HOTEL ESSQUE ZALU ZANZIBAR 5* - NungwiINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel 
+ transfer)


Lokacija: Luksuzan rizort smešten u prirodnoj uvali na severoistočnoj obali Zanzibara, u mestu Nungwi, obećava nezaboravan odmor. Ston Town udaljen je 58 km od hotela, a aerodrom 63 km.

Hotel: Hotel predstavlja kombinaciju tradicionalne arhitekture i modernog enterijera. Gostima su na raspolaganju tri restorana sa raznovrsnim gurmanskim specijalitetima, tri bara, infiniti bazen sa delom za decu, terasa za sunčanje, prodavnica suvenira, butik, zlatara, internet. U spa centru gosti mogu da se opuste u sauni, ili uz raznovrsne masaže i tretmane.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 48 soba, 8 vila, 40 bungalova.

Garden Suite: veličine oko 55 – 58 m², Sa pogledom na vrt. Sastoje se od dve sobe vizuelno odvojene. Sve sobe imaju kupatilo, klimu, sofu, sto, frižiDer, čajnik, mini bar (uz doplatu), telefon, internet (uz doplatu), sat TV, balkon/terasa sa ležaljkama za sunčanje.

Ocean View Suite:  veličine oko 80 m², nalaze se na severnoj strani sa pogledom na more. Sastoji se od dve sobe vizuelno odvojene, imaju kupatilo, klimu, ventilator, mrežu protiv komaraa, sef, prostor za sedenje, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, internet, sat TV, balkon/terasu sa ležaljkama za sunčanje.

Usluga: polupansion, pun pansion i all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes.
Uz doplatu: ronjenje, jedrenje.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan: Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan: Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje