HOTEL SEA CLIFF RESORT & SPA 4* - MangapwaniINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Sea Cliff Resort & Spa nalazi se na Indijskom oceanu na zapadnoj obali Zanzibara na plaži Mangapwani. Hotel se nalazi na litici što gostima pruža mogućnost da uživaju u prekrasnom pogledu na more. Udaljenost od aerodroma je oko 25 km.

Hotel: Sea Cliff Resort & Spa smešten u raskošni tropski vrt nudi mir i tišinu kako bi vaš odmor učino nezaboravnim. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana koji služe raznovrsne specijalitete, barovi na plaži i pored bazen, infiniti bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani, butik i besplatan inernet.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 120 soba.
Superior Room: veličine oko 31 m², sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo, klimu, sef, ventilator, aparat za kafu/čaj, telefon, internet sat TV, fen balkon/tersu, dečji krevetca (na upit).
Deluxe Room: veličine oko 48 m², sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo, djakuzi, ogrtač, fen,  klimu, ventilator, sef (uz doplatu), aparat za kafu / čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, WiFi, sat TV, balokn/terasu, dečji krevetca (na upit) .
Garden Room: veličine oko 31 m², sa pogledom na vrt. Svaka soba ima kupatilo, fen, klimu, ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, sef (uz doplatu), internet, sat TV, balokn/terasa, dečji krevetca (na upit).
Family Garden Room: sastoji se od dve dvokrevetne sobe. U svom sastavu ima klimu, ventilator, sef (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, interenet, sat TV, balkon.
Superior Family Room: sastoji se od dve dvokrevetne sobe sa pogledom na more. U svom sastavu ima klimu, ventilator, sef (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, interenet, sat TV, balkon.

Usluga: polupansion, pun pansion i all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: kajak, tenis, stoni tenis, fitnes, odbojka, squash.
Uz doplatu: windsurfing, kitesurfing, jedrenje, katamaran, PADI škola ronjenja, kanu, joga, personalni treninzi, jahanje.

Wellness:
Uz doplatu:  spa i kozmetički tretmani.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje