ZANZIBAR MIX 12 DANA 24.08.

ZANZIBAR MIX 12 DANA

STONE TOWN – KENDWA

24.08 – 04.09.2021. – još 5 slobodnih mesta

12 DANA  / 9 NOĆI

SMEŠTAJ U HOTELIMA SA 4*

Na samo 6° južno od ekvatora, uz istočnu obalu Afrike, sija dragulj Indijskog okeana, Zanzibar, arhipelag burne prošlosti i bogate istorije, kulture i tradicije, netaknutih belih peščanih plaža uz obilje sunca, egzotičnih svahili jela i gostoljubivih ljudi. Šume prepune retkih biljnih i životinjskih vrsta, lokalno stanovništvo puno života, izlaz na kilometrima duge plaže od najfinijeg belog peska, pogled ka horizontu i more raskošnih boja uz belinu velikih oblaka, čine pravi egzotični doživljaj.

Kao da smo vremenskom kapsulom stigli u prošlost, na tlu na kome se stotinama godina odvija trgovina začinima – muskantnim oraščićem, cimetom i šafranom, tlu na koje su monsunski vetrovi dovodili mnoge trgovce iz daleke Evrope, Bliskog Istoka i Kine, tlu koje je često bilo na udaru osvajača, gde je svako doprineo stvaranju kulturnih ukusa ostrva. Zaboravite na sve što ste čuli ili mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite sebi luksuz da ih sopstvenim čulima upoznate! Izgubite se u svetu u kojem je Hakuna Matata glavni životni moto, uz najveće hedonističke užitke koje pruža ostrvo začina. Misteriozni Zanzibar razbija svakodnevnu rutinu i nudi nezaboravno iskustvo.


Plan i program puta

1. dan (24.08.): Beograd – Istanbul

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Istanbul u 09:10h, broj leta TK 1082. Sletanje u Istanbul u 12:00h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 7h i 45minuta. Nastavak leta za Zanzibar u 19:45h, broj leta TK567.

2. dan (25.08.): Istanbul – Zanzibar

Sletanje na Zanzibar u 03:05h po lokalnom vremenu. Nakon završenih carinskih formalnosti na aerodromu transfer do hotela u centru Stone Town-a, gde vam je za dobrodošlicu obezbedjen doručak i osveženje. Sledi info sastanak sa vodičem. Smeštanje u sobe nakon 13h (postoji mogućnost ranog ulaska u sobe uz doplatu). Slobodno vreme za odmor od leta. U popodnevnim satima krećemo u razgledanje Sotne Town-a i upoznajemo grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadnih kultura. Imaćemo priliku da vidimo kuću, pretvorenu u muzej, u kojoj je živeo Fredi Merkjuri, pevač čuvene grupe Queen, Kuću Čuda, Staru tvrdjavu, nekadašnju tržnicu robova odnosno tamnice gde su čuvani robovi pre prodaje, Anglikansku crkvu i centar svih dešavanja za lokalce, mesto gde se na najbolji način upoznaje mentalitet naroda, Darajani pijacu. U večernjim satima u dogovoru sa vodičem opciono odlazak u neki od restorana i uživanje u lokalnim specijalitetima poput školjki, lignji, sabljarki, hobotnica, zanzibarskih palačinki, indijskih hlebova, prženih banana…Povratak u smeštaj. Noćenje.

3. dan (26.08.): Stone Town – Prison island i rezervat džinovskih Aldabra kornjača 

Slobodan dan ili vam predlažemo fakultativni odlazak do Prison Island-a, koje je udaljeno 6 km od Stone Town-a. Na idiličnom ostrvu nalaze se prostorije koje su davno korišćene kao zatvor za pobunjene robove, a kasnije pretvorene u prostorije za karantin obolelim od žute groznice. Ostrvo je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina. Očekuje nas i kupanje na prelepoj peščanoj plaži ostrva i odmor u hladovini stena i prelepog rastinja. Ponesite maske ili naočare za ronjenje i istražite morske dubine koralnog grebena. Povratak u Stone Town. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (27.08.): Stone Town – Farma začina – Kendwa 

Nakon doručka odjavljivanje iz soba i ostavljamo stvari u prostoriju za prtljag. Slobodan vreme u gradu do polaska na Kendwu ili poludnevni fakultativni izlet do farme začina gde ćemo imati priliku da vidimo različite vrste tropskog voća i začinsko bilje po kome je Zanzibar čuven: muskantni oraščić, crni biber, kardamon, cimet, djumbir, kurkumu, vanilu i dr. Saznaćemo ko je kraljica, a ko kralj začina. Videćemo kako se lokalni stanovnici uz pesmu penju na palmu, a potom degustiramo vodu i meso sveže ubranog, mladog kokosa, ručamo lokalni specijalitet pilau, začinjen biljem baš sa ove farme. Nakon obilaska farme imaćemo mogućnost kupovine različitih vrsta začina, kafe i čajeva. Povratak u Stone Town i sledi transfer do najlepše plaže na ostrvu – Kendwa. Noćenje.

5. dan(28.08.): Kendwa

Provodimo dane na najlepšoj plaži Zanzibara. Dani lenčarenja i potpunog uklapanja u moto Zanzibaraca „Hakuna Matata“ mogu da počnu. U okviru resorta uživaćemo u restoranu sa krovom od trske i nameštajem od punog drveta, ležaljkama u obliku bračnih kreveta i čamčića, belom brašnastom pesku koji se kilometrima proteže, svim nijansama plavetnila Indijskog okeana. Imamo priliku da probamo najbolje morske specijalitete, pijemo poznato pivo Kilimandžaro i koktele svih vrsta. Gledaćemo nestvarno lepe zalaske sunca, družiti se sa lokalnim plažnim prodavcima suvenira i smejati se iz duše! Noćenje.

6. dan(29.08.): Kendwa – Safari Blue North

Slobodan dan na plaži Kendwa ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet Safari Blue North. Nakon doručka ćemo se ukrcati na dhow brod i krenuti u potragu za delfinima. Možete doživeti fantastično iskustvo i zaplivati sa ovim razigranim i prijateljki nastrojenim stanovnicima okeana. Nakon ovog nezaboravnog iskustva čeka nas vožnja do peščanog spruda, tokom koje ćemo uživati u povetarcu, svežem voću i hladnom piću. Dok se kupamo, sunčamo i fotografišemo na ovoj neobičnoj prirodnoj tvorevini, posada će nam pripremati ručak. Kao pravi hedonisti, ručamo i odmaramo na brodu dok plovimo ka Mnemba koralnom grebenu, gde ćemo se prepustiti  čarima podvodnog sveta Indijskog okeana. U povratku, uživamo u zalasku sunca dok sumiramo utiske i prepuštamo se lokalnim ritmovima grickajući tropsko voće. Noćenje.

7. dan(30.08.): Kendwa – Jozani šuma i plaža Paje

Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet Jozani šuma i plaža Paje. Jozani šuma je stanište crvenih kolobus majmuna, koji su endemska vrsta i žive samo na Zanzibaru. Otići ćemo do šume mangrova, koja je bitna zbog ekosistema samog Zanzibara, jer joj je glvna uloga sprečavanje erozije obale, a prirodno je stanište velikom broju ptica, guštera, kraba… Ostatak dana provodimo na istočnoj obali u mestu Paje, sa prelepom plažom, koja je pravi raj za kite surfere. Uživaćemo u sveže ceđenim sokovima od egzotičnog voća, aromatičnoj afričkoj kafi i nesvakidašnjim prizorima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8. dan(31.08.): Kendwa – Jambiani plaža i pećina Kuza

Slobodno vreme za uživanje na plaži Kendwa ili vam predlažemo fakultativni odlazak do pećine Kuza i plaže Jambiani. Plaža pripada najstarijem i najautentičnijem ribarskom selu na ostrvu i poznata je po svom sitnom, belom pesku… Šarm plaže Jambiani ogleda se u tome što se nalazi na takvoj poziciji gde se kokosove palme neprekidno njišu i susreću sa azurnim vodama Indijskog okeana. Ovde se možemo družiti sa lokalnim stanovništvom, odigrati partiju fudbala sa njima ili se prosto prepustiti odmoru i uživanju… Posle vrelog tropskog dana provedenog na plaži, vreme je da se rashladimo u kristlno plavim vodama Kuza pećine. Povratak u smeštaj. Noćenje.

9. dan(01.09.): Kendwa – Mikumi – Masai Selo

Slobodni dani na Kendwi. Ukoliko ste se odlučili za trodnevni fakultativni izlet Safari u Nacionalnom parku Mikumi, check out iz hotela u ranim jutarnjim časovima i transfer do luke u Stone Town-u, ukrcavamo se na brod kojim plovimo do luke u Dar Es Salamu. Po dolasku u Dar, ukrcavanje u mini bus ili džip i avantura može da počne! Vozimo se ka centralnom delu Tanzanije, prema nacionalnom parku Mikumi. Predveče, primećujemo promenu pejzaža i uskoro se pred nama otvara široko prostranstvo savane okružene planinskim vrhovima. Krstareći drumom, već sada možemo uživati u bajkovitim prizorima na kojima se smenjuju divlje životinje, stabla baobaba i akacije. Naše odredište je Masai selo, gde će nas domaćini dočekati uz karakteristične zvuke i tradicionalni ples. Upoznaćemo se sa istorijom i kulturom ovog autohtonog plemena, čuti neverovatne priče o ženidbi, udaji i inicijaciji ratnika. Dolazak u smeštaj u selu Mikumi. Smeštaj. Večera. Noćenje.

VIŠE O TRODNEVNOM SAFARI PAKETU MOŽETE PROČITATI OVDE

10. dan(02.09.): Kendwa/Safari Mikumi

Pre svitanja, doručkujemo, uskačemo u džipove i sa prvim zracima sunca prolazimo kroz kapiju Nacionalnog Parka Mikumi. Učestvujemo i sami u buđenju prirode, krećući se uz krda impala, antilopa i gnuova dok nam čula upijaju novo okruženje, a pažnju privlači svaki pokret. Džipovima istražujemo savanu u potrazi za slonovima, hijenama, žirafama, zebrama, nilskim konjima, divljim mačkama, babunima, gnezdima termita, mungosima i hijenama. Nadamo se i susretu sa kraljem i kraljicom savane – lavovima. Nakon nezaboravne prepodnevne vožnje kroz divljinu, vreme je za ručak i kratak predah, posle kojeg nastavljamo safari avanturu do sumraka, kada i napuštamo nacionalni park. Vraćamo se u smeštaj gde ćemo večerati i provesti još jednu noć pred povratak u Dar es Salam. Noćenje.

11. dan (03.09.): Kendwa/Mikumi – Dar Es Salam

Nakon doručka check out iz soba na Kendwi. Kofere ostavljamo u sobu za prtljag. Vreme do polaska na aerodrom provodimo na plaži. Transfer do aerodroma u kasnim popodnevnim satima i let za Dar Es Salam. Sletanje na aerodrom u Dar Es Salam-u.  Putnici koji su bili na izletu Safari, takodje napuštaju smeštaj u Mikumiju i sledi trasfer do Dar Es Salama. Oko ponoći, check in za let za Beograd.

12. dan (04.09.): Dar Es Salam – Istanbul – Beograd

Let za Istanbul u 03:20h, broj leta TK 604. Sletanje u Istanbul u 10:45h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 8h. Poletanje aviona za Beograd je u 18:45h, broj leta TK 1083. Sletanje u Beograd u 19:30h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ (Poslovanje hotela je prilagodjeno najvišim higijenskim standardima i poštovanju epidemioloških mera):

STONE TOWN od 25.08. do 27.08.2021.

Hotel Spice Palace 4* ili sl. – nalazi se u strogom istorijskom centru Stone Towna, na glavnom trgu. Hotel je nov, poseduje restoran i terasu na krovu sa koje se pruža panoranski pogled na Stone Town, otvoreni bazen, bar, besplatni wi-fi internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka sa kupatilom (fen za kosu, toalentni pribor, bade mantil, papuče). Sobe su dekorisane u Zanzi stilu i poseduju sat TV, klima uredjaj, sef, wi-fi internet, ketler sa besplatnom kafom i čajevima. Poslovanje hotela je prilagođeno najvišim higijenskim standardima. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


PLAŽA KENDWA od 27.08. do 03.09.2021.

Hotel Kendwa Rocks 4* LINK ili sl. – Nalazi se na severo-zapadnoj strani ostrva i po nama na najlepšoj plaži na celom ostrvu – Kendwa beach. Sam resort poseduje jedan od najboljih restorana i plažnih barova na celom Zanzibaru, bazen, plažni bar, diving centar, uslugu pranja veša, room service. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, svaka sa kupatilom (fen za kosu, peškiri, toaletni pribor). Sobe su dekorisane u Zanzi stilu i poseduju sat TV i wi-fi internet. Poslovanje hotela je prilagođeno najvišim higijenskim standardima. Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


MANGA PROMOCIJA

PERIOD PROMOCIJE: 05.07.2021. – 01.08.2021.

Za prijave i uplate u celosti
1649€ 1449€

Za prijave i uplate avansa od min. 500€ cena je 1499€
Za prijave i uplate avansa od 100€ cena je 1549€


Manga PROMO + ponuda:
Sve Manga putnike, koji u toku promo perioda, prijavom po najnižim cenama osiguraju svoje mesto na ovom putovanju čekaju dodatne pogodnosti i popusti. Ukoliko se prilikom prijave za ovo putovanje unapred odlučite i prijavite za trodnevni fakultativni paket – Safari u nacionalnom parku Mikumi, odobrićemo Vam dodatni popust od 111€ na cenu Safarija (umesto 350€ cena iznosi 239€) i tom prilikom od Mange dobijate na poklon i fakultativni izlet Farma začina!


Krenite sa nama u nove Manga egzotične avanture i osvajanje sveta!


VAŽNE INFORMACIJE I PRIJAVA
PRIJAVI SE
DINAMIKA I NAČINI PLAĆANJA

DINAMIKA PLAĆANJA:

1. Pri prijavi se plaća avans od 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
2. Iznos novca za aviokartu (cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji) plaća se do 2 meseca pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
3. Ostatak novca koji se plaća u zemlji treba uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.

Napomena:
U zavisnosti od datuma prijave – potpisivanja ugovora o putovanju i blizine datuma polaska na putovanje, iznos avansa prilikom prijave može varirati.

NAČINI PLAĆANJA:
Putem tekućeg računa sa teritorije Republike Srbije (instrukcije putem elektronske pošte)
Putem deviznog računa iz inostranstva (instrukcije putem elektronske pošte)
Online platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina): putem elektronske pošte (sigurni link WSPay)

Platnim karticama u prostorijama agencije (Master, Visa, Maestro i Dina)
Kreditnim karticama Intesa moguće je plaćati do 6 mesečnih rata, bez kamate (Master, Visa): važi za poslovnicu u Beogradu
Deponovanim čekovima gradjana do 6 mesečnih rata (poslednja rata do max. 3 meseca nakon završetka putovanja)
Gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Za detaljnije kliknite OVDE


Aranžman obuhvata :
-Povratni avio prevoz redovna linija Beograd-Zanzibar / Dar es Salam-Beograd sa presedanjem u Istanbulu – ekonomska klasa sa uključenim svim taksama i 23kg prtljaga
-Avio prevoz redovna linija (Zanzibar-Dar Es Salam) sa uključenim svim taksama i 23kg prtljaga
-Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus minibus, kombi, auto)

-Smeštaj u Stone Townu u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Smeštaj na plaži Kendwa u hotelu 4* na bazi 7 noćenja sa doručkom (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
-Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€

Aranžman ne obuhvata :
-Vizu za Tanzaniju – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Doplatu za raniji ulazak u sobu hotela u Stone Townu -30€ prijava 10 dana pre polaska na putovanje
– Osiguranje od otkaza putovanja


NAPOMENA: Za putovanje na Zanzibar neophodni su negativan PCR test na Covid-19 ne stariji od 72h pre ulaska na teritoriju Tanzanije i popunjen online zdravstveni formular.


FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI

STONE TOWN: Prison island i rezervat džinovskih Aldabra kornjača – 25€

Prison island ili Changuu, kako ga lokalci još nazivaju, je malo ostrvo koje je udaljeno svega 6 km od Stone Town-a ili oko 30 min vožnje brodom. Dobilo je takvo ime jer je korišćeno kao zatvor za pobunjene robove, a Britanci su kasnije izgradili zatvorske jedinice, koje nikada nisu korišćene u tu svrhu, već su umesto toga služile kao karantin za obolele od žute groznice. Danas je ostrvo pretvoreno u turistički kompleks u vlasništvu države, ali i rezervat ugroženih Aldabra kornjača koje su Britanci doneli sa Sejšela. Nakon obilaska kupaćemo se na prelepoj peščanoj plaži ostrva i uživati u čarima Indijskog okeana.

Ovaj poludnevni izlet obuhvata: vožnju brodom do ostrva i nazad, ulaznicu za rezervat sa džinovskim kornjačama, kao i pratnju predstavnika agencije.

STONE TOWN: Farama začina – 25€

Čarolija zvana Zanzibar ne bi bila kompletna bez priča o karanfiliću, muskatnom oraščiću, cimetu, biberu, đumbiru, kurkumi, vanili i mnogim drugim začinima, koji su značajan sastojak svakodnevnog života na ostrvu. Zanzibar i začini su povezani još od 16. veka, kada su ih na ostrvo doneli Arapi, ali i portugalski trgovci iz svojih kolonija u Južnoj Americi i Indiji. Tokom posete farmi začina, lokalni vodič će nas upoznati sa začinima, voćem i biljkama koje se uzgajaju na ostrvu. Saznajemo koji začini su dobri za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, koji se najčešće koriste u pripremljanju lokalnih jela, a koje se biljke koriste u tradicionalnoj medicini… Imaćemo priliku da vidimo tehniku branja kokosa, uživamo u ukusima mladih plodova, kao i da se okušamo sami u toj tehnici branja… Posle ture ćemo uživati u Svahili ručku, koji nam pripremaju ljubazni domaćini na farmi. Probaćete pilau kao i druga lokalna jela, degustirati sezonsko voće i na taj način se upoznati sa različitim ukusima karakterističnim za ovo ostrvo. Našu turu završavamo kod tezgi sa sveže upakovanim začinima, ali tu takodje možete kupiti i kafu, čaj, sapune, razna ulja…

Ovaj poludnevni izlet obuhvata: povratni transfer do farme začina, lokalnog vodiča na engleskom jeziku i ostale pomoćnike sa farme, pešačku turu kroz farmu, degustaciju tropskog voća i ručak, kao i pratnju predstavnika agencije

KENDWA: Safari blue North (Safari blue+potraga za delfinima+sunset cruise) – 80 

Iskoristite dan za odlazak na jednu od najlepših avantura na Zanzibaru! Nakon doručka ćemo se ukrcati na dhow brod i krenuti u potragu za delfinima. Možete doživeti fantastično iskustvo i zaplivati sa ovim razigranim i prijateljski nastrojenim stanovnicima okeana. Nakon ovog nezaboravnog iskustva čeka nas vožnja do peščanog spruda, tokom koje ćemo uživati u povetarcu, svežem voću i hladnom piću. Spremite se za iskrcavanje! Dok se kupamo, sunčamo i fotografišemo na ovoj neobičnoj prirodnoj tvorevini, posada će nam pripremati ručak. Kao pravi hedonisti, ručamo i odmaramo na brodu dok plovimo ka Mnemba koralnom grebenu, gde ćemo se prepustiti  čarima podvodnog sveta Indijskog okeana. Društvo nam prave šarene ribice,  morske kornjače, korali, morske zvezde… Uživaćemo u zalasku sunca dok sumiramo utiske i prepuštamo se lokalnim ritmovima grickajući tropsko voće. Pole pole!

Izlet obuhvata: dhow brod sa posadom, ručak, voće, snek, vodu i sokove, maske i peraja, pratnju predstvnika agencije.

KENDWA: Jozani šuma i plaža Paje – 50 € 

Plaža Nungwi se nalazi na samom severu ostrva. Celodnevni izlet na fotogeničnu plažu Nungwi, poznatu po nestvarnoj boji mora, sa mnoštvom restorana i kafića koje će nesumnjivo upotpuniti egzotični doživljaj ovog mesta. Ovde postoje brojne prodavnice i tezge sa velikim asortimanom suvenira tipičnih za Zanzibar… Posetićemo i Mnarani rezervat u kojem predani lokalci i volonteri iz inostranstva vode računa o velikom broju morskih kornjača. U vodama oko Zanzibara žive 4 od ukupno 8 vrsta ovih praistorijskih životinja. Imaćete priliku da ih hranite, mazite, plivate sa njima, a i da vidite jaslice za bebe-kornjače kao i bolnicu. Jednom godišnje male kornjače, koje su odrasle u rezervatu, kao i one koje su bile na lečenju, bivaju puštane nazad u okean.

Ovaj izlet obuhvata: povratni transfer do plaže Nungwi, ulaznicu za Mnarani rezervat i vodiča (predstavnika agencije)

SAFARI U MIKUMI NACIONALNOM PARKU – 350 

Safari paket objedinjuje sve ono što jedan pustolov može da poželi. Doživite pravu Afriku, na putu od najvećeg grada zemlje – Dar es Salama, preko centralnog dela Tanzanije do Mikumija. Upoznajte se sa kulturom plemena Masai, njihovim običajima, ritualima i hranom. Uskočite u džipove i krenite sa nama na avanturu kroz savanu, gde nas čekaju krda gnuova, antilopa i impala. Krenimo zajedno u potragu za slonovima, žirafama, zebrama, hijenama, nilskim konjima, divljim mačkama, babunima, gnezdima termita, mungosima i hijenama, a nadamo se i susretu sa kraljem i kraljicom savane – lavovima. Safari preporučujemo svim avanturistima od 7 do 77 godina 🙂

ZA VIŠE INFORMACIJA O TRODNEVNOM SAFARIJU KLIKNITE OVDE

NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

Za vas možemo organizovati i privatne izlete* kao što su: Deep Sea Fishing, Diving, Tandem Parachuting, Water-skiing, Kite-Surfing, Buggy adventure

*za sve informacije, možete se obratiti vodiču ili se informisati u agenciji pre polaska na putovanje.

Za spisak svih fakultativnih izleta koje organizujemo na Zanzibaru KLIKNITE OVDE

 


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!