SINGAPUR – INDONEZIJA – MALEZIJA 15 DANA

SINGAPUR – BALI – KUALA LUMPUR 

03.04 – 17.04.2021.

15 DANA / 12 NOĆI

Bali

Singapur je finansijski centar Azije i kosmopolitska i najmodernija ostrvska grad-država jugoistočne Azije. Kada se pomene Singapur, glavna asocijacija su oblakoderi i moderna arhitektura. Grad spaja malajsku, kinesku, arapsku, indijsku i englesku kulturu i religiju. Njegova jedinstvena etnička tapiserija pruža posetiocima širok spektar sadržaja za razgledanje i otkrivanje. Ostrvo  leži jedan stepen severno od ekvatora, obuhvata ostrvo Singapur i 58 manjih ostrva. Glavni grad, Singapur, pokriva trećinu  glavnog ostrva. Odlična infrastruktura ostrvske republike omogućava posetiocima da uživaju u njegovim brojnim lokacijama i atrakcijama u bezbednom, čistom i zelenom okruženju. Singapur se zove “Garden City” zbog svojih brojnih parkova i bujne vegetacije. Njegovu lepotu upotpunjuje i bogato kulturno nasledje. Kako je Singapur multikulturalna sredina, u njemu se mogu čuti razni jezici, a zvanični su malezijski, mandarinski, tamilski i engleski. Jezgro Singapura je kolonijalna oblast. Svaka enklava ima svoj poseban šmek, od aromatičnih prodavnica začina Little Indije, oronule Kineske četvrti, gde je još uvek moguće naići na kaligrafa koji piše priču, ili arapskog distrikta, pretrpanog prodavnicama finih tkanina i svile. 

Bali je inspiracija, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.

Malezija je zemlja tri naroda, tri civilizacije i tri vere spojenih u jednu celinu na zajedničkom prostoru. Kao pogodno, tranzitno područje, Malezija je vekovima bila centar kulture, te su se na taj način izmešale različite nacije. Kinezi su preko Malezije prevozili začine, dok su Indijci trgovali svilom. Rezultat višedecenijskih razmena su nove rase, te danas svaka od njih ima svoje ime, praznike i kulturu. Multikulturalizam nije od Malezije napravio samo gastronomski raj već je napravio od nje i dom  za stotine živopisnih festivala. Ukoliko želite da upoznate Aziju, Malezija je prva destinacija koju biste trebali da posetite, baš zbog toga što predstavlja Aziju u malom. Svetlucava prestonica, kosmopolitskog duha, Kuala Lumpur odiše kolonijalnom arhitekturom, urbanistički savršeno uklopljenim gradjevinama, šarenim hramovima, širokim i čistim ulicama, sa mnogo zelenila, travnjaka, cveća i parkova. Impozantni neboderi, medju kojima se ističu Petronasove kule, koje su bile najviše zgrade na svetu, dok su danas najvišei kule ,,bliznakinje’’ na planeti, Batu pećine u kojima se nalazi hinduistički hram do kojeg se dolazi penjanjem uz 272 stepenice, veliki broj pijaca koje su podeljene u različite zone kakobi posetioci imali uvid u kulturološke razlike različitih naroda u Maleziji samo je deo onoga što vas očekuje.


Plan i program puta:

1.dan (03.04.): Beograd – Doha 

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Dohu u 12:05h, broj leta QR 232. Sletanje u Dohu u 18:00h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 2h i 5 minuta. Poletanje aviona za Singapur u 20:05h, broj leta QR942.

2.dan (04.04.): Doha – Singapur

Dolazak u Singapur u 09:05h po lokalnom vremenu, transfer do smeštaja. Singapur je ostrvo – država, najmoderniji grad u Jugoistočnoj Aziji, čije ime u prevodu znači lavlji grad. Slobodno vreme. Noćenje.

bali-indonesia

3. dan (05.04.): Singapur

Slobodno vreme ili fakultativni obilazak grada. Singapur je grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka, Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge.  Noćenje.

4.dan (06.04.): Singapur – Bali

Odjavljivanje iz smeštaja. Transfer do aerodroma i let do Balija. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje sa čarima ostrva bogova. Noćenje.

singapur

5.dan (07.04.): Bali

Ujutru fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove po povoljnim cenama poput skijanja na vodi, paraselinga, vožnje skutera… Povratak u smeštaj. Noćenje.

6.dan (08.04.): Bali

Ujutru fakultativni odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Padang Padang, Pandawa, Dreamland. Slobodno vreme. Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kećak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Bali

7.dan (09.04.): Bali

Ujutru fakultativni obilazak centralnog Balija. Posetićemo centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Cenkanje je svuda neizbežno i preporučljivo. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Padang-Padang

8.dan (10.04.): Bali

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 2 ujutru. Treking traje 4 sata na visini oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali se opuštamo u termalnim izvorima Toya Devasya, nakon završenog trekinga. Na povratku ka smeštaju proćićemo kroz selo Kintamani, odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

9.dan (11.04.): Bali 

Kupanje, sunčanje i slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do susednog ostrva Gili Trawangan – sa belim peščanim plažama, koralnim grebenima, bez automobila, motora i ostalih ometajućih faktora današnjice. Gili je idealna destinacija za tropski beg od stresne svakodnevice. Noćenje.

10.dan (12.04.): Bali

Fakultativni odlazak u istočni deo ostrva. Posetićemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujućoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga – vodenoj palati gde demo se osvežiti kupanjem u bazenima napunjenim vodom koja se sliva sa obližnjih planina. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Povratak u smeštaj. Noćenje.

11.dan (13.04.): Bali

Fakultativni odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je  koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca. Povratak u smeštaj. Noćenje.

12.dan (14.04.): Bali – Kuala Lumpur 

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i let za Kuala Lumpur. Dolazak u Kuala Lumpur, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za privikavanje i istraživanje. Kuala Lumpur je frenetičan grad koga odlikuju izuzetni neboderi, kolonijalna arhitektura, šarmantni lokalci i dosta prirodnih atrakcija. Poseta Maleziji nije potpuna ukoliko ne degustiramo njihovu hranu u prestonici Kuala Lumpuru. Multikulturno društveno mešanje u Kuala Lumpuru stvara izuzetno raznovrsnu mešavinu domaće hrane. Pijace i ulični štandovi su odlična mesta za jelo. Noćenje.

Kuala lumpur

13.dan (15.04.): Kuala Lumpur – Batu Caves

Slobodno vreme ili krećemo fakultativnu avanturu: obilazimo Central Market – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market, odlazak do botaničke bašte gde pravimo pauzu za odmor i užinu… Nakon toga odlazak do Batu Caves-a – najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pećini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami grada (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada…). U Batu Caves se održava najveći hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posvećen Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveća statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u Batu Caves. Čuvajte svoju hranu ili piće, jer u suprotnom će vam ih majmunčići veštim pokretima oteti. Nakon razgledanja Batu Caves slobodno vreme za razgledanje ili individualnu – fakultativnu posetu Dark Cave (edukativna tura 45 minuta) – pećine koja je dom preko 200 000 slepih miševa i raznih insekata – kojima se slepi miševi hrane. Nakon posete Batu Caves povratak u centar Kuala Lumpura i slobodno vreme ili vam predlažemo da krenete sa nama do Petronas Tower-a, najveće kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. 88 spratova betona ukrašenog čeličnom i staklenom fasadom oduzima dah. Možete se popeti na 42 sprat (fakultativno – individualno) i na mostu koji spaja dve kule napraviti fantastične fotografije grada. Noćenje.

14.dan (16.04.): Kuala Lumpur – Doha

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme za kupovinu suvenira.  Ukoliko vreme dozvoljava predlažemo vam da obidjete Little India, gde možete naći veliki broj prodavnica indijske robe i restorana. Imaćete utisak da ste na tren otputovali u Indiju. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma i čekiranje na let za Beograd.

15.dan (17.04.): Kuala Lumpur – Doha – Beograd

Poletanje aviona za Dohu u 02:25h, broj leta QR853. Sletanje u Dohu u 05:10h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 1h i 45 minuta, Poletanje aviona za Beograd u 06:55h, broj leta QR231. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u 11:05h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Nasmejani planiramo novu Manga avanturu.


SMEŠTAJ:

SINGAPUR od 04.04. do 06.04.2021.

Hotel 81 Premier Hollywood  2* ili sl. – u širem centru grada. Hotel je dobro povezan linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Sobe u hotelu su dvokrevetne, svaka sa kupatilom i klima uredjajem.

BALI od 06.04. do 14.04.2021.

Harris Hotel 4* ili sl. – hotel se nalazi u Seminjaku. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru smeštaja nalazi se bazen, restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).

KUALA LUMPUR od 14.04. do 16.04.2021.

Ibis Kuala Lumpur City Center Hotel 4* ili sl. – Nalazi se u centru grada. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič) 


1699€ 1599

Za prijave i uplate avansa do 01.09. od min. 500€ cena je 1549€
Za prijave i uplate u celosti do 01.09. cena je 1499€

DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

Pri prijavi plaća se iznos od 100€ po osobi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Preostali iznos aranžmana potrebno je isplatiti u jednakim mesečnim ratama najkasnije 20 dana pred polazak na put. 

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati. Postoji mogućnost da deo aranžmana u iznosu od 250€ po osobi platite na destinaciji za usluge izvršene od strane inopartnera.

NAČINI PLAĆANJA:

Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama banke Intesa moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa, Maestro): važi za poslovnicu u Beogradu
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 2 meseca nakon završetka putovanja)


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Singapur/Kuala Lumpur-Beograd sa presedanjem u Dohi – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
Avio prevoz redovna linija (Singapur – Bali – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15 kg prtljaga
Avio prevoz redovna linija (Bali – Kuala Lumpur – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 15 kg prtljaga
Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
Smeštaj u Kuala Lumpuru u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/2+1 sobe sa klimom)
Smeštaj na Baliju u hotelu 4* na bazi 8 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/2+1 sobe sa klimom)
Smeštaj u Singapuru u hotelu 2* na bazi 2 noćenja (1/2 sobe sa klimom)
Troškove organizacije putovanja
Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
Vizu za Singapur (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za Singapur za boravak do 30 dana)
Vizu za Indoneziju (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za Indoneziju  za boravak do 30 dana)
Vizu i uslugu viziranja za Maleziju (10 € )
Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
Individualne troškove
Fakultativne izlete i obilaske koji nisu obuhvaćeni planom i programom puta
Hranu koja nije obuhvaćena planom i programom puta
Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije kojom se leti – cena na upit)
Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (koje se preporučuje)FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCInisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena. U slučaju odustanka putnika, nakon uplaćenog fakultativnog izleta na destinaciji, prema pravilima i uslovima ino-partnera, povraćaj novca neće biti moguć. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.


Singapur – razgledanje grada

Obilazimo grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka., Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge. 

Izlet uključuje: prevoz i predstavnika agencije.


Kuala Lumpur razgledanje grada + Batu caves 

Krećemo u obilazak Central Marketa – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market, odlazak do botaničke bašte gde pravimo pauzu za odmor i užinu, a nakon toga produžavamo  u posetu najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pećini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami Kuala Lumpura (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada). U Batu Caves se održava najveći hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posvećen Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveća statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u Batu Caves. Čuvajte svoju hranu ili piće, jer u suprotnom će vam ih majmunčići veštim pokretima oteti. Cena izleta uključuje prevoz, ulaznicu u hram i vodiča. Ukoliko neko bude želeo da uđe i u Dark Cave, cena ulaznice je 8€. Nakon posete Batu Caves, pri povratku u Luala Lumpur, ko bude želeo, može se popeti na Petronas Tower, najveće kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. Penjemo se na 42. sprat i na mostu koji spaja dve kule pravimo fantastične fotografije grada. Sigurno će Vam ta slika ostati zauvek u sećanju!

Izlet uključuje: prevoz, ulaznicu u Batu Caves i predstavnika agencije.


Plaže Padang Padang, Dreamland, Pandawa i hram Uluwatu

Tokom ovog izleta, posetićemo plaže na samom jugu ostrva Bali, uživati u celodnevnom kupanju, posetiti veličanstveni hram Uluwatu, koji je smešten na samoj litici i odakle se pruža pogled na neverovatni zalazak Sunca i uživaćemo u tradicionalnom balinežanskom Kečak plesu koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima.

Izlet uključuje: prevoz, ulaznicu za Uluwatu hram, ulaznicu za Kečak ples i predstavnika agencije.


Ubud 1

Tokom ovog izleta posetićemo centralni Bali. Posetićemo selo Batubulan, selo poznato po proizvodnji Batika, zatim selo Celuk, poznato po proizvodnji srebrnog nakita, selo Mas poznato po proizvodnji predmeta od drveta. Hramove Goa Gajah i Tirta Empul. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. U kasnim popdnevnim satima povratak u smeštaj.

Izlet uključuje: prevoz, ulaznice i predstavnika agencije.


Ubud 2

Rano ujutru polazimo da pozdravimo Sunce na prelepom vodopadu Tukad Cepung. Spuštamo se kroz tropsku šumu, upijamo mirise, uživamo u zvucima prirode. Šetaćemo kroz reku dok ne dodjemo do vodopada koji se krije među velelepnim stenama. Potom odlazimo da odmorimo u Monkey Bar – bar na brdu koje se nadvija nad šumom i jugoistočnom obalom Balija. Kupamo se u Infinity bazenu. Dalje nas put odvodi na jednu od čuvenih plantaža kafe. Upoznaćemo se sa vrstama kafe koje se gaje u ovom regionu ali i drugim začinskim biljem i voćem koje Balinežani koriste za pravljenje čajeva. Luwak iliti Cibetka je životinjica koja je uključena u proces dobijanja najskuplje kafe na svetu. Dan završavamo na Traditional Art Marketu u Ubudu.

Izlet uključuje: prevoz, ulaznice i predstavnika agencije.


Nusa Dua i Jimbaran

Odlazimo na plažu Nusa Dua poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Popodne odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku Sunca.

Izlet uključuje: prevoz, predstavnika agencije i konzumaciju od 200k rupija na plaži rizorta Ayodya i peškir.


Istočni Bali 

Dan predviđen za posetu istočnom delu ostrva u regiju Karangasem. Poslednja balinežanska monarhija je upravo ovde vladala, a mi idemo da istražimo njihove vodene palate Taman Ujun. Kombinujući prelepu planinsku padinu, blizinu mora, sudar stilova istoka i zapada daje nam mogućnost da se apsolutno opustimo i uživamo u njoj. Potom odlazimo do sestrinske vodene palate Tirta Gangga izraženog balinežanskog stila. Smatra se jednim od najlepših lokaliteta na Baliju. Potom odlazimo da se osvežimo na ušuškanoj, ali lepoj plaži Virgin sa kombinovanim belim i vulkanskim peskom. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja.

Izlet uključuje: prevoz, ulaznice i predstavnika agencije.


Tanah Lot, Canggu, Seminyak

Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru kog zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plažama Canggu i Seminyak. Popodne povratak u hotel.

Izlet uključuje: prevoz, ulaznice, predstavnika agencije.


Vulkan Batur – Treking + termalni izvori 

Polazak iz hotela u 2h ujutru. Treeking traje oko 2 sata u jednom pravcu na visini od oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak Sunca. Nakon završenog trekinga, opuštamo se na termalnim izvorima Toya Devasya na samoj obali jezera Batur ušuškanog u krateru nekadašnjeg vulkana.

Izlet uključuje: prevoz, ulaznicu za vulkansku regiju i termalne izvore i predstavnika agencije.


Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

PRIJAVI SE