HOTEL DREAM OF ZANZIBAR RESORT 5* - KiwengwaINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + hotel 
+ transfer)


Lokacija: Luksuzno odmaralište Dream of Zanzibar nalazi se na peščanoj plaži Kiwengwa na severoistočnoj obali Zanzibara. Stone Town i aerodrom udaljeni su oko 45 km.

Hotel: Ekskluzivni rizort čiji enterijer podseća na arapsko afričke palate, uredjen stilskim nameštajem od tikovine, okružen je tropskim vrtom. Gostima je na raspolaganju 5 restorana koji služe italijanske, azijske i regionalne specijalitete, 3 bara uključujući i bar pored bazena, 2 bazena sa jednim bazenom za decu (ležaljke, suncobrani i peškiri pored bazena i na plaži su uključeni u cenu), butik i internet.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 157 soba.

Promo Deluxe Garden View Room: veličine oko 33 m², nalaze se malo dalje od plaže. Svaka soba sadrži kupatilo sa tušem, fen, klimu, ventilator, mrežu za komarce, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat TV, internet (uz doplatu), balkon/terasu.

Deluxe Garden View Room: veličine oko 33 m², nalaze se na strani vrta sa pogledom na vrt. Svaka soba sadrži kupatilo sa tušem, fen, klimu, ventilator, mrežu za komarce, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat TV, internet (uz doplatu), balkon/terasu.

Junior Suite: veličine oko 60 m², nalaze se bliže plaži sa pogledom na more. Svaka soba sadrži kupatilo sa tušem, fen, klimu, ventilator, mrežu za komarce, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat TV, internet (uz doplatu), terasu sa prostorom za sedenje.

Usluga: polupansion i all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: fitnes, kanu, windsurfing, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado.
Uz doplatu: kite surfing i ronjenje.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.

Zabava: dnevna animacija i večernja zabava.


Plan i program putovanja :

1. dan : Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan : Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan : Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje