DOUBLETREE RESORT BY HILTON 4* - NungwiINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja 
+ transferi)


Lokacija: Smešten na jednoj od najpopularnijih plaža na Zanzibaru, na predivnoj beloj peščanoj plaži Nungwi, sa nezaboravnim zalaskom sunca. Aeorodorm je udaljen oko 60 km od hotela.

Hotel: Opustite se u hotelu DoubleTree Resort Hilton Zanzibar uredjenom u tradicionalnom zanzibarskom stilu sa spektakularnim pogledom na more i direktnim izlazom na plažu. Gostima su na raspolaganju dva restorana koja služe internacionalne i domaće specijalitete, bar, gril na plaži, bazen (ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i plaži besplatno), terasa na krovu i terasa za sunčanje, internet u zajedničkim prostorijama.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 96 soba.

Garden View: sobe sa pogledom na vrt. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, bade mantil, fen, mreže za komarce, klimu, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat TV, internet, radio, balkon sa garniturom za sedenje.

Deluxe Pool View: sobe sa pogledom na vrt ili bazen. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, bade mantil, fen, mreže za komarce, klimu, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat TV, internet, radio, balkon sa garniturom za sedenje.

Ocean Facing: sobe sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, bade mantil, fen, mreže za komarce, klimu, sef, ventilator, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat TV, internet, radio, balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado.
Uz doplatu: ronjenje, jedrenje, kajak.

Wellness:
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.


Plan i program putovanja :

1. dan : Beograd – Zanzibar

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Zanzibar (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Zanzibara sa usputnim presedanjem. 

2 – 9 dan : Zanzibar 

Sletanje na Zanzibar. Transfer do odabranog smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, sunčanje i uživanje na prelepim plažama Zanzibara poput Paje i Kendwe. Predlažemo vam da istražite morski svet Indijskog okeana, posetite Jozani šumu i družite se sa Kolobus majmunima koji se mogu naći samo na Zanzibaru. Otkrijte na farmi začina zašto Zanzibar nazivaju ostrvom začina, plivajte sa delfinima i napravite nezaboravne fotografije na peščanoj adi na sredi okeana. Posetite Prison Island koje je dom džinovskim kornjačama koje mogu da porastu i do jednog metra i žive duže od sto godina, a najstarija među njima ima 192 godine! Istražite Stone Town, grad koji je dom mnogim kulturama: Svahili, arapskoj, indijskoj a prisutan je i uticaj zapadne kulture. 8 noćenja

9. dan : Zanzibar – Begrad

Check out iz hotela i odlazak na aerodrom. Čekiranje za let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Zanzibar-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Svi transferi po programu
-7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu – plaćanje prilikom ulaska u zemlju (50 USD)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje