HOTEL ZANZI RESORT 4* - Mangapwani 

Lokacija: Luksuzno letovalište nalazi se na obali Indijskog okeana u mestu Mangapwani. Od istorijskog grada Stone Town udaljen je oko 20 km, a od aerodroma oko 25 km.

Hotel: Na površini od 6 hektara nalazi se ekskluzivni rizort sa sedam luksuznih i elegantno opremljnih vila sa pogledom na more i šest vila sa pogledom na vrt. Gostima su na raspolaganju restoran sa evropskom i afričkom kuhinjom, bar, velik bazen sa terasom za sunčanje (ležljke, suncobrani i peškiri – besplatno), mala privatna hotelska plaža, besplatan internet.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 13 vila.

African Eco Villa: veličine oko 50 m², sa pogledom na vrt. Sve vile imaju kupatilo, mrežu protiv komaraca, klimu, sef, sofu, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), TV, internet, terasa sa garniturom za sedenje.

Ocean View Private Pool Villa: veličine oko 68 m², nalaze se sa strane mora ili bazena. Sve vile imaju kupatilo, mrežu protiv komaraca, klimu, sef, sofu, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), TV, internet, balkon/terasa sa ležaljkama, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Ocean-Pool-Villa with Beach Access: veličine oko 68 m² sa pogledom na more. Sve vile imaju kupatilo, mrežu protiv komaraca, klimu, sef, sofu, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), TV, internet, balkon/terasa sa ležaljkama, privatnim bazenom i privatnim vrtom sa sopstvenim pristupom plaži.

Usluga: polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: snorkling i fitness.
Uz doplatu: ronjenje, yoga.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.