DOMINIKANSKA REPUBLIKA 14 DANA 20.06.

 THE BEST OF DOMINIKANA

PUNTA CANA 

20.06 – 03.07.2022.

14 DANA / 12 NOĆI


Dominikanska Republika je jedna od geografski najinteresantnijih karipskih država. Pored fantastičnih peščanih plaža koje se nižu duž obale, unutrašnjost je ispunjena neverovatnim planinskim vencima. Čak četiri od pet najviših vrhova Kariba se nalaze upravo u Dominikanskoj Republici. Planinske reke protiču kroz bujnu džunglu, na čijim tokovima se nalaze fascinantni vodopadi, grad Santjago je okružen plodnom ravnicom, dok se izolovana pustinja prostire na jugozapadu ostrva. Otkrivena od strane Kristofera Kolumba 1492. godine, Dominikanska Republika je zemlja fascinantne istorije, gradova, muzeja i uzbudljivog kulturnog iskustva poput muzike, umetnosti i festivala. Imaćete priliku da probate dominikanske specijalitete kao što su cigare, rum, čokolada, kafa….Zaigrajte tradicionalni ples merengu ili kupite nakit od larimara, jedinstvenog vulkanskog minerala koji postoji samo na ovom ostrvu.

Punta Kana je najznačajnijia destinacija na čitavim Karibima i to nije slučajno. Nekoliko američkih investitora prokrčilo je deo džungle i napravilo nekoliko bungalova 1969. godine. Od tog trenutka Punta Kana se razvija i postaje prestižno letovališta kakvo je danas. Smeštena na istoku ostrva, na njenim plažama ćete naići na najfiniji pesak dok vas zapljuskuje toplo, tirkizno plavo more. Hotelski rizorti se nižu duž obale i sve je podređeno vašem maksimalnom opuštanju i uživanju. Na vama je samo da izaberete svoj omiljeni koktel i pronađete vaše mesto pod palmom. Nekada mesto namenjeno radnicima rizorta u Punta Kani, Bavaro je i sam postao turističko mesto. Bavaro ima 10 kilometara morske obale. Pored brojnih hotela u Bavaru se nalaze i golf tereni, šoping centri, barovi i restorani.Plan i program putovanja :

1. dan (20.06.): Beograd – Pariz – Punta Kana

Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let do Pariza u 06:40h, broj leta JU310. Sletanje u Pariz u 09:15h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova 4h. Nastavak leta za Punta Kanu u 13:15h, broj leta AF741. Dolazak u Punta Kanu u 16:20h po lokalnom vremenu,. Transfer do odabranog smeštaja. Noćenje.

2. – 13. dan (21.06 – 02.07.): Punta Kana

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Predlažemo vam da posetite Santo Domingo. Santo Domingo je prestonica Dominikanske Republike i prvi grad koji su Evropljani osnovali u Americi. „Kolonijalna zona” je staro jezgro Santo Dominga koju čini impresivna kolekcija španske kolonijalne arhitekture iz 16. veka. Ovde ćete naići na najstarije gradjevine u Americi, prvu katedralu „novog sveta”, prvi manastir, bolnicu, univerzitet i sudnicu. Naćićete se u samoj kolevci evropske civilizacije u Americi. Živopisne kaldrmisane ulice i vekovima stare gradjevine prepune su kafića, barova, malih hotela i poznatih restorana. Noću barovi i stare ulice ožive, a turisti i meštani se okupljaju i zabavljaju do kasno u noć. Ovaj najveći grad Kariba ne čini samo kolonijalno nasledje. Santo Domingo je uzbudljiva, savremena metropola prepuna trendi klubova, kulturnih institucija i elegantnih restorana. Posetite ostrva Saona i Catalina i odmorite se na belom pesku, rashladite u toplom, tirkiznom moru i upoznajte morski svet Kariba. Posetite vodopade i istražite na pravi način Dominikansku Republku. 11 noćenja.

13. dan (02.07.): Punta Kana – Pariz

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska za Srbiju koristimo za sumiranje utisaka, finalni shopping i kupovinu suvenira. U dogovoreno vreme, transfer do aerodroma u Punta Kani. Let za Pariz u 19:05h, broj leta AF969.

14. dan (03.07.): Pariz – Beograd 

Sletanje u Pariz u 09:40h po lokalnom vremenu. Pauza između letova je 10h i 45 minuta. Nastavak leta za Beograd u 20:25h, broj leta JU315. Dolazak u Beograd u 22:45h po lokalnom vremenu. Kraj programa i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.SMEŠTAJ: PUNTA KANA od 20.06. do 02.07.2022.

HOTEL 4*

VIK Hotel Arena Blanca 4*  ili sl. – Nalazi se na peščanoj plaži Bavaro u Punta Cani. Hotelski kompleks okružen je prekrasnim vrtom. Gostima su na raspolaganju restoran, bar i bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Gostima smeštaja dostupana je besplatan wifi internet.


HOTEL 5*

Melia Caribe Beach Resort 5*  ili sl. – Ovaj velelepni kompleks pun egzotičnih vrtova nalazi na idiličnoj lokaciji, duž spektakularne peščane plaže Bavaro. Uz moderan ambijent, svojim gostima nudi čistu esenciju Kariba i predstavlja savršeno mesto za odmor i opuštanje. Gostima su na raspolaganju 8 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, španske, azijske  i regionalne kuhinje, 8 barova, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisani deo za decu), butik, prodavnica suvenira, frizer, doktor, kazino, noćni klub, amfiteatar, bankomat, usluga čuvanja dece (uz doplatu). Internet je dostupan u celom hotelu besplatno. 


* Moguće je produžiti / skratiti boravak na Dominikani
* Veliki broj hotela u Punta Cani dostupni su na upit


ROĐENDANSKA PROMO AKCIJA

~Promocija~
p
ovodom 16. rodjendana Manga Trip-a!

Period promocije: od 18.04.2022. do 22.05.2022.
Period putovanja:
od 01.05.2022. do 01.03.2023.


HOTEL 4*
Za prijave i uplate u celosti 
1699€ 1399– Hot!


HOTEL 5*
Za prijave i uplate u celosti
1899€ 1599USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo


NAPOMENE:

1.  Za stalne Manga putnike obračunava se najniža cena aranžmana bez obzira na visinu uplaćenog avansa za putovanje!

2.  Neki od termina su skoro popunjeni i zbog komfora naših putnika i same organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

3. Zbog novonastale situacije u svetu koja utiče na sve češća poskupljenja roba i usluga, kako u avio sektoru, smeštaja na destinacijama i uslova ino partnera, savetujemo da iskoristite ovaj promo period i uplatom aranžmana u celosti, osigurate Vaše mesto za željeni termin putovanja po najnižoj ceni, bez obzira na promene cena usluga na tržištu!

4. Savetujemo Vam da za putovanje obezbedite:
– Putno zdravstveno osiguranje / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Putno zdravstveno osiguranje sa dodatnim pokrićem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ ili 30000€ (cena: – raspitati se kod agenta agencije)
– Osiguranje od otkaza aranžmana / osigurana suma 1000€ (cena: zavisi od broja dana na putovanju itd. – raspitati se kod agenta agencije)
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

5. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!


Za sve informacije možete nas kontaktirati:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296 ; viber: +381653444600
office@mangatrip.rs


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

1. Pri prijavi se plaća avans od 100% ukupne cene aranžmana dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati. 

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Punta Kana – Beograd sa presedanjem u Parizu – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)
-7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Smeštaj u Punta Kani u izabranom hotelu na bazi 12 noćenja – all inclusive (1/2 ili 1/3 sobe) 
-Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Dominikansku republiku (dobija se na samoj granici – cena 10 USD)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€
-Osiguranje od otkaza putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije