HOTEL LA GEMMA DELL`EST RESORT 5* - NungwiINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer
)


Lokacija: Luksuzni rizort nalazi se na prelepoj peščanoj plaži, u severnom delu ostrva u blizini mesta Nungwi. Stone Town i aerodrom udaljeni su oko 60 km.

Hotel: Hotelski kompleks okružen tropskim vrtom, gostima nudi  4 restorana,  4 bara, centar za sportove na vodi, spa, veliki bazen sa djakuzijem, suncobarne i ležaljke pored bazena i na plaži, internet.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 138 soba.

Villa Club: veličine oko 30 m² sa pogledom na vrt. Svaka soba u svom sastavu ima kupatilo (odvojeni WC), klimu, sef, mrežu za komrce, dečji krevetac (na upit), ventilator, aparata za kafu/čaj, mini bar (punjenje svakodnevno, besplatno), telefon, internet, sat TV, terasu.

Deluxe Room: veličine oko 32 m², sa pogledom na more. Svaka soba u svom sastavu ima kupatilo (odvojeni WC), klimu, sef, mrežu za komrce, dečji krevetac (na upit), ventilator, aparata za kafu/čaj, mini bar (punjenje svakodnevno, besplatno), telefon, internet, sat TV, balkon/terasu sa garniturom za sedenje.

Ocean View Suite: veličine oko 70 m², sa pogledom na more. Sastoji se od dve sobe vizuelno odvojene i u svom sastavu ima kupatilo, sofu, dečji krevetac (na upit), fen, klimu, sef, ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (punjenje svakodnevno, besplatno), telefon, internet, sat TV, terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: all inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: fitness, kanu, odbojka na plaži, tenis.
Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje