THE VILLAS WADDUWA 3* - Wadduwa


Lokacija: Kompleks je smešten na mirnom delu Wadduwa plaže, sa divnim vrtom u sredini koji pruža traženi mir. Intimno okruženje vila dekorisanih u kolonijalnom stilu, nalazi se u neposrednoj blizini brojnih živahnih lokala i barova kako na ulici tako i na plaži.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske i regionalne kuhinje,2 bara, bazen sa ležaljama i suncobranima. Gostima je dostupan internet u celom hotelu uz doplatu.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 32 vile.

Premium Villa: veličine oko 25 m². Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, terasa/balkon.

Luxury Villa with Plunge Pool: veličine oko 35 m². Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, terasa/balkon sa bazenom.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na pesku.
Uz doplatu: teretana, aerobik, pedalino, katamaran.

Wellness:
Uz doplatu: masaže, spa centar.