HOTEL NEPTUNE PWANI BEACH RESORT & SPA 4* - Kiwengwa


INDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Hotel se nalazi na severo-istoku ostrva, na beloj peščanoj plaži Kiwengwa. Stone Town je od hotela udaljen 45 km, a aerodrom 52 km.

Hotel: Kompleks je izgradjen u tradicionalnom afričkom stilu, u čijem središtu se nalazi veliki vrt sa tri bazena sa delom za decu (suncobrani, ležaljke i peškiri besplatno). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, tri a la carte restorana (uz rezervaciju), djakuzi, prodavnica suvenira, internet u javnim prostorijama (besplatno), bar na bazenu i plaži.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 154 sobe.

Deluxe Garden: veličine oko 55 m², sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo, fen, mrežu za komarce, klimu, sef, aparata za kafu/čaj, mini bar (bezalkoholna pića i voda, besplatno), telefon, sat TV, internet, balkon/terasu.

Deluxe Sea Side: veličine oko 55 m², nalaze se sa strane bazena ili plaže, sa ograničenim pogledom na more ili pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo, fen, mrežu za komarce, klimu, sef, aparata za kafu/čaj, mini bar (bezalkoholna pića i voda, besplatno), telefon, sat TV, internet, balkon/terasu.

Master Suite Sea Side: veličine oko 100 m², nalaze se u prvom redu do plaže sa pogledom na more. Sve sobe imaju dnevnu sobu, kupatilo (tuš, odvojeni tuš, djakuzi, WC), fen zakosu, klimu, sef, ventilator, prostor za sedenje, radni sto, aparat za kafu/čaj, mini bar (bezalkoholna pića i voda, besplatno), telefon, internet, sat TV, balkon/terasu.

Usluga: all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: aquarobik, odbojka na pesku.
Uz doplatu: windsurfing, PADI škola ronjenja, snorkling, skijanje na vodi, ribolov.

Wellness:
Uz doplatu: spa i masaže.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje