MALDIVI 01.08. – PARADISE ISLAND RESORT & SPA 4*


SPECIJALNA PONUDA – PRIMER PONUDE
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja
+ transferi)

 01.08 – 10.08.2021. 


Lokacija: Paradise Island Resort obećava opušten i miran boravak na fantastičnoj lokaciji sa prelepoim peščanim plažama. Nalazi se na Lankanfinolhu ostrvu koje je dugačko oko 950 m i široko oko 200 m.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana (1 glavni restoran i jedan a la carte restoran), bar, bazen sa delom za decu, prodavnica suvenira, zlatara, klub. Besplata internet dostupan je gostima u zajedničkim prostorijama, na recepciji, u baru, pored bazena.

Smeštaj: Hotel ima 282 sobe.

Superior Beach Bungalow: veličine oko 26 m², imaju pogled na more, ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), ventilator, sto, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje. 

Water Villa: veličine oko 77 m², imaju pogled na lagunu ili pogled na more, ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), ventilator, sto, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet (besplatno), kupatilo, fen za kosu, terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, odbojka na plaži, badminton.
Uz doplatu: tenis.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže.


Plan i program putovanja:

1. dan: Beograd – Maldivi

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Maldive sa usputnim presedanjem.

2 – 9. dan: Maldivi

Dolazak na Maldive. Nakon obavljanja graničnih formalnosti sledi transfer do ostrva. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom, odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Dani predvidjeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Upoznajte Maldive baš onakvim kakvi oni jesu. Uživajte u kristalno belom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi na nestvarnim plažama. Oprobajte se u ronjenju i snorkelingu, uživajte tragajući za mantama, kit ajkulama, kornjačama, delfinima ili šarenim koralima.  Ukoliko želite aktivan odmor, probajte jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi i pecanje. Idite na nenaseljena ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 7 noćenja.

9. dan: Maldivi – Beograd

Odjavljivanje iz hotela. Obogaćeni novim iskustvom i napunjenih baterija u dogovoreno vreme sledi transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


MANGA PROMOCIJA

PERIOD PROMOCIJE: 05.07.2021. – 01.08.2021.

Usluga: polupansion – od 1689€ po osobi
Usluga: pun pansion – od 1709€ po osobi
Usluga: all inclusive – od 1999€ po osobi


Krenite sa nama u nove Manga egzotične avanture i osvajanje sveta!


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Male-Beograd sa presedanjem – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Transfer na relaciji Male-ostrvo-Male
-7 noćenja na bazi odabrane usluge koju hotel nudi
-Troškove organizacije putovanja
-Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Maldive (Državljani Republike Srbije vlasnici crvenih biometrijskih pasoša besplatnu vizu za Maldive za boravak do 30 dana mogu preuzeti po sletanju na aerodrom u Maleu)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
-Testiranje na Covid-19 (PCR test)
-Osiguranje od otkaza putovanja

Napomena: 
Navedena cena aranžmana se može promeniti u zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama.ve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899 ; +381213825638

office.ns@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!