCInisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena. U slučaju odustanka putnika, nakon uplaćenog fakultativnog izleta na destinaciji, prema pravilima i uslovima ino-partnera, povraćaj novca neće biti moguć. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Singapur – razgledanje grada

Obilazimo grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka., Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge. 

Izlet uključuje: prevoz i predstavnika agencije.


Kuala Lumpur razgledanje grada + Batu caves 

Krećemo u obilazak Central Marketa – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market, odlazak do botaničke bašte gde pravimo pauzu za odmor i užinu, a nakon toga produžavamo  u posetu najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pećini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami Kuala Lumpura (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada). U Batu Caves se održava najveći hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posvećen Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveća statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u Batu Caves. Čuvajte svoju hranu ili piće, jer u suprotnom će vam ih majmunčići veštim pokretima oteti. Cena izleta uključuje prevoz, ulaznicu u hram i vodiča. Ukoliko neko bude želeo da uđe i u Dark Cave, cena ulaznice je 8€. Nakon posete Batu Caves, pri povratku u Luala Lumpur, ko bude želeo, može se popeti na Petronas Tower, najveće kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. Penjemo se na 42. sprat i na mostu koji spaja dve kule pravimo fantastične fotografije grada. Sigurno će Vam ta slika ostati zauvek u sećanju!

Izlet uključuje: prevoz, ulaznicu u Batu Caves i predstavnika agencije.


Singapur – razgledanje grada

Obilazimo grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka., Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge. 

Izlet uključuje: prevoz i predstavnika agencije.


Jug

Tokom ovog izleta, posetićemo plaže na samom jugu ostrva Bali – Pandava i Melasti, uživati u celodnevnom kupanju. Na plaži Melasti ćemo se smestiti u plažni bar Palmilla koji se estetski utapa u stene južnih obronaka Bukita, a infiniti bazen deluje kao da se stapa sa okeanom. U popodnevnim časovima posećujemo veličanstveni hram Uluwatu, koji je smešten na vrhu litice sa koje se pruža pogled na zalazak sunca i dok se pred nama u amfitatru razmotava jedan od najznačajnijih hinduističkih epova – Ramajana uz vokalnu pratnju pevača koji su u transu.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice na plaže Pandava i Melasti, ulaznicu i konzumaciju u iznosu od oko 8 eura, ulaznicu za Uluwatu hram, ulaznicu za Kečak ples i predstavnika agencije.


 Ubud 

U prvom delu dana ćemo posetiti radionice u kojima se tradicionalno oslikava tkanina i rezbari drvo. Posetićemo i tipičnu balinežansku kuću i upoznati se sa načinom života. Potom odlazimo u Svetu šumu majmuna gde se upoznajemo sa vragolastim makakijima. Pauzu za ručak pravimo u pirinčanim poljima. Popodne je namenjeno upoznavanju sa balinežanskim hinduizmom, kulturološkim značajem i verskim običajima koji se ovde praktikuju.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice i predstavnika agencije.


Centar

Rano ujutru polazimo da pozdravimo sunce na prelepom vodopadu Tukad Ćepung. Zavlačimo se kroz mali kanjon do skrivenog vodopada. Potom odlazimo da odmorimo u Monkey Bar – bar na brdu koje se nadvija nad šumom i jugoistočnom obalom Balija. Kupamo se u Infinity bazenu. Dalje nas put odvodi na jednu od čuvenih plantaža kafe. Upoznaćemo se sa vrstama kafe koje se gaje u ovom regionu ali i drugim začinskim biljem i voćem koje Balinežani koriste za pravljenje čajeva. Luwak iliti Cibetka je životinjica koja je uključena u proces dobijanja najskuplje kafe na svetu. Dan završavamo na Traditional Art Marketu u Ubudu.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice, konzumaciju u Monkey Bar-u u iznosu od oko 6.5 evra, opremu za snorkeling i predstavnika agencije.


Istočni Bali 

Dan predviđen za posetu istočnom delu ostrva u regiju Karangasem. Dan započinjemo upoznavanjem tradicionalnog balinežanskog sela Tenganan u kome žive starosedeoci Balija. Interesantni i drugačiji običaji i pravila su uslov bez kojeg ova zajednica ne bi opstala. Idemo i na treking kroz njihova imanja – pirinčana polja. Potom idemo da istražimo vodene palate poslednje balinežanske dinastije Karangasem – Taman Uđung. Kombinujući prelepu planinsku padinu, blizinu mora, sudar stilova istoka i zapada daje nam mogućnost da se apsolutno opustimo i uživamo u njoj. Potom odlazimo do sestrinske vodene palate Tirta Gangga izraženog balinežanskog stila. Smatra se jednim od najlepših lokaliteta na Baliju.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice u palate i selo, lokalnog vodiča u selu i na imanju Tenganana i predstavnika agencije.


Zapad

Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru kog zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plaži Ćangu. Popodne povratak u hotel.

Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice, predstavnika agencije.


 Nusa Dua i Djimbaran 

Odlazimo na plažu Nusa Dua, a mi ćemo uživati u delu plaže koja pripada kompleksu Ayodya. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Popodne odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca.

Cena izleta uključuje: prevoz, peškir i konzumaciju u iznosu od oko 13 evra i predstavnika agencije.


Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

PRIJAVI SE