KENA BEACH HOTEL 3* - MatamweINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Kena Beach Hotel se nalazi na istočnom delu tropskog ostva Zanzibar u turističkoj zoni u oblasti Matamwe. Hotel je udaljen 47 km od aerodroma, što je okvirno oko sat vremena vožnje. U neposrednoj blizini nalazi se lokalno selo Matamwe, do koga se možete prošetati i naučiti nešto više o lokalnim običajima i Svahili kulturi od ljubaznih i uvek nasmejanih lokalaca.

Hotel: Okružen je tropskom vegetacijom i poseduje prelepu tropsku baštu unutar koje se nalazi bar u kome gosti mogu popiti piće i uživati u prelepom pogledu na plažu i plavetnilo indijskog okeana. Gosti imaju mogućnost da uživaju u različitim plažnim aktivnostima (na zahtev) poput snorklinga, ronjenja i vodenih sportova, a ljubazni domaćini uvek su spremni da goste posavetuju i preporuče im najbolje ostrvske izlete. Kena Beach Hotel poseduje i bazen sa pogledom na indijski okean, restoran internacionalne kuhinje, koktel bar i nudi mogućnost za privatnom večerom na plaži. Besplatni wi-fi dostupan je gostima hotela.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 35 soba i 2 vile.

Standard: veličine oko 40 m², nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Sve sobe imaju kupatilo (tuš, kada), bade mantil, fen, klimu, sef, ventilator, mrežu protiv komaraca, sofu, radni sto, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.

Deluxe: veličine oko 50 m², sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo (odvojeni tuš, spoljni tuš, kada, odvojeni toalet), bade mantil, fen, klimu, sef, ventilator, sofu, radni sto, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, internet, terasu sa garniturom za sedenje.

Superior: veličine oko 100 m², sa pogledom na vrt. Sve sobe se sastoje od 2 dvokrevetne sobe sa vratima, imaju kupatilo (tuš, odvojeni tuš, kupatilo, odvojeni toalet), bade mantil, fen, mrežu protiv komaraca, klimu, sef, ventilator, sofu, radni sto, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, internet, balkon/terasu sa garniturom za sedenje. 

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive. 

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, sportovi na vodi. 

Wellness:
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.  


Plan i program putovanja :

1. dan : Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan : Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan : Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje