LANTERN BOUTIQUE HOTEL 4+* - Weligama


Lokacija: Hotel je smešten direktno na jednoj od najlepših i najistaknutijih plaža na jugozapadnoj obali Šri Lanke. Sastoji se od dva mala boutique hotela („Ubuntu“ i „Lantern“), koji se nalaze na istom delu plaže na udaljenosti od dva minuta hoda. Hotel nudi besplatan prevoz tuk-tukom izmedju ova dva hotela. Medjunarodni aerodrom Mattala Rajapaksa udaljen je oko 80 km, a aerodrom Bandaranaiake oko 180 km.

Hotel: Gostima hotela je na raspolaganju glavni restoran „Lantern @ 71 Bistro & Bar“, u kojem se služe specijaliteti medjunarodne i regionalne kuhinje, kao i bazen i parking. Gostima je besplatan WiFi internet dostupan u celom hotelu.

Lantern Deluxe Ocean View Room: oko 35 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Sve sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, papuče, balkon sa prostorom za sedenje. Krevetac se ne doplaćuje.

Ubuntu Garden View Twin Room: oko 30 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na vrt ili na dvorište. Sve sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, papuče, zajedničku terasu. Krevetac se ne doplaćuje.

Ubuntu Ocean View Twin Room: oko 30 m², u glavnoj zgradi, sa ograničenim pogledom na more ili pogledom na dvorište. Sve sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, papuče, zajedničku terasu. Krevetac se ne doplaćuje.

Ubuntu Superior Ocean King Room: oko 36 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na bazen. Sve sobe imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), telefon, TV, internet (besplatno), kupatilo, bade mantil, papuče, francuski balkon. Krevetac se ne doplaćuje.

Lantern Ocean Suite: oko 65 m², u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Svi suitovi imaju: klimu (besplatno), sef (besplatno), telefon, TV, kupatilo, bade mantil, papuče, balkon ili terasu sa prostorom za sedenje. Krevetac se ne doplaćuje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion.

Wellness:
Uz doplatu: spa centar.