Sejšeli, bogati netaknutim prirodnim lepotama, predstavljaju parče raja kome masovni turizam još uvek nije uzeo maha. Kako zvanično pripadaju Africi, Sejšeli su sa svojih 92.000 stanovnika najmanja suverena afrička država. Zemlja se odlikuje živopisnim plažama, gustim tropskim šumama, opuštajućom tišinom i tirkiznom bojom mora koje je okružuje, što sve ukupno čini arhipelag vanredno lepim i privlačnim. Pored ostrva Mahe, najpoznatija su ostrva Praslin i La Digue. U ovim rajskim ostrvima možete uživati kad god poželite, jer topla tropska klima se pobrinula da cele godine dnevne temperaturame budu nešto ispod 30 stepeni. Želimo Vam Sejšele….


~ SEJŠELI ~
Constance Ephelia 5*
MAHE


~ SEJŠELI ~
Savoy Resort & Spa 5*
MAHE


~ SEJŠELI ~
Kempinski Resort 5*
MAHE


ODMOR BEZ BRIGE 2021.

1. Svi putnici agencije Manga Trip na putovanjima u našoj organizaciji osigurani su:

– Osiguranjem u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€ i
– Putnim zdravstvenim osiguranjem  
*Napomena: važi za državljane Republike Srbije

2. U slučaju nemogućnosti putnika da otputuje zbog pozitivnog PCR testa na Covid-19, avansno uplaćeni novčani iznos na zahtev putnika može biti iskorišćen za putovanje na Sejšele u nekom drugom terminu za isti smeštaj koji je putnik odabrao prilikom prijave. Uslovi za promenu datuma putovanja zavise od covid politike inopartnera – hotela/aviokompanije – agent MangaTrip-a će vas informisati pre prijave za putovanje.

3. Sve programe prilagodili smo novim uslovima putovanja, uz najviše bezbednosne standarde, kako biste tokom puta bili sigurni i bezbrižni!

4. Neki od termina, skoro su popunjeni! Zbog komfora naših putnika i kompleksnosti organizacije na destinaciji, nismo u mogućnosti da proširimo grupe!

COVID 19

Za putovanje na Sejšele neophodni su negativan PCR test na Covid-19 ne stariji od 72h od započinjanja putovanja i putno-zdravstvena autorizacija.